Aga - Czakra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 taak, świetnie radzę sobie z adopcjami... a domy to wybieram tak, że psy u mnie zostają na razie cichutko - ja wstawiłam "szczytniaka" do siebie na FB z przekierowaniem tutaj - więc można wejść i poczytać o perypetiach wariatek Quote
Osa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Weź przestań... Dobra jakby co daj mi jej telefon. Na razie stoimy na tym że szukamy transportu do Warszawy- póki nie ma nic pewnego mały jedzie do nas no chyba że naprawdę ktoś konkretny się zdeklaruje. Quote
MARCHEWA Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Być może w weekend ludzie z Legionowa przyjadą do nas po rudego kota i zabiorą psiaka.Pytanie,czy ktoś od was mógłby podjechać wtedy do Legionowa po niego? Quote
Osa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 MARCHEWA napisał(a):Być może w weekend ludzie z Legionowa przyjadą do nas po rudego kota i zabiorą psiaka.Pytanie,czy ktoś od was mógłby podjechać wtedy do Legionowa po niego? No jasne - nawet się nie zastanawiajcie!:multi: Kasia przez Legionowo jedzie z Nasielska do Warszawy - no może nie przez samo Legionowo ale to jest po drodze. Quote
MARCHEWA Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jutro rano zabieram psiaka ze schroniska i jedziemy do psiego fryzjera na kąpanko,mamy tu fantastyczną panią,która pieski ze schroniska przyjmuje za darmo,a potem piesek pojedzie do mnie na noc i w sobotę do Warszawy;) Osa,wieczorem przyślę Ci telefon do ludzi z Legionowa. Quote
Osa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 marchewa napisał(a):jutro rano zabieram psiaka ze schroniska i jedziemy do psiego fryzjera na kąpanko,mamy tu fantastyczną panią,która pieski ze schroniska przyjmuje za darmo,a potem piesek pojedzie do mnie na noc i w sobotę do warszawy;) osa,wieczorem przyślę ci telefon do ludzi z legionowa. super... :) Quote
horacy dwa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ludzie są bardzo sympatyczni i zgodzili się bez problemu nam pomóc,więc myślę ,że kotek który ode mnie do nich jedzie będzie miał wspaniały dom.Pekińczyk zaś pojedzie z nimi po nowe lepsze życie.:multi: Quote
MARCHEWA Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Piesio jest boski:loveu:taki wesoły i żywotny,na mój widok to cała dupka mu chodzi:evil_lol: Byłam z nim u psiego fryzjera,ale nie został wykąpany bo pani miała wolną tylko godzię,a wycinanie i wyczesywanie kołtunów zajęło 45minut,pani fryzjerka posypała go jakimś odświeżającym proszkiem i psiak wygląda o niebo lepiej,a jaki był zadowolony przy czesaniu,widać było,że psiak poczuł ulgę po wycięciu tych zlepów pod którymi wszystko go swędziało. Jego zęby też są w opłakanym stanie całe w kamieniu. Ale i tak powala na kolana swoją urodą,zobaczcie sami:loveu:: :loveu: Quote
Osa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ALe słodziak :) I ten pycholek z jęzorkiem - CUDO:loveu: Quote
Aga - Czakra Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 wygląda jak młodzieniaszek i zadziora a nie staruszek Cinka też miała być babinką a okazała się całkiem niezłą młódką (jak się czuje w królestwie KOciego Świata?) Quote
Osa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mame koty....:roll: "Uwielbia" ja nosić w pysku i ciągnąć na swoje posłanko - zalizałaby je na śmierć....:roll: Ponadto kategorycznie chce spać z Irką w łóżku i lubi sikać w domu... Mały, cudny potfffóoórrr! :evil_lol: Quote
Aga - Czakra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zimno, to sika w domu zimno, to śpi w łóżku koty? mamle? kocha je czy nie? U mnie jednego kota nie zdążyła zlokalizować, a przed drugim to ja chowam psy, bo on jest agresywny strasznie i więszy od nich, nawet jak staną sobie na grzbiecikach A dziadunio młodziunio już pewnie jedzie - szczęśliwej drogi maluszku Quote
