Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taak, świetnie radzę sobie z adopcjami... a domy to wybieram tak, że psy u mnie zostają
na razie cichutko - ja wstawiłam "szczytniaka" do siebie na FB z przekierowaniem tutaj - więc można wejść i poczytać o perypetiach wariatek

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weź przestań...
Dobra jakby co daj mi jej telefon.
Na razie stoimy na tym że szukamy transportu do Warszawy- póki nie ma nic pewnego mały jedzie do nas no chyba że naprawdę ktoś konkretny się zdeklaruje.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Być może w weekend ludzie z Legionowa przyjadą do nas po rudego kota i zabiorą psiaka.Pytanie,czy ktoś od was mógłby podjechać wtedy do Legionowa po niego?

No jasne - nawet się nie zastanawiajcie!:multi:
Kasia przez Legionowo jedzie z Nasielska do Warszawy - no może nie przez samo Legionowo ale to jest po drodze.

Posted

Jutro rano zabieram psiaka ze schroniska i jedziemy do psiego fryzjera na kąpanko,mamy tu fantastyczną panią,która pieski ze schroniska przyjmuje za darmo,a potem piesek pojedzie do mnie na noc i w sobotę do Warszawy;)

Osa,wieczorem przyślę Ci telefon do ludzi z Legionowa.

Posted

marchewa napisał(a):
jutro rano zabieram psiaka ze schroniska i jedziemy do psiego fryzjera na kąpanko,mamy tu fantastyczną panią,która pieski ze schroniska przyjmuje za darmo,a potem piesek pojedzie do mnie na noc i w sobotę do warszawy;)

osa,wieczorem przyślę ci telefon do ludzi z legionowa.

super... :)

Posted

Ludzie są bardzo sympatyczni i zgodzili się bez problemu nam pomóc,więc myślę ,że kotek który ode mnie do nich jedzie będzie miał wspaniały dom.Pekińczyk zaś pojedzie z nimi po nowe lepsze życie.:multi:

Posted

Piesio jest boski:loveu:taki wesoły i żywotny,na mój widok to cała dupka mu chodzi:evil_lol:
Byłam z nim u psiego fryzjera,ale nie został wykąpany bo pani miała wolną tylko godzię,a wycinanie i wyczesywanie kołtunów zajęło 45minut,pani fryzjerka posypała go jakimś odświeżającym proszkiem i psiak wygląda o niebo lepiej,a jaki był zadowolony przy czesaniu,widać było,że psiak poczuł ulgę po wycięciu tych zlepów pod którymi wszystko go swędziało.
Jego zęby też są w opłakanym stanie całe w kamieniu.

Ale i tak powala na kolana swoją urodą,zobaczcie sami:loveu::

:loveu:

Posted

Mame koty....:roll:
"Uwielbia" ja nosić w pysku i ciągnąć na swoje posłanko - zalizałaby je na śmierć....:roll:
Ponadto kategorycznie chce spać z Irką w łóżku i lubi sikać w domu...
Mały, cudny potfffóoórrr!
:evil_lol:

Posted

zimno, to sika w domu
zimno, to śpi w łóżku
koty? mamle? kocha je czy nie? U mnie jednego kota nie zdążyła zlokalizować, a przed drugim to ja chowam psy, bo on jest agresywny strasznie i więszy od nich, nawet jak staną sobie na grzbiecikach
A dziadunio młodziunio już pewnie jedzie - szczęśliwej drogi maluszku

Posted

Pysiek już w drodze - Kasia odbierze go ok.21.00 jak będzie wracała z Warszawy.

A Cinka-Balbinka uwielbia spać nie tylko że w łóżku ale wręcz na człowieku wraz ze swoim tyłkiem uroczym na twarzy Irki...:evil_lol:
Już nie przebywa w kocim towarzystwie bo stanowi realne zagrożenie czyli kot mógłby zostać zalizany..:evil_lol:

Posted

a może to koty brudne były i oa je czyściła tylko? Kiedyś koleżanka miała takiego bouviera, który uwielbiał wylizywać innym psom uszy. Czekając z nim na ringu przygotowawczym na bardzo ważnej wystawie tuż przed walką o tytuł najpiękniejszego psa wystawy pokazał całą gamę swoich lizów - a obok nas stał zagadany pan z nagim chińskim. Czekaliśmy długo, a bouvier wylizywał golasowi uszy. Pan nie wyszedł na besta, bo nagus wyglądał jak spod prysznica.
Cinka bardzo lubiła się przytulać, a pupkę ma ładną.
Pysiek... ładnie, ale chyba był szicior Pysiek?

Posted

Piesek już u Kasi:)
Jest bardzo fajny, miziasty i jak to Kasia określiła to CUD MIÓD I ORZESZKI:)
Na pewno ma problemy z obojgiem oczu.
Na jedno na pewno nie widzi na drugie widzi ale w jakim stopniu to już fachowo określi okulista.
Na CITO musi mieć zrobiony porządek z resztkami ząbków bo w pysiu masakra!
Na tygodniu będzie miał zrobione ogólne badania i osłuchowo sprawdzimy serduszko.
Jeśli będzie wszystko OKi zostanie wykastrowany i przy okazji zrobimy też ten biedny pysio.
Niunio zamieszkał z Lilą i Księciem.Nie wiem jakie dostał imię od Kasi.
To uroczy starszy Pan który po ogólnym podreperowaniu na pewno ma szanse na adopcję.

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
Kiedyś koleżanka miała takiego bouviera, który uwielbiał wylizywać innym psom uszy. Czekając z nim na ringu przygotowawczym na bardzo ważnej wystawie tuż przed walką o tytuł najpiękniejszego psa wystawy pokazał całą gamę swoich lizów - a obok nas stał zagadany pan z nagim chińskim. Czekaliśmy długo, a bouvier wylizywał golasowi uszy. Pan nie wyszedł na besta, bo nagus wyglądał jak spod prysznica.

:roflt::roflt::roflt:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

oktawia6 napisał(a):
a może warto by zmodyfikowac tytuł? Bo Pysio już dawno dojechał i jest u Kasi:)

zgadzam się, myślę iż to nawet wskazane :D

Posted

Na razie jest jeszcze w "Kocim Świecie" - a to nie dom tylko przystanek w drodze do domu :)
Tuptuś jest super pieskiem i na pewno prędzej czy później podbije czyjeś serce.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Georgia][SIZE=5]ZMIEŃCIE TYTUŁ- Tuptuś jest już w nowym wspaniałym domku![/FONT]
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: