Jump to content
Dogomania

Niewidome szczeniątko- "labka" Wena Już w nowym domku!!!! Bardzo chora...

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj cioteczki jak tu u Was wesolutko! Nawet Dawidek jakby się trochę uśmiechnął! A czy szalik dla ciotki juz dotarł! Zaraz Ania-Sonia opowie wam o swoich TRZECH szalikach! :)

Posted

Ciociu Pucko jak nam miło że nas odwiedziłas:loveu: .Niestety szalik jeszcze nie dotarł i Dawciu sie zmartwił bo to on mamie wybrał (no ale cóż z nasza pocztą:angryy: ). I ciocia Aga sie odezwała a obiecała nas odwiedzic w domku:shake: !Ciociu Ewatr wyślemy Ci zdjęcia bo mnie jakies dziwne rzeczy z image sie dzieja!Dawciu bardzo za pączki dziękuje,rodzice pozwolili mu zjesc jednego i trzy faworki.On naprawde myslał że to te od cioc tata przyniósł.Nie wiem czy uda nam się wkleic ale to jest duży dom dla cioc ich futrzaków i Dawidka.Ja nie wiem ciotki jak wy to zrobicie ale Dawciu tak by chciał zobaczyc wszystkie.:loveu:

Posted

ja widzę Wasze dwa posty. Szalik wysłałam 14 lutego - to ma jeszcze czas.
nie rozumiem tego zdania"Nie wiem czy uda nam się wkleic ale to jest duży dom dla cioc ich futrzaków i Dawidka.Ja nie wiem ciotki jak wy to zrobicie ale Dawciu tak by chciał zobaczyc wszystkie.:loveu: "
- proszę mnie oświecić!

Posted

Ciociu Pucko Dawciu tak kocha :loveu: wszystkie ciocie które do niego pisza że chciałby je wszystkie spotkac.Domek zbudował z klocków dla ciotek żeby wszystkie do niego przyjechały.Niektóre ciocie nie maja nikogo we Wrocławiu więc Dawciu chce wszystkie ciocie mieszkały u niego(tok rozumowania dziecka które kogos kocha nawet na odległosc).A posty to teraz widze też tylko wcześniej nie było.

Posted

A ja pracowalam kiedys we Wrocławiu! I mieszkałam! Ale nie wiem gdzie jest Wasza ulica! Chyba się gdzieś ukryła:)
I specjalnie dla Dawcia - moje zwiarzaczki ( niestety, nie pieski) - Jadzia - niegrzeczna i Inka - gryziona w ucho. To świnki morskie.

Posted

[quote name='witchpati']Ciociu Pucko Dawciu tak kocha :loveu: wszystkie ciocie które do niego pisza że chciałby je wszystkie spotkac.Domek zbudował z klocków dla ciotek żeby wszystkie do niego przyjechały.Niektóre ciocie nie maja nikogo we Wrocławiu więc Dawciu chce wszystkie ciocie mieszkały u niego(tok rozumowania dziecka które kogos kocha nawet na odległosc)./quote]

Dawciu :loveu: ale ciocie sie ciesza ze tak smakowały Ci pączki i faworki :multi:

a za domek dziekujemy bo jest piękny

ma nawet dwa kominy okna i drzwi :lol: śliczny !!!

i taki kolorowy !!!! jak motyle ..................

.........

Posted

Dawciu powiedział że to taki pieskowy konik;) ,tylko się zmarszczył.Ciociu Pucko jeśli byłas w Ogrodzie Botanicznym to byłaś koło nas.A świnki są cudowne ,Dawciu stwierdził że on tez chce:shake: (ratunkuu!!!) a i takiego pieska od cioci Zdrojki tez.Tylko czy na te wszystkie zwierzaki mieszkania nam wystarczy.A dla cioci Ewatr takie motylki chce namalowac. DAWCIU MÓWI :WSZYSTKIE CIOCIE BARDZO BARDZO KOCHA ŻE HEJ A HEJ!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ciociu Ulv a słoń to by sie nie znalazł:eviltong: !Ciotki kochane to ja już nie wiem co z tymi fotkami bo do Ciotki Seaside to wysłalismy już dawno.No cóż chyba jednak trzeba sie do swojego chłopa usmiechnąc żeby cos poradził,może on da rade.Ale to dopiero jutro , yyy... dzisiaj!Dawciu tez sie smuci że ciocie zdjęc nie dostały.

Posted

[quote name='witchpati']Ciociu Ulv a słoń to by sie nie znalazł:eviltong: !Ciotki kochane to ja już nie wiem co z tymi fotkami bo do Ciotki Seaside to wysłalismy już dawno.No cóż chyba jednak trzeba sie do swojego chłopa usmiechnąc żeby cos poradził,może on da rade.Ale to dopiero jutro , yyy... dzisiaj!Dawciu tez sie smuci że ciocie zdjęc nie dostały.
Kurcze a ja już dawno nie mogę się do swojej poczty dobrać :placz: :placz: :placz:
tak mi przykro :(
Spróbujcie moze jeszcze tu
jagodabaran@wp.pl

Posted

a ja dostałam jedno zdjecie :multi: hura

/nie to , że Avast napisał mi ze przyszło potencjalne zagrożenie wirusem :shake: ale go "olałam" brzydko mowiąc i zdjecie mi sie otworzyło :multi: /
musze sie dopytać ale to dopiero w sobote czemu tak jest ? moze cos poradzimy z wiekszymi fachowcami :eviltong: ode mnie !

ucałowania dla Dawcia i mizianko dla Wenusi- a jak ona sie czuje ?

.....................................................

Posted

Ciotka Ulv to sobie normalnie grabi:diabloti: ,jak my tam do niej wpadniemy z cała ferajna to od razu całe zoo zobaczy.Ale hipcie to zawsze lubiałam tylko nie wiem czy mi sie w wannie zmiesci:eviltong: ciociu Ewatr wysłalismy zdjęcia,może w końcu dojdą.Do ciotki na labkach dochodzą bez problemu!Próbowałam wkleic zdjęcie Dawcia w szaliku od cioci Pucki ale dalej mi sie image nie otwiera:cool3: .Normalnie jakas pechowa jestem!