ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale piekne serduszko od naszego Dawidka :loveu: a ciotka dzisiaj przynosi pączki : SMACZNEGO !!!! Quote
Seaside Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 O jacie jakie pyszności Dawidek i Ciocia Ewatr mają :crazyeye: :mdleje: PĘDZĘ DO SKLEPU!!!!!!!!!!! :scared: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pyszny pączuch dla Dawidka :loveu: Quote
pucka69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 oj cioteczki jak tu u Was wesolutko! Nawet Dawidek jakby się trochę uśmiechnął! A czy szalik dla ciotki juz dotarł! Zaraz Ania-Sonia opowie wam o swoich TRZECH szalikach! :) Quote
witchpati Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ciociu Pucko jak nam miło że nas odwiedziłas:loveu: .Niestety szalik jeszcze nie dotarł i Dawciu sie zmartwił bo to on mamie wybrał (no ale cóż z nasza pocztą:angryy: ). I ciocia Aga sie odezwała a obiecała nas odwiedzic w domku:shake: !Ciociu Ewatr wyślemy Ci zdjęcia bo mnie jakies dziwne rzeczy z image sie dzieja!Dawciu bardzo za pączki dziękuje,rodzice pozwolili mu zjesc jednego i trzy faworki.On naprawde myslał że to te od cioc tata przyniósł.Nie wiem czy uda nam się wkleic ale to jest duży dom dla cioc ich futrzaków i Dawidka.Ja nie wiem ciotki jak wy to zrobicie ale Dawciu tak by chciał zobaczyc wszystkie.:loveu: Quote
witchpati Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Albo mi sie ten kregosłup rzucił na mózg albo nie widze naszego posta:crazyeye: Quote
pucka69 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja widzę Wasze dwa posty. Szalik wysłałam 14 lutego - to ma jeszcze czas. nie rozumiem tego zdania"Nie wiem czy uda nam się wkleic ale to jest duży dom dla cioc ich futrzaków i Dawidka.Ja nie wiem ciotki jak wy to zrobicie ale Dawciu tak by chciał zobaczyc wszystkie.:loveu: " - proszę mnie oświecić! Quote
witchpati Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ciociu Pucko Dawciu tak kocha :loveu: wszystkie ciocie które do niego pisza że chciałby je wszystkie spotkac.Domek zbudował z klocków dla ciotek żeby wszystkie do niego przyjechały.Niektóre ciocie nie maja nikogo we Wrocławiu więc Dawciu chce wszystkie ciocie mieszkały u niego(tok rozumowania dziecka które kogos kocha nawet na odległosc).A posty to teraz widze też tylko wcześniej nie było. Quote
pucka69 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A ja pracowalam kiedys we Wrocławiu! I mieszkałam! Ale nie wiem gdzie jest Wasza ulica! Chyba się gdzieś ukryła:) I specjalnie dla Dawcia - moje zwiarzaczki ( niestety, nie pieski) - Jadzia - niegrzeczna i Inka - gryziona w ucho. To świnki morskie. Quote
zdrojka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ech Pucka, gdzie się popatrzeć, wszędzie jesteś :p Ja powoli nabieram chęci na te Twoje szaliki. A dla Dawidka przeszukję swoje przepastne zbiory... może być? Quote
pucka69 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bo ja jestem WSZĘDZIE !;) oto nowy szalik: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3444572#post3444572 .... eeeeee ja przepraszam - ale, czy to pies? czy to naprawde czy to jest fotomontaz? Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='witchpati']Ciociu Pucko Dawciu tak kocha :loveu: wszystkie ciocie które do niego pisza że chciałby je wszystkie spotkac.Domek zbudował z klocków dla ciotek żeby wszystkie do niego przyjechały.Niektóre ciocie nie maja nikogo we Wrocławiu więc Dawciu chce wszystkie ciocie mieszkały u niego(tok rozumowania dziecka które kogos kocha nawet na odległosc)./quote] Dawciu :loveu: ale ciocie sie ciesza ze tak smakowały Ci pączki i faworki :multi: a za domek dziekujemy bo jest piękny ma nawet dwa kominy okna i drzwi :lol: śliczny !!! i taki kolorowy !!!! jak motyle .................. ......... Quote
witchpati Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dawciu powiedział że to taki pieskowy konik;) ,tylko się zmarszczył.Ciociu Pucko jeśli byłas w Ogrodzie Botanicznym to byłaś koło nas.A świnki są cudowne ,Dawciu stwierdził że on tez chce:shake: (ratunkuu!!!) a i takiego pieska od cioci Zdrojki tez.Tylko czy na te wszystkie zwierzaki mieszkania nam wystarczy.A dla cioci Ewatr takie motylki chce namalowac. DAWCIU MÓWI :WSZYSTKIE CIOCIE BARDZO BARDZO KOCHA ŻE HEJ A HEJ!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ulvhedinn Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Jak ciotka Witchpati zechce, to zawsze jakąś świniczkę znajdziemy:diabloti: w schronisku cóś ostatnio podobno siedziało.... Quote
zdrojka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pucka, zdjęcie oglądałam milion razy i do tej pory nie wiem :p "Pieskowy konik, tylko się trochę zmarszczył" :roflt: Jeszcze świnki Wam brakuje :cool3: Quote
ewatr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 witchpati :loveu: wysłałam wiadomośc na Pw bo coś nie moge odczytac wiadomosc na ta nowa skrzynke tez :placz: a ja tak czekam na zdjecia Dawidka :multi: Quote
Seaside Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ciocia też czeka na zdjęcia Dawidka Na ppociechę ogląda sobie śłiczny śłubny wazonik :loveu: Quote
witchpati Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ciociu Ulv a słoń to by sie nie znalazł:eviltong: !Ciotki kochane to ja już nie wiem co z tymi fotkami bo do Ciotki Seaside to wysłalismy już dawno.No cóż chyba jednak trzeba sie do swojego chłopa usmiechnąc żeby cos poradził,może on da rade.Ale to dopiero jutro , yyy... dzisiaj!Dawciu tez sie smuci że ciocie zdjęc nie dostały. Quote
ulvhedinn Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 w takim razie czekamy na fociejki.... PS. Jak będzie taka potrzeba to i hipopotamam znajdę:diabloti: Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='witchpati']Ciociu Ulv a słoń to by sie nie znalazł:eviltong: !Ciotki kochane to ja już nie wiem co z tymi fotkami bo do Ciotki Seaside to wysłalismy już dawno.No cóż chyba jednak trzeba sie do swojego chłopa usmiechnąc żeby cos poradził,może on da rade.Ale to dopiero jutro , yyy... dzisiaj!Dawciu tez sie smuci że ciocie zdjęc nie dostały. Kurcze a ja już dawno nie mogę się do swojej poczty dobrać :placz: :placz: :placz: tak mi przykro :( Spróbujcie moze jeszcze tu jagodabaran@wp.pl Quote
ewatr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ja dostałam jedno zdjecie :multi: hura /nie to , że Avast napisał mi ze przyszło potencjalne zagrożenie wirusem :shake: ale go "olałam" brzydko mowiąc i zdjecie mi sie otworzyło :multi: / musze sie dopytać ale to dopiero w sobote czemu tak jest ? moze cos poradzimy z wiekszymi fachowcami :eviltong: ode mnie ! ucałowania dla Dawcia i mizianko dla Wenusi- a jak ona sie czuje ? ..................................................... Quote
witchpati Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ciotka Ulv to sobie normalnie grabi:diabloti: ,jak my tam do niej wpadniemy z cała ferajna to od razu całe zoo zobaczy.Ale hipcie to zawsze lubiałam tylko nie wiem czy mi sie w wannie zmiesci:eviltong: ciociu Ewatr wysłalismy zdjęcia,może w końcu dojdą.Do ciotki na labkach dochodzą bez problemu!Próbowałam wkleic zdjęcie Dawcia w szaliku od cioci Pucki ale dalej mi sie image nie otwiera:cool3: .Normalnie jakas pechowa jestem! Quote
pucka69 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to ciotko na mail wyslij - i wkleje! pucka69@gazeta.pl Quote
Murphy Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dawciu kochany bardzo dziekuje za zaproszenie do tego wątku, masz tu tyle wspaniałych cioć:) :) Quote
Recommended Posts