witchpati Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A my witamy ciocie i życzymy wspaniałego Nowego Roku!!!!!A zwierzaki po prostu kapitalne:loveu: I coś dla cioc!!!Taką mam czapke "mu mu"!!! Quote
witchpati Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No i oczywiscie cos o Wenulcu,która notorycznie upycha ciotce zabawki w butach i udaje że nie wie o co chodzi:eviltong: .Że nie wspomne o biednym Szogunie ciąganym za ogon na coraz większe odległości :evil_lol: albo zrzucanym z czego się da:eviltong: !Dawidek kazał napisac że bardzo bardzo kocha ciocie i wszystkie całuje:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale fajną czapkę ma Dawcio! :loveu: Dziękujemy za zdjęcie, już teraz wiadomo, że Dawcio odziedziczył urodę po rodzicach! A to specjalnie dla Dawcia! :loveu: witchpati, jak się czuje Wenulec? Quote
witchpati Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Raczej po ciotkach:loveu: !!!Na razie tfu tfu.Z oddychaniem dalej walczymy,po schodach nie może jeszcze chodzic sama.Ale pije algi i chyba z oczkami jest lepiej. Quote
witchpati Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A to moje dwa "łosie" jak to się wyraził Dawciu!!!!A ja umiem powiększac zdjęcia:eviltong: Quote
witchpati Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No i oczywiście KOCHANYM CIOCIOM UDANEGO SYLWESTRA,DUŻO BĄBELKÓW I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ W NOWYM ROKU ŻYCZY DAWCIU Z RODZICAMI I FUTRZAKAMI!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Takie dwa "łosie" to najwiekszy skarb :loveu: :loveu: :loveu: Również życze udanego sylwestra, szczęśliwego, obfitującego w dobro i empatię nowego roku, zdrówka, pieniążków.. i czego sobie tylko zażyczycie :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wszelkiej pomyślności w Nowym 2007 roku dla Dawcia i jego cudownej Rodzinki!!! Quote
pati Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [LEFT]my tez zyczymy wszystiego najjj w Nowym Roku. cioteczki musze sie pochwalic ze rozmawialam z naszym slodkim szkrabem przez skype :loveu: jakbyscie wiedzialay jaki on ma slodki glosik :loveu: [/LEFT] Quote
Seaside Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='witchpati']A to moje dwa "łosie" jak to się wyraził Dawciu!!!!A ja umiem powiększac zdjęcia:eviltong: Najpiękniejsze dwa łosie na świecie :loveu: Quote
ewatr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 brawo Witchpati:loveu: pieknie powiekszone zdjecia !!! i prezenty na Nowy Rok dla Dawidka : Pusty rynek. Nad dachami Gwiazda. Świeci każdy dom. W zamyśleniu, uliczkami, Idę, tuląc świętość świąt. Wielobarwne w oknach błyski I zabawek kusi czar. Radość dzieci, śpiew kołyski, Trwa kruchego szczęścia dar. Więc opuszczam mury miasta, Idę polom białym rad. Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta: Jak jest wielki cichy świat! Gwiazdy niby łyżwy krzeszą Śnieżne iskry, cudów blask. Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą ? Czasie pełen Bożych łask! Quote
witchpati Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A dziekuje jeszcze z pół roku a będe umiała wklejac trzy naraz:lol: Dawciu bardzo dziekuje za prezenty i ciocie całuje:loveu: a Wenulec właśnie siedzi na Szogunie:eviltong: i chyba wcale nie chce z niego zejśc.W tym tygodniu jedziemy do naszego weta i robimy badania no i wtedy zobaczymy co dalej. Ściskamy wszystkie ciocie i merdamy do nich:loveu: Quote
witchpati Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 To się nazywa "bez komentarza":eviltong: Quote
Seaside Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ło matko????????????? A cóż to za potwór???????????? To dla równowagi wkleimy dwa aniołki :eviltong: Quote
Ania-Sonia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale fajne zdjęcia imprezowe! :loveu: :loveu: :loveu: Jak się czujecie w Nowym Roku? Mam nadzieję, że paluszek już się zagoił? Dzień dobry, albo może już raczej dobranoc Dawciu! :lol: Quote
witchpati Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Paluszek ciociu się zagoił ale za to dzisiaj w nocy znowu gorączka.Cholera mnie weźmie z ta durną pogodą.Przepraszam za wyrażanie sie :angryy: !Za to wczoraj moje kochane dzieciątko wpadło idealnie całym sobą w największe błoto na całej ulicy:razz: ,nie wspomne że zrobił to akurat jak stanelismy żeby wytrzec nocha.Nie wiem jak można wpaśc w kałuże stojąc ale Dawciu to potrafi!!!!:evil_lol: Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bo Dawciu wszystko potrafi :loveu: tylko nie wszystko mu wychodzi na zdrowie :shake: a Dawidek to niech się lepiej wygrzewa w łóżeczku jak ten misio : Quote
pati Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cioteczka Pati na skypa zaglada ale Dawcia nie ma :-( odezwij sie ciotka > ja juz u sibie w Dublinie tylko przyjechalam i juz zimno mam na ustach :placz: Quote
witchpati Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No ładnie a my cały dzień próbujemy zadzwonic do cioci:shake: i ciagle cioci nie ma!Dawciu już sobie myśli że ciocia go nie kocha:placz: !A mój genialny pies doszedł do wniosku że nie będzie jadła przed 20 stą tylko po i zdziwiona że pancia o 1.30 w nocy nie chce iśc na spacer bo jej sie chce k...:crazyeye: Ciociu Ewatr Dawciu chce siępołozyc razem z tym slicznym Misiem.No i ma podobny fotel do misia od cioci Ani Soni tylko że na biegunach. Quote
shirrrapeira Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 witchpati tak mi przykro, ze Wenulec jest chora. Tak mi przykro. Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Oj, zdolne masz te dzieciaki Witchpati, zdolne:evil_lol: I śliczne na dodatek... Trzymajcie się cieplutko, a Dawcio niech zdrowieje szybko:multi: Pati, to ja mam dla ciebie fajny przepis na "zimno"... Kupujesz ciotka, butelke wina, koniecznie czerwonego, najlepiej takie, które leżało w dębie:cool3: Wino wypijasz(niekoniecznie wszystko na raz:evil_lol: ), a kieliszka(ów) pod żadnym pozorem nie myjesz, tylko zostawiasz do zaschnięcia. Na drugi dzień na dnie masz takie lepkie cóś. I tym własnie smarujesz sobie opryszczkę jak najczęściej!!! Zoviraxy i inne takie mogą sie schować, a i przyjemność z tej metody płynie, i masz czyste sumienie, przecież się leczysz, i dlatego pijesz wino:diabloti: Acha i stosowane przy każdym nawrocie leczy długofalowo- nawroty są rzadziej i słabsze:cool3: Quote
ewatr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ulvhedinn :loveu: fajny ten przepis podoba mi sie a masz jeszcze inne podobne ;) :eviltong: i dla Dawidka na zdrowie Quote
Recommended Posts