Osa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Pysiek już w drodze - Kasia odbierze go ok.21.00 jak będzie wracała z Warszawy. A Cinka-Balbinka uwielbia spać nie tylko że w łóżku ale wręcz na człowieku wraz ze swoim tyłkiem uroczym na twarzy Irki...:evil_lol: Już nie przebywa w kocim towarzystwie bo stanowi realne zagrożenie czyli kot mógłby zostać zalizany..:evil_lol: Quote
Aga - Czakra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a może to koty brudne były i oa je czyściła tylko? Kiedyś koleżanka miała takiego bouviera, który uwielbiał wylizywać innym psom uszy. Czekając z nim na ringu przygotowawczym na bardzo ważnej wystawie tuż przed walką o tytuł najpiękniejszego psa wystawy pokazał całą gamę swoich lizów - a obok nas stał zagadany pan z nagim chińskim. Czekaliśmy długo, a bouvier wylizywał golasowi uszy. Pan nie wyszedł na besta, bo nagus wyglądał jak spod prysznica. Cinka bardzo lubiła się przytulać, a pupkę ma ładną. Pysiek... ładnie, ale chyba był szicior Pysiek? Quote
Osa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Piesek już u Kasi:) Jest bardzo fajny, miziasty i jak to Kasia określiła to CUD MIÓD I ORZESZKI:) Na pewno ma problemy z obojgiem oczu. Na jedno na pewno nie widzi na drugie widzi ale w jakim stopniu to już fachowo określi okulista. Na CITO musi mieć zrobiony porządek z resztkami ząbków bo w pysiu masakra! Na tygodniu będzie miał zrobione ogólne badania i osłuchowo sprawdzimy serduszko. Jeśli będzie wszystko OKi zostanie wykastrowany i przy okazji zrobimy też ten biedny pysio. Niunio zamieszkał z Lilą i Księciem.Nie wiem jakie dostał imię od Kasi. To uroczy starszy Pan który po ogólnym podreperowaniu na pewno ma szanse na adopcję. Quote
horacy dwa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Super ,że jest już bezpieczny ,państwo którzy go podwozili mówili ,że też się w nim zakochali nie mówiąc o nas.Powodzenia malutki. Quote
Osa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Aga - Czakra napisał(a): Kiedyś koleżanka miała takiego bouviera, który uwielbiał wylizywać innym psom uszy. Czekając z nim na ringu przygotowawczym na bardzo ważnej wystawie tuż przed walką o tytuł najpiękniejszego psa wystawy pokazał całą gamę swoich lizów - a obok nas stał zagadany pan z nagim chińskim. Czekaliśmy długo, a bouvier wylizywał golasowi uszy. Pan nie wyszedł na besta, bo nagus wyglądał jak spod prysznica. :roflt::roflt::roflt: Quote
Osa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Trzymajcie kciuki - jak wszystko wypali to Tuptuś pojedzie pod koniec przyszłego tygodnia do swojego domu:) Link do naszej strony TUPTUŚ Quote
oktawia6 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 a może warto by zmodyfikowac tytuł? Bo Pysio już dawno dojechał i jest u Kasi:) Quote
Rumi. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 oktawia6 napisał(a):a może warto by zmodyfikowac tytuł? Bo Pysio już dawno dojechał i jest u Kasi:) zgadzam się, myślę iż to nawet wskazane :D Quote
MARCHEWA Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 A jaki tytuł wpisać?że jest już w nowym domku?:cool3: Quote
Osa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Na razie jest jeszcze w "Kocim Świecie" - a to nie dom tylko przystanek w drodze do domu :) Tuptuś jest super pieskiem i na pewno prędzej czy później podbije czyjeś serce. Quote
oktawia6 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 na 200% podbije! Moje już podbił:loveu: ale na pewno "nie jedzie do Kociego Swiata" bo on już w nim jest:evil_lol: Quote
Osa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [FONT=Georgia][SIZE=5]ZMIEŃCIE TYTUŁ- Tuptuś jest już w nowym wspaniałym domku![/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts