Jump to content
Dogomania

Niewidome szczeniątko- "labka" Wena Już w nowym domku!!!! Bardzo chora...

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszły zdjecia :multi: :multi: :multi: hura !!! chyba wszystkie :multi: :multi: :multi:

śliczne są , a jakiego bałwana Dawidek lepił wielkiego :crazyeye:

a i Mamusie i Tatusia Dawidka mogłam powitać :calus:

ogromną radość mi sprawiły te zdjecia :smilecol:

...............

Posted

Ale ślicznie!!! :loveu: Witamy Dawidku w szalikowej rodzinie cioci Pucki! :multi: Jej szaliki są piękne i niosą dobrą energię! Sama mam 3 sztuki! :lol:

A czy my też możemy zobaczyć zdjątka, które dostała Ewa, czy to do jej użytku prywatnego?

Posted

Ciociu Murphy witamy serdecznie:multi: .Pochwalimy sie że ciocia jest z labradorków.Ciotki wszystkie są kochane,Dawciu tak sie cieszy :loveu: że tyle osób go tak kocha,tylko te ciotki tak daleko!!!A on biedny już co najmniej do trzech sie wybiera.Nie wspomne że moje dziecko doszło do wniosku " jak ciociom podoba się szalik to on tez będzie w nim chodził":loveu: ,tata próbuje mu wytłumaczyc że z kwiatkami to raczej tylko mama.Na co dziecko stwierdziło że mama napisze do cioci Pucki (a dokładniej do cioci co ma chrum,chrum )i ciocia mu zrobi z autkami.Tylko ciekawe co ciotka na to:lol: ?????My ciociu Aniu-Soniu tez chyba nie poprzestaniemy na jednym!;) Jak ciocia Ewatr sie z wami podzieli zdjęciami ,to prosze bardzo.

Posted

[quote name='pucka69']ale jeszcze chyba w taki azurek to nie moze byc co? taki azurek to "dziewczyński jest" ! Jak sądzicie ciotki?

masz racje Ciociu Pucka69 :loveu: ażurek całkiem jest "dziewczyński" ;)
a musi byc męski z wrabianymi samochodzikami :eviltong: tak mysle !

i na deser jeszcze śliczne zdjecia naszych ulubienców :

Cudny Dawidek i jego ferajna !!!!

Posted

Cudowni jesteście - :loveu: :loveu:
Tk dobrze się patrzy na takie zdjątka :loveu:

Ciotka ostatnio zaniedbuje Was ale po prostu dużo pilnych adopcji mamy i nie wiem już w co ręce włożyć :(

Posted

Ciocia Pucka to naprawde jest cudotwórca.Dawciu dzisiaj smutnieńki bo Wenulec wczoraj go przewróciła i uderzył sie w główke.Do tego nam skype nawala i nie możemy normalnie rozmawiac z ciotkami.Cos pechowa sobota.

Posted

Ciotki oto obiecany obrazek:loveu: .Udało nam sie wkleic:multi: Mama troche pomagała ale o tym cśś....Byliśmy dzisiaj z Dawciem w sklepie i Dawciu oglądał sobie zabawki na to jakiś bachor podszedł i mu zaczął wyrywac ,oczywiscie wkroczyła zaraz mama i gn....i :-x oberwało.Tylko mam pytanie skad sie tyle tych gówniarzy bierze czy to Dawciu ma pecha?

Posted

A pies ,który kradnie puste butelki po winku to też normalne czy nie bardzo?:shake: Normalnie swisneła ze stołu ,jak wszyscy byli w domu i oficjalnie sobie z tym przyszła do pokoju.:eviltong:

Posted

witchpati napisał(a):
Ciotki oto obiecany obrazek:loveu: .Udało nam sie wkleic:multi:

brawo i dla Dawcia bo obrazek piękny i dla mamy bo umiał wleić :multi:

witchpatiA pies ,który kradnie puste butelki po winku to też normalne czy nie bardzo?:shake: Normalnie swisneła ze stołu ,jak wszyscy byli w domu i oficjalnie sobie z tym przyszła do pokoju.:eviltong:

a Wenusia to jest aparatka :evil_lol: dobrze ze buteleczka pusta była ;)

a tak serio to mój Arni przepada np. za piwem i co mu zrobić - zawsze musi skosztować :eviltong:

Posted

Wenulec uwielbia piwo,winko i drinki!Potrafi na trawniku znaleźc pustą butelke albo puszke łapie w zęby i wieje do domu:evil_lol: .No tak ciekawe co po Aksie jeszcze wymyśli:eviltong: :lol:.A dziecko teraz będzie malowało motylki od cioci Ewatr.Ciociu Zdrojko uszy to mają podobne:lol: :lol: :lol: