Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

illa napisał(a):
Zaglądam Gabrysiu (imienniczka mojej wnusi)Jesteś śliczna i kochana trzymam kciuki za bardzo bardzo dobry domek.

Witam u Gabrysi i zapraszam do nas częściej :)

Gabrysia to piękne imię

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabrynia jest po pierwszej kąpieli. Po jej reakcji podejrzewam ze moze byc pierwsza w calym jej dotychczasowym zyciu :)
Oczywiscie obrazona, na TZ, bo on kąpie czterołapne brudasy :evil_lol:

Została solidarnie wykąpana z Oskarkiem bo po przekopaniu ogrodu nie nadawali sie nawet do wpuszczenia do garazu a co dopiero do sypialni :lol:
Jedno jest pewne sunia nie lubi kąpieli, za to uwielbia wyczesywanie. SIedziałam z dobre pol godziny i czesalam mordke. Co przestawalam to proszaco patrzyla zebym ja dalej drapala :)

Za to Oskar jak widzi szczotke to juz jest na drugim koncu domu :diabloti:

Posted

A nie masz nina_q nowych domowych fotek Gabrysi? Jutro spróbuję sklecić tekścik i pościągać zdjęcia a najpóźniej pojutrze zrobię ogloszenia. Myśle,ze trzeba się uzbroić w cierpliwość. Róznie bywa...:roll: Czasem ze szczeniaki tez nie łatwa sprawa,zeby im domy znaleźć...:razz:

Posted

savahna napisał(a):
A nie masz nina_q nowych domowych fotek Gabrysi? Jutro spróbuję sklecić tekścik i pościągać zdjęcia a najpóźniej pojutrze zrobię ogloszenia. Myśle,ze trzeba się uzbroić w cierpliwość. Róznie bywa...:roll: Czasem ze szczeniaki tez nie łatwa sprawa,zeby im domy znaleźć...:razz:

Na pierwszej stronie jest kilka domowych fotek.

Dziś jak wróce do domku, to moge jej kilka fotek jeszcze zrobic :)

Posted

Nie sadziłam ze ktos bedzie chciał banerek Gabryni dlatego nie wystawialam :oops:
A teraz juz jestes w stanie wstawic? :)

A co do drugiego to czasami tak jest ze gdzies ukryty jest np jakis lin, albo jest zrobione cos podwojnie i krzyczy ze mozna tylko 2 obiekty wstawic. Ja jak tak mialam to wyczyscilam do zera i od nowa dwa wstawialam :)

Posted

NIe wyszly mi dzis zdjecia. Poźno dotarłąm do domu, chciałam szybko zrobic a wiadomo ze jak sie ktos spieszy to diabel sie cieszy :roll:

Ale wstawie jeszcze pare tylko niestety do ogloszen sie nie nadaja :oops:

Z moją córcią :)

w domku z Oskarkiem

Posted

Nie przejmuj sie. Ma trochę zdjęc, dodam jeszcze dwa które zrobiłaś. Jutro jej machnę ogłoszonka a Ty w wolnej chwili zrób jej fajne fotki to sie jeszcze wykorzysta.;)
Wstawiłam sobie banerek Gabrysi i zaraz zobacze co z tego wyszło, ale jak sie udało to jestem the best bo 10 minut mi zajęło.:evil_lol:
Edit: no i mam.:-o

Posted

O kucze, nie zapytałam na kogo kontakt.:crazyeye: Mam nadzieje,ze tu jeszcze zajrzysz, bo nie chciałaby znowu odkładać ogłaszania. Jak cos to mi napisz na pw maila i telefon:roll:

Posted

nina_q napisał(a):
Anitka juz wszystko OK??

