pati Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 cioteczki trzymajcie kciuki bo mi linie lotnicze maila wyslaly ze pzresuwaja mi lot i chyba bede miala miedzyladowanie nie wiem musze tam przedzwonic ze sie nie zgadzam miedzyladowanie w Swieta chyba nic gorszego stac sie nie moze :roll: obym na Wigilie zdazyla skarpeta na AFN dobry pomysl a prosic o pieniadze zaden wstyd w koncu od czego sie ma przyjaciol no nie ?! Quote
witchpati Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ciociu Pati trzymamy kciuki z całej siły!!!!Musisz zdażyc na Wigilie bo inaczej byc nie może.Ciocie wszystkie są wspaniałe i tylu przyjaciół to mysmy nigdy nie mieli ale przecież jest tyle zwierzaków które nie maja miłości i moga liczyc tylko na waszą pomoc.A cioci Ulv dziekuje ja osobiscie za jednorożca na szczescie:loveu: Quote
ewatr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dawciu ale piękne kwiatuszki az sie chciało by je powąchać sa jak prawdziwe ja nie umiem tak ślicznie robić to poszukałam cos takiego : Quote
Osiolek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 witchpati napisał(a): Ciotki nie wygłupiajcie się są psiaki które wogóle nie mają rodzin i trzeba im pomóc my damy sobie rade. :-) Wenka napewno bedzie potrzebowala kolejne zdjecia rtg zeby znow sprawdzic stan jej pluc, USG serca (tak jak napisal Henrik), pewnie jeszcze inne badania. Przygarnelas chorego psiaka wiec choc tyle mozna Ci ulatwic.... Cioteczka, dzis Tobie pomozemy a jutro Ty komus to oddasz z nawiazka :diabloti: Tylko potrzebny pomysl na tytul :multi: Quote
Olga132 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 to ja proponuję - niewidoma Wena może być?? Quote
Seaside Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ciotki mam dziś dla Was niespodziankę od Dawcia ale musicie być cierpliwe bo u mnie dziś wielkie ubieranie choinki (wcześnie trochę co ?? :roll: ) i nie mam czasu za wiele :) Buziaki Dawciu!!! Ciocia sobie może popatrzyć na Twoje obrazki a inne ciocie nie :eviltong: Bo dostałyśmy śliczne obrazki!!!!!!!:loveu: Quote
Seaside Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No dobra... pomyślałam, ze nie będę taka.... Quote
Seaside Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 I Wenulec z uchem: dłuuuuuuugaaaaśnaaaaa jest :D Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ale super obrazki i zdjęcia. Dziękujemy!!! A ja dla Dawcia znalazłam kilka rybek! :lol: Quote
Osiolek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Olga132 napisał(a):to ja proponuję - niewidoma Wena może być?? Bardzo dobrze :-) A mozesz podac dokladnie jak sie wplaca? Quote
carolinascotties Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 WItam serdecznie:lol: jestem nowa w tym wątku i bardzo chciałabym, żeby Dawidek uśmiechnął się do rysunków, które wklejam :) Dawidku- wiesz- ja mam cztery takie psy - to są Teriery Szkockie- mam w domu Szkocią Babcię, Mamę i dwie wnuczki - same baby ;) Witchpati, Dawidku, Wena - Ściskam Was :buzi: Świąteczne Szkoty: Quote
witchpati Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dawciu cieszy się z kazdej nowej cioci i nowych obrazków:loveu: .Pytał czy to te pieski cioci które sa na zdjęciu?A teraz szykuje jakąs nową niespodzianke dla cioc na święta.No dobra już zgadzam się na tą skarpete.Myśle że w tygodniu już coś będe wiedziała na temat następnych badań.Więc od razu wam wszystko powiem.A Dawciu na razie ubrał świąteczne stroiki.No i musze zrobic jednemu zdjęcie bo to dla cioc. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :loveu: Dla Dawcia :loveu: Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ten nasz kochany chłopczyk to nas bardzo rozpieszcza :lol: takie piekne rzeczy robi dla Ciotek :multi: a taka wesoła bedzie Dawidkowa choinka Quote
pati Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 skarpeta na AFN super postaram sie cos wplacic ale chyba dopiero po swietach jak bede w Polsce wczoraj do nowego domku pojechal moj ukochany Axelek byl ze mna 10 mc ale musialam go oddac bo znaczyl w domu pzrez obecnosc innych samcow :-( ciezko bylo sie rozstac ale ma wspanialy domek a i on chyba jest stworzony do bycia jedynaczkiem do tego bede miala chyba zwrot dalamtynczyka ktorego wyadoptowalysmy z kolezka i bedziemy zmuszone oplacac mu hotel :placz: ach co za ludzie... Dawciu rysunki takie piekne ze ciocia tez sobie utworzyla folder "rysunki od Dawcia" fajnie jest miec takiego chlopczyka , ktory tak dba o ciotki :multi: Dawciu dla Ciebie Quote
