Jump to content
Dogomania

Niewidome szczeniątko- "labka" Wena Już w nowym domku!!!! Bardzo chora...

Recommended Posts

Posted

Co tam nasz ulubiony chłopczyk porabia???

Ciotka S. ostatnio zabiegana - nie wie w co ma ręce wsadzić na dogo... bazarki, ogłoszenia.... jakiś krysys mam :(
Ale pamietam o Dawidku :)
Takie piękne prezenty robi ciociom :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ciotki jakie wy kochane jestescie!A my właśnie mamy grypke zołądkową,jedyne pocieszenie to że tylko przednią stroną.No ale Dawcia męczy strasznie!Biedny nawet nie chce wstac do komputera!Ale powiedział ze jak tylko nie będzie miał ała to skończy rysunek dla ciotek!

Posted

witchpati napisał(a):
Oj ciotki jakie wy kochane jestescie!A my właśnie mamy grypke zołądkową,jedyne pocieszenie to że tylko przednią stroną.No ale Dawcia męczy strasznie!Biedny nawet nie chce wstac do komputera!Ale powiedział ze jak tylko nie będzie miał ała to skończy rysunek dla ciotek!

Pozdrowienia dla chorych od chorej :angryy: W ciągu 9 godzin wymiotowałam 7 razy... :angryy: :placz:

Posted

[quote name='Seaside']to jakiś wirus we Wrocłąwiu panuje??
Biedaki :(

żeby tylko we Wrocławiu :oops: u nas to samo

tylko nie wiem czy to jest jakies pocieszenie :cool3:

Posted

Ciociu Korenio przebije Cię ja tyle w ciagu dwóch godzin przez całą noc i pół dnia,później to juz rzadziej!Dawciu obrazek zrobił na wazoniku żeby wkładac kwiatki dla wszystkich cioc.Doszedł do wniosku że ciocia Seaside sie nie będzie gniewac.

Posted

Ciociu Karolino mam nadzieje że mu to zostanie i nie będe musiała udzielac sie w plastyce.No ciotki kochane trzymajcie kciuki we wtorek bo Dawciu będzie miał usg nózki.Na razie kuleje i smutasek siedzi:-( !

Posted

Ciociu Pucko nic nie przegapiłas (ja mam skleroze i wydawało mi sie ze pisałam) ,grypa owszem ale w między czasie Dawciowi spuchło kolanko(dokładnie w srode) własciwie to obok kolanka .Nie mógł stanac na tej nózce.Pani doktor myslała że gdzies sobie skręcił i kazała smarowac altacetem (nic nie dało). Dzisiaj bylismy w szpitalu i pan doktor kazał zrobic usg ale dopiero we wtorek.Jedyne co wiem to to ze nic ze stawem(chyba?)

Posted

Dawidku ciocie czekaja na wynik badania :oops:

a tak wogóle to niech juz te chróbska obrzydliwe ida precz :mad:

no kurcze takie maluszki powinny byc zdrowe - ale nie zawsze tak sie układa wiem niestety cos o tym i tym bardziej jestem z Wami Witchpati:loveu:

a to na polepszenie Humoru -

prosiak w kasku przeciw bakteryjno-chorobowym :

Posted

Kochane ciocie jestescie a swinke to chyba wydrukujemy i powiesimy na scianie.Nóżka raz boli raz nie .Mówi że lepiej się mu siedzi jak ma zgiętą.później wogóle nie może zgiąc.Wygląda to jakby obok kolanka wyrosło mu drugie.Do wtorku to ja chyba wyjde z siebie,Dawciu tak sie boi że jak ma do czynienia z lekarzem to mówi że go nie boli.

Posted

czekamy na badanie a zeby sie nam nie dłużyło

szczególnie Dawidkowi to prezencik :

jak juz zaczęłam z prosiaczkami to moze taki prosiaczek poranny :p

Posted

Oj smutną minke ma Dawcio na zdjęciu, biedactwo pewnie kolanko go boli, niemartw sie kochanie usg nic a nic nie boli , miałam to badanie juz wiele razy. Życzymy ci wszyscy dużo dużo zdrówka:calus:

Posted

Dawciu, no pewnie, że nie ma się czym przejmować.
Wiesz, jakie to fajne badanie? Najpierw nałożą Ci na kolanko taką galaretkę, jak do jedzenia, tylko niestety bez truskawek.
A potem pojeżdżą po niej takim pudełkiem na sznurku, a na telewizorze będzie widać, czy tam w środku jest wszystko w porządku.
Pewnie, jak poprosisz pana doktora, to może da Ci popatrzeć na telewizor i sam zobaczysz, jak to fajnie wygląda.