Córka już w domu więc ok;) Bardzo ładne zdjęcia:p Myślę, że kontakt w ogłoszeniach powinien być na Ninę - w tej chwili to ona wie najwięcej o zachowaniu suni;)

Posted

Gabrysia ma ogłoszonka. Za jakies dwa tygodnie mozna jej powtórzyć. Myśle,ze do tego czasu uda Ci sie jakies fotki fajne zrobic, Dobrze by było z córcią, kotem i Oskarem. Portrecik jakis, zdjęcie sylwetki (ale takie korzystne;))-mam nadzieje,ze dzięki Oskarowi straci trochę na wadze.A w ogóle im wiecej zdjęć tym lepiej , jak mawiaja od przybytku głowa nie boli.Trzymam kciuki zeby znalazł sie dla nie fajny dom.
Najwazniejsze teraz,ze jest bezpieczna i ze ktos sie o nia troszczy, moze spokojnie czekać ąż trafi na swojego człowieka...:loveu:

Posted

Savahna bardzo dziekuje Ci za ogłoszonka :loveu::loveu::loveu:
Dziewczynka wisi w necie, ma ogloszonka po Krk rozklejone i jeszcze dzis sie dowiedzialam ze moja cora prowadzi agitacje w przedszkolu i namawia panie na adopcje cudownej Gabryni. Az kazały sobie zdjecia przyniesc :)

Z innej beczki. Bardzo dziekuje Taks za sliczna obrozke dla Gabryni i smakołyczki. Musze koniecznie zrobic jej zdjecia. Obrozka jest czerwona w biale serduszka, a na czarnej Gabrysi wyglada słodko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nina_q, to norma niestety. Gabrysia ma sporo wejść na Gumtree, ale to niestety nie zawsze przekłada się na telefony.:roll:
No, ale skoro sa wejścia , to nie jest tak źle. Ogłaszam np. Wilusia z Dymin, bo to taki spolegliwy psi senior. Zawzięłam, się na niego, i często mu odnawiam, ale cóż wejść np. na Gumtree ok. 10 a Gabrynia ma kilkadziesiąt nie pamietam 40 czy 60 , no sporo...;)
Nie nastawiaj się,ze w przeciągu tygodnia czy dwóch ją wyadoptujesz, choc to oczywiście nie wykluczone...:razz:
Trzymam za nia kciuki.:loveu:

Posted

Wiesz to bardziej kwestia tego ze im dłużej jest u mnie tym bardziej ona przywiązuje się do nas a my do niej :) Ona jest naprawdę niekłopotliwym psem, prawie jakby jej nie było.

Np dziś budzi mnie córka i mówi - mama patrz spisz z Gabrysia i Rysia :crazyeye: ja patrze zaspana i nie dowierzam kot z lewej strony, pies z prawej, a ja się zastanawiam dlaczego mi tak ciasno w łóżku było :evil_lol:

Posted

Hmmm,myślę,ze jeśli to potrwa dłużej to mimo wszystko dla Ciebie czy dla rodzinki będzie to trudniejsze niż dla Gabrysi, choć oczywiście ona to też mocno odczuje, ale wiesz, Bary np. ktory ostatnio wrócił po pól roku z adopcji w swoim dość krótkim życiu przeszedł juz tyle zawirowań, że już nawet bał się do samochodu wsiadać, bo gdzie go znowu wiozą...:roll:
Ale teraz , dość szybko znalazł fajny dom i miejmy nadzieję ,ze już na zawsze...Dom z ogrodem i zdaje się odpowiedzialnymi ludźmi...:razz:
Sytuacja, w ktorej jest teraz Gabrysia jest na prawdę komfortowa...Co by było gdyby się nadal gdzieś błąkała....
Może Gabrynia nie będzie jednak zbyt długo czekać...:p

Posted

Jak miło popatrzeć na szczęśliwe psy.:loveu:
A Gabrysia zdecydowanie na treningi z Oskarkiem,żeby dziewczyna parę kilogramów zrzuciła, to na urodzie zyska...;)

Posted

nina_q napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
jeszcze dzis sie dowiedzialam ze moja cora prowadzi agitacje w przedszkolu i namawia panie na adopcje cudownej Gabryni. Az kazały sobie zdjecia przyniesc :)

:loveu::loveu::loveu:

rośnie nam mała dogomaniaczka:lol::multi: