Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to zrobię jej pakiecik:lol: najwyżej tu gdzie ogłaszałaś może "wywalać "bo niektóre serwisy tak mają ,że dwóch takich samych ogłoszeń nie można wstawić:cool3:
Na FB mam co prawda konto ale jeszcze tego nie rozkminiłam :shake:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata P']allegro zrobione:loveu:http://allegro.pl/gabrysia-sliczna-lagodna-suczka-w-typie-labradora-i1517002394.html
teraz zaczynam "klepać ogłoszenia"
a tak na marginesie to grubaska z tej naszej Gabryni:-o

Dziekujemy bardzo za piękne allegro :loveu: Jestem pod wrazeniem bo jest cudne :loveu::loveu::loveu:

No cóż Gabrynie przyjechała taka kluseczka, ale jej osobisty trener Oskar, dba zeby wrociła do formy, a efekty juz sa widoczne :cool3:

Posted

[quote name='Agata P']Gabrysia ma już ogłoszenia:loveu:
trzymajmy mocno kciuki żeby były szczęśliwe:happy1:
Dziekuje :loveu: i licze na Twoją szczęśliwą rękę :cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
straszny zastój w adopcjach:( nikt nic nie chce:(

Gabryni zle tu nie jest, jakoś damy sobie rade ;)

Zapraszam na bazarki z mojego podpisu

Posted

Dzieki Agata!:loveu: Przeleciałam trochę watki, to masz co teraz robić, jak zauwazyłam. jakies turbo Ci sie chyba włączyło....:evil_lol:
Kiepściunio bez internetu zdecydowanie, ale cóż moge zrobić....
Gabrysie pogłaskaj Nina ode mnie. I odchudzajcie ja z Oskarkiem , zyska na urodzie jeszcze....:lol:

Posted

savahna napisał(a):
Dzieki Agata!:loveu: Przeleciałam trochę watki, to masz co teraz robić, jak zauwazyłam. jakies turbo Ci sie chyba włączyło....:evil_lol:
Kiepściunio bez internetu zdecydowanie, ale cóż moge zrobić....
Gabrysie pogłaskaj Nina ode mnie. I odchudzajcie ja z Oskarkiem , zyska na urodzie jeszcze....:lol:

turbo:roll: czy ja wiem próbuję cie godnie zastapić :lol: trzeba trochę" powypychać" tego towarzystwa do domków:evil_lol: takie fajne psiaki czemu ich nikt nie chce:-( np nasza tłuścioszka Gabryśka :evil_lol: mogła by już znaleźć tego ludzia :roll:

Posted

Agatko, już nie taki tłuścioch z niej, troszkę się Gabryni schudło :) Trener działa :)

Ale dziewczyny faktycznie masę dobrej roboty odwalacie tą iloscią ogłoszeń :loveu:

Posted

nina_q napisał(a):
Agatko, już nie taki tłuścioch z niej, troszkę się Gabryni schudło :) Trener działa :)

:loveu:

to super,że działa czyli Gabryś łapie linię :evil_lol: ale będzie z niej laska :crazyeye:
a co do ogłoszeń to, cóż na razie tak tylko mogę pomóż:oops:

Posted

Dziś miałam obiecujący telefon od Pani w sprawie Gabryni.
Pani zgadza sie na podpisanie umowy adopcyjnej i na wizyte przedadopcyjna.
Szuka pieska do domu ale nie na łańcuch i nie do budy. Psa który dogaduje się z kotami.

Teraz tylko potrzebuje kogos na wizyte przedadopcyjna okolice Zgorzelca - Bogatyni??? Znacie kogos?

Posted

Agus dzieki. Juz do niej pisze :)

Dzis Gabryska złapała... kleszcza :crazyeye: Ja myslałam ze o tej porze to jeszcze ich nie ma.
Strasznie sie denerwowała jak go wykręcałam, ale poszło gładko. Ledwo co go znalazłam bo pod obrózką ukryty był :roll:

Posted

2411magdalenka napisał(a):
trzymam kciuki za wizytę!

To chyba dobrze trzymałaś ;)
Wizyta wypadła bardzo dobrze.
Gabrynia byłaby pieskiem domowym, hersztem kociej bandy :)
Pani starsza, bardzo sympatyczna i rozsadna.

Teraz szukamy transportu. Pani wyjedzie po Gabrynie, tylko im blizej Zgorzelca tym byłoby lepiej. Czy ktos nie wybiera się w tamta strone? Np Wrocław, Opole??