Agata P Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 to zrobię jej pakiecik:lol: najwyżej tu gdzie ogłaszałaś może "wywalać "bo niektóre serwisy tak mają ,że dwóch takich samych ogłoszeń nie można wstawić:cool3: Na FB mam co prawda konto ale jeszcze tego nie rozkminiłam :shake: Quote
Agata P Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 allegro zrobione:loveu:http://allegro.pl/gabrysia-sliczna-lagodna-suczka-w-typie-labradora-i1517002394.html teraz zaczynam "klepać ogłoszenia" a tak na marginesie to grubaska z tej naszej Gabryni:-o Quote
megi345 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 przepraszam za offa ale zobaczyłam "Kielce" a to moje okolice wiec zapraszam na watek 6 bidulek + matki ;[ http://www.dogomania.pl/threads/201891-Sze%C5%9B%C4%87-szczeni%C4%85t-i-ich-matka-szukaja-domu-w-Skar%C5%BCysku-Kamiennej-i-okolicach Quote
nina_q Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Agata P']allegro zrobione:loveu:http://allegro.pl/gabrysia-sliczna-lagodna-suczka-w-typie-labradora-i1517002394.html teraz zaczynam "klepać ogłoszenia" a tak na marginesie to grubaska z tej naszej Gabryni:-o Dziekujemy bardzo za piękne allegro :loveu: Jestem pod wrazeniem bo jest cudne :loveu::loveu::loveu: No cóż Gabrynie przyjechała taka kluseczka, ale jej osobisty trener Oskar, dba zeby wrociła do formy, a efekty juz sa widoczne :cool3: Quote
nina_q Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='megi345']przepraszam za offa ale zobaczyłam "Kielce" a to moje okolice wiec zapraszam na watek 6 bidulek + matki ;[ http://www.dogomania.pl/threads/201891-Sze%C5%9B%C4%87-szczeni%C4%85t-i-ich-matka-szukaja-domu-w-Skar%C5%BCysku-Kamiennej-i-okolicach Mama maluszków jest bardzo podobna do Gabryni. Jak siostry Quote
Agata P Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Gabrysia ma już ogłoszenia:loveu: trzymajmy mocno kciuki żeby były szczęśliwe:happy1: Quote
nina_q Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='Agata P']Gabrysia ma już ogłoszenia:loveu: trzymajmy mocno kciuki żeby były szczęśliwe:happy1: Dziekuje :loveu: i licze na Twoją szczęśliwą rękę :cool3: Quote
2411magdalenka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 trzymam kciuki! alegro faktycznie poruszające :) fotki "zaczepki" psie i kocie rewelka :) Gabrycha niewzruszona niczym głaz ;) Quote
andzia69 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 straszny zastój w adopcjach:( nikt nic nie chce:( Quote
nina_q Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 andzia69 napisał(a):straszny zastój w adopcjach:( nikt nic nie chce:( Gabryni zle tu nie jest, jakoś damy sobie rade ;) Zapraszam na bazarki z mojego podpisu Quote
savahna Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzieki Agata!:loveu: Przeleciałam trochę watki, to masz co teraz robić, jak zauwazyłam. jakies turbo Ci sie chyba włączyło....:evil_lol: Kiepściunio bez internetu zdecydowanie, ale cóż moge zrobić.... Gabrysie pogłaskaj Nina ode mnie. I odchudzajcie ja z Oskarkiem , zyska na urodzie jeszcze....:lol: Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
Agata P Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 savahna napisał(a):Dzieki Agata!:loveu: Przeleciałam trochę watki, to masz co teraz robić, jak zauwazyłam. jakies turbo Ci sie chyba włączyło....:evil_lol: Kiepściunio bez internetu zdecydowanie, ale cóż moge zrobić.... Gabrysie pogłaskaj Nina ode mnie. I odchudzajcie ja z Oskarkiem , zyska na urodzie jeszcze....:lol: turbo:roll: czy ja wiem próbuję cie godnie zastapić :lol: trzeba trochę" powypychać" tego towarzystwa do domków:evil_lol: takie fajne psiaki czemu ich nikt nie chce:-( np nasza tłuścioszka Gabryśka :evil_lol: mogła by już znaleźć tego ludzia :roll: Quote
nina_q Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Agatko, już nie taki tłuścioch z niej, troszkę się Gabryni schudło :) Trener działa :) Ale dziewczyny faktycznie masę dobrej roboty odwalacie tą iloscią ogłoszeń :loveu: Quote
Agata P Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 nina_q napisał(a):Agatko, już nie taki tłuścioch z niej, troszkę się Gabryni schudło :) Trener działa :) :loveu: to super,że działa czyli Gabryś łapie linię :evil_lol: ale będzie z niej laska :crazyeye: a co do ogłoszeń to, cóż na razie tak tylko mogę pomóż:oops: Quote
nina_q Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Dziś miałam obiecujący telefon od Pani w sprawie Gabryni. Pani zgadza sie na podpisanie umowy adopcyjnej i na wizyte przedadopcyjna. Szuka pieska do domu ale nie na łańcuch i nie do budy. Psa który dogaduje się z kotami. Teraz tylko potrzebuje kogos na wizyte przedadopcyjna okolice Zgorzelca - Bogatyni??? Znacie kogos? Quote
agnieszka24 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='nina_q']Dziś miałam obiecujący telefon od Pani w sprawie Gabryni. Teraz tylko potrzebuje kogos na wizyte przedadopcyjna okolice Zgorzelca - Bogatyni??? Znacie kogos? fioneczka jest z tych okolic. Mam nadzieję, że pomoże z wizytą albo poleci kogoś. http://www.dogomania.pl/members/73722-fioneczka Trzymam mocno kciuki! Quote
nina_q Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Agus dzieki. Juz do niej pisze :) Dzis Gabryska złapała... kleszcza :crazyeye: Ja myslałam ze o tej porze to jeszcze ich nie ma. Strasznie sie denerwowała jak go wykręcałam, ale poszło gładko. Ledwo co go znalazłam bo pod obrózką ukryty był :roll: Quote
andzia69 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 czyli mamy już kogoś, kto przeprowadzi wizytę? oby się okazało, ze to dobry domek...potem tylko...albo aż transport:( Quote
nina_q Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 2411magdalenka napisał(a):trzymam kciuki za wizytę! To chyba dobrze trzymałaś ;) Wizyta wypadła bardzo dobrze. Gabrynia byłaby pieskiem domowym, hersztem kociej bandy :) Pani starsza, bardzo sympatyczna i rozsadna. Teraz szukamy transportu. Pani wyjedzie po Gabrynie, tylko im blizej Zgorzelca tym byłoby lepiej. Czy ktos nie wybiera się w tamta strone? Np Wrocław, Opole?? Quote
andzia69 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 SUPER!!!!:):) tylko zawsze z tymi transportami problemy:( będziem szukać - nawet płatnych! oby Gabrysia miała wreszcie swój przystanek w życiu!:):) Quote
2411magdalenka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 rewelacja! gratuluję! najważniejsze że domek jest, transport już jakoś się znajdzie! może na wątku transportowym..? Quote
Recommended Posts