miudzioszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Czy ami już jest w tym swoim domku ?? Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dowiedziałam się dziś historii Ami. Sunia była półdzikim psem, na którymś z osiedli katowickich, adoptowała ja Pani z Dąbrowy Górniczej, ale Ami uciekła i wróciła znowu na swoje dawne miejsce. Zajęła się nią starsza Pani, Ami jest na działce, ale dostaje regularnie jeść, nie jest na łańcuchu, jedynie pani narzekała, że przyplątały się szczeniaki... To starsza osoba i nie ma możliwości przejazdu z psem, dlatego schronisko zabrało Ami, wysterylizowało, a po wygojeniu się ran i zdjęciu szwów Ami pojedzie do siebie... Ami ma problemy z socjalizacją w stosunku do ludzi, stąd spacery z wolontariuszami Quote
miudzioszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 To dobrze, że wszystko się wyjaśniło tylko szkoda, że ta historia jest trochę taka smutna, czyli ami będzie mieszkać na działce z tą panią czy z panią z Dąbrowy Górniczej?? Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 właśnie nie do końca zrozumiałam czy to jedna kobieta, czy dwie różne, ale i tak Ami po zdjęciu szwów jedzie na działkę. Złych warunków nie ma, tylko może mało "ludzia", ale tak to jest kochana i zadbana... Quote
miudzioszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 A kiedy ma to ściąganie ?? Quote
soboz4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 z moich wyliczeń już niedługo, 14 dni po zabiegu, a zabieg był chyba w zeszłym tygodniu Quote
miudzioszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 A to raczej nie długo choć dla niej może tak Quote
Guest Agul98 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mam nadzieję że znajdzie szybko dom ... Quote
Irvette Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 przydałby się taki prezent na Dzień Kobiet dla niej Quote
miudzioszka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Czy ktoś wie jak tam z Ami? Jak się czuję, i czy ma dom ?? Quote
Recommended Posts