jovanna Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ze to jest Tydzien Kartek Swiatecznych pozwole sobie z zyczeniami swiatecznymi dolaczyc taka jedna karteczke dla Dawcia i jego rodzinki i oczywiscie dla ciotek co codziennie pisza tutaj.... Zycze Wam wszystkim duzo prezentow, pieniadzorow, zdrowka, radosci i spelniena marzen Jola, Milka i Angie. kliknac na linka i na znaczek na kopertce, a potem kilkac tam gdzie pisza, trza znac angielski albo jezdzic mycha po obrazku jak sie pokaze lapka to klikac :P :D http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdr=0&pv=XS00EN Quote
Osiolek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Olga132 napisał(a):to ja proponuję - niewidoma Wena może być?? Olga, my z tych nieswiadomych - mozesz podac na watku instrukcje jak sie wplaca i jak sie wyjmuje ;-)? Quote
pati Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 haha jak ktos ma problemy z angielskim sluze pomoca :cool3: klikamy na znaczek pocztowy, " mam nadzieje ze pomozecie mi ozywic moja swiateczna kartke kliknij w komin by zapalic ogien" klikamy nastepnie "teraz potrzebujemy choinki kliknij na napis pzred drzwiami" klikamy nastepnie "cudownie swieczki znajdziesz klikajac na ganek" klikamy nastepnie" teraz troche magi zeby je zapalic kliknij na polyskujaca gwiazdke" klikamy nastepnie" co sie dzieje przy furtce? kliknij to zobaczysz" klikamy " na naszej kartce mozemy kontrolowac pogode kliknij w dowolne miejsce na niebie" klikamy " sezon podziekowan" to tyle krok po kroku :p Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A ja prosze Was o wysyłanie życzeń świątecznych ze strony: http://animalia.pl/choinka.php też można ubrac choinkę :lol: Zasady są proste- 1 kartka pod 1 adres mailowy- nie licza się większe ilości wysyłane pod ten sam adres, za każdą ODEBRANĄ kartkę 1 zl idzie do zwierzaków w schronisku :multi: Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='jovanna'] http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdr=0&pv=XS00EN ale fajne :multi: Jovanna a czy ja noge sobie pożyczyć ta kartke i przesłać dalej ?;) Quote
Seaside Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='carolinascotties']A ja prosze Was o wysyłanie życzeń świątecznych ze strony: http://animalia.pl/choinka.php też można ubrac choinkę :lol: Zasady są proste- 1 kartka pod 1 adres mailowy- nie licza się większe ilości wysyłane pod ten sam adres, za każdą ODEBRANĄ kartkę 1 zl idzie do zwierzaków w schronisku :multi: Już wysyłąm :) Quote
witchpati Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A Dawciu sam sobie otworzył tą kartke od cioci :eviltong: i wcale mu angielski nie potrzebny:lol: A tą karteczke na pieski to też sam zrobi..A jak Dawidek ma nie rozpieszczac takich kochanych ciotek.A moje futerkowe dziecko ostatnio dostaje głupawki ok.1-2.00 w nocy.Lata po pokoju ,podrzuca sobie piłke i sciaga kota z krzesła:evil_lol: .Albo kradnie zmiotke z łazienki i ja chowa. Quote
Olga132 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Osiolek']Olga, my z tych nieswiadomych - mozesz podac na watku instrukcje jak sie wplaca i jak sie wyjmuje ;-)? Pieniążki wpłacamy na konto Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka nr konta dla przelewów z zagranicy BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 i robimy dopisek na jakiego psiaka chcemy aby zostały przekazane. W tym wypadku piszemy Niewidowa Wena no i zbieramy..... jak juz uzbieramy to jakas osoba upowaznniona np włascicielka Weny pisze do GreenEvil pw z prośba o przelanie takiej to a takiej kwoty na konto (i podaje swój numer konta) Tak to działa. To teraz Kochaniutkie do dzieła- zaczynamy zbierać do skarpety WENY jak pojawi sie pierwsza wpłata na AFN wtedy Green odnotuje ją dopiera na wykazie piesków oczekujacych na wsparcie Quote
Recommended Posts