Jump to content
Dogomania

Niewidome szczeniątko- "labka" Wena Już w nowym domku!!!! Bardzo chora...

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i oczywiscie cos o Wenulcu,która notorycznie upycha ciotce zabawki w butach i udaje że nie wie o co chodzi:eviltong: .Że nie wspomne o biednym Szogunie ciąganym za ogon na coraz większe odległości :evil_lol: albo zrzucanym z czego się da:eviltong: !Dawidek kazał napisac że bardzo bardzo kocha ciocie i wszystkie całuje:loveu:

Posted

Ale fajną czapkę ma Dawcio! :loveu: Dziękujemy za zdjęcie, już teraz wiadomo, że Dawcio odziedziczył urodę po rodzicach!
A to specjalnie dla Dawcia! :loveu:

witchpati, jak się czuje Wenulec?

Posted

No i oczywiście KOCHANYM CIOCIOM UDANEGO SYLWESTRA,DUŻO BĄBELKÓW I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ W NOWYM ROKU ŻYCZY DAWCIU Z RODZICAMI I FUTRZAKAMI!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[LEFT]my tez zyczymy wszystiego najjj w Nowym Roku.

cioteczki musze sie pochwalic ze rozmawialam z naszym slodkim szkrabem przez skype :loveu: jakbyscie wiedzialay jaki on ma slodki glosik :loveu:
[/LEFT]

Posted

brawo Witchpati:loveu: pieknie powiekszone zdjecia !!!

i prezenty na Nowy Rok dla Dawidka :

Pusty rynek.
Nad dachami Gwiazda.
Świeci każdy dom.
W zamyśleniu, uliczkami,
Idę, tuląc świętość świąt.
Wielobarwne w oknach błyski
I zabawek kusi czar.
Radość dzieci, śpiew kołyski,
Trwa kruchego szczęścia dar.
Więc opuszczam mury miasta,
Idę polom białym rad.
Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta:
Jak jest wielki cichy świat!
Gwiazdy niby łyżwy krzeszą
Śnieżne iskry, cudów blask.
Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą ?
Czasie pełen Bożych łask!

Posted

A dziekuje jeszcze z pół roku a będe umiała wklejac trzy naraz:lol: Dawciu bardzo dziekuje za prezenty i ciocie całuje:loveu: a Wenulec właśnie siedzi na Szogunie:eviltong: i chyba wcale nie chce z niego zejśc.W tym tygodniu jedziemy do naszego weta i robimy badania no i wtedy zobaczymy co dalej. Ściskamy wszystkie ciocie i merdamy do nich:loveu:

Posted

Ale fajne zdjęcia imprezowe! :loveu: :loveu: :loveu: Jak się czujecie w Nowym Roku? Mam nadzieję, że paluszek już się zagoił?

Dzień dobry, albo może już raczej dobranoc Dawciu! :lol:

Posted

Paluszek ciociu się zagoił ale za to dzisiaj w nocy znowu gorączka.Cholera mnie weźmie z ta durną pogodą.Przepraszam za wyrażanie sie :angryy: !Za to wczoraj moje kochane dzieciątko wpadło idealnie całym sobą w największe błoto na całej ulicy:razz: ,nie wspomne że zrobił to akurat jak stanelismy żeby wytrzec nocha.Nie wiem jak można wpaśc w kałuże stojąc ale Dawciu to potrafi!!!!:evil_lol:

Posted

cioteczka Pati na skypa zaglada ale Dawcia nie ma :-(

odezwij sie ciotka > ja juz u sibie w Dublinie tylko przyjechalam i juz zimno mam na ustach :placz:

Posted

No ładnie a my cały dzień próbujemy zadzwonic do cioci:shake: i ciagle cioci nie ma!Dawciu już sobie myśli że ciocia go nie kocha:placz: !A mój genialny pies doszedł do wniosku że nie będzie jadła przed 20 stą tylko po i zdziwiona że pancia o 1.30 w nocy nie chce iśc na spacer bo jej sie chce k...:crazyeye: Ciociu Ewatr Dawciu chce siępołozyc razem z tym slicznym Misiem.No i ma podobny fotel do misia od cioci Ani Soni tylko że na biegunach.

Posted

Oj, zdolne masz te dzieciaki Witchpati, zdolne:evil_lol: I śliczne na dodatek... Trzymajcie się cieplutko, a Dawcio niech zdrowieje szybko:multi:

Pati, to ja mam dla ciebie fajny przepis na "zimno"... Kupujesz ciotka, butelke wina, koniecznie czerwonego, najlepiej takie, które leżało w dębie:cool3: Wino wypijasz(niekoniecznie wszystko na raz:evil_lol: ), a kieliszka(ów) pod żadnym pozorem nie myjesz, tylko zostawiasz do zaschnięcia. Na drugi dzień na dnie masz takie lepkie cóś. I tym własnie smarujesz sobie opryszczkę jak najczęściej!!! Zoviraxy i inne takie mogą sie schować, a i przyjemność z tej metody płynie, i masz czyste sumienie, przecież się leczysz, i dlatego pijesz wino:diabloti: Acha i stosowane przy każdym nawrocie leczy długofalowo- nawroty są rzadziej i słabsze:cool3: