ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Seaside napisał(a):nooo... za 2 tyg ślub :oops: :oops: :oops: Nie mogę doczekać się niespodzianki Dawidka :loveu: :loveu: :loveu: ale wieści :crazyeye: no to gratulacje dla Cioci Seaside :multi: a dla Dawidka sporty zimowe w wykonaniu myszki Miki : ......................... Quote
ulvhedinn Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 :oops: Ciotko Witchpati, wcale a wcale o Was nie zapomniałam:shake: tylko się mnóóstwoo dzieje i nie mam czasu skrobnąć:oops: Ale obiecuję poprawę... Seaside, gratulacje!!!!!! Quote
witchpati Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A Dawciu dzwoni do cioc żeby im powiedziec że je kocha:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ciocie tez kochają Dawcia i całusy przesyłają : :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: ........... ................. Quote
Seaside Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale śliczne zdjęcie Dawciu nam wysłął :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ściskamy mocno - ciotka ostatnio wszystko zaniedbuje, i najchętniej w mysią dziurę by się schowała :smhair2: :shocked!: :shocked!: :shocked!: Quote
witchpati Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ciociu Seaside Ty się nie chowaj w mysie dziury bo kto paczke od Dawcia odbierze:loveu: Ciocia Ewatr to trafia z obrazkami że hej bo akurat jestesmy na etapie czytanie książeczek Disneya.:lol: Quote
pati Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 witam cioteczki juz wrocilam do siebie :) bylo cuuudnie pieknie i goraco!!! ciotki plywalam z delfinami glaskalam i przytulalam te niewiarygodne zwierzeta. Moze to wam sie wyda niczym ale dla kogos kto kocha je tak jak ja bylo to spelnienie marzen. mam piekne fotki wspomniania zostana na zawsze a i moze do pracy tam w wakacje pojede :loveu: teraz woriclam zimno i pada blee nie chce takiej pogody musze pomyslec nad zmiana miejsca moze Floryda :cool3: Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='witchpati']Ciocia Ewatr to trafia z obrazkami że hej bo akurat jestesmy na etapie czytanie książeczek Disneya.:lol: to sie nazywa kobieca intuicja :evil_lol: ................ .............. Quote
Seaside Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ktoś wyraźnie chce żebym się zapłakała na amen z radości!!!!! KOCHANI - DZIŚ DO CIOTKI DOTARŁ PREZENT ŚLUBNY I PORYCZAŁA SIĘ ZE SZCZĘŚCIA. :loveu: :loveu: :smilecol: DAWIDKU CIOCIA NIGDY, NIGDY, PRZENIGDY NIE WIDZIAŁĄ TAK CUDOWNEGO PRZEPIĘNEGO DZBANUSZKA - I TO UDEKOROWANEGO PRZEZ CIEBIE !!!!:iloveyou: I TA PRZEŚLICZNA LAURKA Z TWOIM ZDJĘCIEM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TO NAJCUDOWNIEJSZY PREZENT ŚWIATA :calus: DZIĘKUJĘ CAAAAAŁEJ RODZINCE ZA ŻYCZENIA :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: a to dla Was Quote
witchpati Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ciotka Pati Ty się tak nie chwal bo ja tu normalnie sie poskrecam:eviltong: .Ciociu Seaside Dawciu tak sie ucieszył że Ci sie prezent spodobał,no mama mu troszke pomagała.A balismy sie że przez ten huragan to nie dojdzie.Chociaż widok lecacej blachy prosto na nas (4 pietro) chyba mniej mnie zdziwił jak to że poczta tak dobrze działa.Ciociu Seaside to taki wazonik żebys zawsze pamietała o Dawciu jak włożysz do niego kwiatuszki.:loveu: . Quote
ulvhedinn Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A jak się Wenulka czuła w taką koszmarną pogodę? Bo ciśnienie to sobie normalnie jaja robiło:mad: No i wiatr Wam tam pewnie dał się we znaki w tym bocianim gnieździe... Quote
witchpati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wenulec po zaaplikowaniu tabletki przespała sobie spokojnie całą noc:loveu: i wogóle nie wiedziała o co chodzi Szogunowi że lata po chałupie a nie idzie spac.O ciśnieniu to lepiej nie wspomne bo takiej durnej pogody to ja dawno nie widziałam:-o .Dawciu bardzo sie bał :placz: bo fakt że u nas to troche tragicznie wyglądało,adaptacja,kamienica narożna.Dach nam dzisiaj naprawili ale tej blachy latającej mi przed oknem to długo nie zapomne:crazyeye: .Efektu dźwiękowego walacego sie dachu na ulicy obok chyba tez.Ogólnie fantastycznie :eviltong: Quote
ewatr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 o rany :crazyeye: to faktycznie atrakcje - walące sie dachy i latające blachy :mad: u nas cisnienie wariowało i wariuje zreszta dalej ....... wiatry wiały ale szczęśliwie okolice naszego domu nie ucierpiały ......tylko Arni jakby mniej chętny do spacerów był :eviltong: ucałowania dla Dawcia od pamiętającej Ciotki : ........................ Quote
witchpati Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ten mały potwór zeżarł mi klamre do włosów:evil_lol: ,Dawciowi styropian który dziecko sobie znalazło na chodniku:-( ,nie wspomne jak wygladał przedpokój po tym styropianie:cool3: a panu kombinerki które były w skrzynce z narzędziami (skrzynka była zamknieta) wiec nie tylko cicia ulv ma zdolne psy.A jeszcze zeby sie tym przejeła:eviltong: . Quote
ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 witchpati napisał(a):ten mały potwór zeżarł mi klamre do włosów:evil_lol: ,Dawciowi styropian który dziecko sobie znalazło na chodniku:-( ,nie wspomne jak wygladał przedpokój po tym styropianie:cool3: a panu kombinerki które były w skrzynce z narzędziami (skrzynka była zamknieta) wiec nie tylko cicia ulv ma zdolne psy.A jeszcze zeby sie tym przejeła:eviltong: . jaki potwór :evil_lol: zwyczajnie okres wczesnego dojrzewania :diabloti: ja tego na psie tak mocno nie przeżyłam ale na własnym pierworodnym i owszem to wiem :eviltong: ale minie i to .......jedyna w tym pociecha że mija i psu i człowiekowi młodemu dlatego ciesz się Ciocia Witchpati , że Dawcio taki mały i tylko Wenulec na razie rozrabia ............... a dla Dawidka prezencików ciąg dalszy : ............................... / powiem szczerze wielką mi to sprawia radość , że on się z nich cieszy bo ja już nie mam komu bajek czytać ani obrazków rysować buuuuuuuuuu:placz: / Quote
witchpati Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 A to zawsze ciocia może przyjechac do nas i poczytac Dawidkowi on bardzo lubi bajeczki. A oto nasz wielki brytan:evil_lol: na swoim pierwszym sniegu którego bardzo sie boi:-o Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witchpati napisał(a):A to zawsze ciocia może przyjechac do nas i poczytac Dawidkowi on bardzo lubi bajeczki. A oto nasz wielki brytan:evil_lol: na swoim pierwszym sniegu którego bardzo sie boi:-o Wenunia boi się śniegu :oops: a właściwie to nie ma sie czemu dziwić :shake: zimne , mokre i sie w to wpada po brzuch :eviltong: a Dawciowi toby ciotka bardzo chetnie jakąś bajke poczytała szkoda , ze taka odleglość nas dzieli prosze ucałować Dawidka i moze dla odmiany coś smiesznego - kicia bokser !!!! Quote
Seaside Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ucałowania od ciotki Seaside - ja już mam miękkie kolana :oops: - to jutro.... Buziaki i uściski :loveu: Quote
witchpati Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 "W ZGODZIE SERC,MYŚLI,ZAWSZE DŁOŃ W DŁONI, PŁYŃCIE TĄ ŁÓDKĄ, KTÓRĄ ZWIE SIĘ ŻYCIE! NIECH PRZYSZŁOŚC ERĘ SZCZĘSCIA WAM ODSŁONI, ŁĄCZĄC MIŁOŚCIĄ WSPÓLNE SERCA BICIE!" DLA CIOCI SEASIDE OD DAWIDKA I RESZTY FERAJNY! Ciociu Ewatr ale w razie czego zapraszamy,jakbys chciała odwiedzic swoja rodzinke we Wrocławiu to my chetnie Cie ugoscimy.Wenusia ciężko oddycha:-( przy tej pogodzie na dworze,wiec spacerki moga trwac góra 10min.A boksik jest kapitalny!!! Quote
Seaside Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kochani - całuję mocno - my juz po :loveu: Quote
ewatr Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Seaside']Kochani - całuję mocno - my juz po :loveu: no to jak po ;) to gratulacje i uściski : Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. mysle ze Dawidek i Wenusia wybaczą offa ;) już Ciotka Ewa sie poprawia i prezenciki szykuje dla Dawcia : ............... ............. Ciociu Ewatr ale w razie czego zapraszamy,jakbys chciała odwiedzic swoja rodzinke we Wrocławiu to my chetnie Cie ugoscimy. pamietam o zaproszeniu :loveu: i mam na uwadze !!! moze kiedys uda nam sie kawe wypić w realnym swiecie a nie tylko na dogo :p Quote
witchpati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No ciociu Seaside witamy w klubie żon :multi: !No to teraz czekamy na koleżanke dla Dawidka:loveu: .Ciociu Ewatr my się nie obrazamy.Czy któras ciotka wstawi za nas zdjecia bo mnie sie image nie włacza?:angryy: A tak poza nawiasami to nasz hrabiowski kotek dostał w prezencie cztery puszki Sheby i zrobił na nie:eviltong: ,dobrze że Wenulec lubi jeśc bo tak to bym mu chyba ogon wyskubała.Wenulec wogóle lubi baardzo jesc i nie rozumie czemu nie dają jej cały czas:shake: .Dawciu coś ostatnio cały czas smutny,mam nadzieje że to tylko pogoda!!!!Aha i powiedział że jak ciocia przyjedzie to on sam dla cioci ciasteczka zrobi. Quote
ewatr Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='witchpati'].Dawciu coś ostatnio cały czas smutny,mam nadzieje że to tylko pogoda!!!!Aha i powiedział że jak ciocia przyjedzie to on sam dla cioci ciasteczka zrobi. Dawidku czemu się smutasz ? Ciocie cię tak mocno kochaja i pamiętają o Tobie i Twoich zwierzakach ! i czaruja znowu dobry humor dla Ciebie a może obrazki z Kubusiem Puchatkiem Cię rozweselą : ...... ......... a co do tego przyjazdu to coraz bardziej mam ochote odwiedzić Wrocław no jak Dawidek sam ciastka upiecze to aż nie wypada nie skorzystać :lol: Quote
pati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jak to chora??? nie mam zbyt czasu wchodze i co widze ?? co sie dzieje ciotka?? Quote
witchpati Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czesc ciotki!Czy żadna juz nas nie lubi:-( !Nie wiem czemu ale image nam sie nie otwiera i nikt nie chce nam wstawic zdjęc.:placz: A nie wiemy czy cioci Seaside mozemy zawracac głowe?Troszke nas nie było Dawciu się martwił ale to jego "wredna" matka nawala i lezy ze sparalizowaną lewa stroną.Ani zadzwonic do cioc ani wogóle.Dawciu szykuje prezent dla ciotek na walentynki:lol: .Znowu musiał biedny zaczynac od początku bo tym razem Wenulec z Szogunem urzadzali wyscigi:shake: .A smuta się ciociu Ewatr dlatego że ostatnio widział na ulicy tą sześcioletnia g.... ,która mu zrobiła .... a on dalej to przezywa jak ja zobaczy. Quote
Recommended Posts