Jump to content
Dogomania

Niewidome szczeniątko- "labka" Wena Już w nowym domku!!!! Bardzo chora...

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coteczki kochane ciotke leży rozłożona a aparat zostawiła u innej cioci która chciała zobaczyc zdjęcia ze spacerku ale ma nam odniesc na dniach.A czy mogą byc inne zdjecia???Kwitnie miłosc w Szogunie ze hej!!!!:loveu: Całuje Wenulca,liże ją po uchu,wywala sie brzuchem do góry i woła ja zeby sie z nim bawiła:loveu: .Oczywiscie Wenulec jak na rasową kobiete przystało zabawy wciąz ma wrecz końskie.A dzisiaj spali w jednym koszyku!!!!!A ja nawet zdjęcia nie mogłam zrobic:angryy: !!!Miałysmy jechac dzisiaj na operacje oczek ale niestety ciotka całkowicie pff....A ciotka Ulv to niech w końcu zajrzy ale do nas osobiscie a nie na strone!!!!!!!!

Posted

o loozerko - fotka ci się w Avatarku zmieniła :D Muszę też pomyśleć o moim przegubowcu a nie jakiegoś bzibziaczka ciągle mam :)
Bzibziaczka mogę odstąpić Dawidkowi bo oddał serduszko Wenuni :loveu:

Posted

[quote name='loozerka']kilka zdjęc malucha :)

MALUCHA????????????????????????????????
:mdleje: :mdleje: :mdleje:
Dawidku rośnij prędziutko, bo Wenulec Cię goni!!!!!!!!!!!!

Posted

prawda, ze przepiękne to zdjęcie? Mam jeszcze chyba 3, czy 4 i wkleje dzisiaj, wczoraj zobaczylam maila od witchpati dosc pozno, a bylam nieprzytomna, weic juz nie dalam rady wkleic. I tak, gdy jedno zdjęcie się ładowałam na imageshack to przysnełam :oops: post pisalam chyba z pol godziny łacznie w związku z tym :D

Posted

[quote name='Seaside']Co za miłość widoać w oczach szoguna :loveu:

ja to bym raczej powiedziała , że patrzy jak na przerośniętą mysze :evil_lol:

bawił by się ale jak się nie rusza to poczeka !!!!

pozdrowienia dla Dawidka :loveu:

Posted

Mam nadzieje, ze z Dawidkiem lepiej :).
A ja mam osobisto-dogomaniacką prosbę.
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34639
dziewczyny, bardzo proszę, zalogujcie się na tym forum i oddawajcie glos na uciechów, to co justyna z robertem tam robią, to wielka rzecz- z niczego udalo im się juz wiele osiągnać, jesli można, trzeba im pomoc
tylko koniecznie trzeba się zalogować, i oddać glos na 1 stropnie, nie wystarczy wpisanie tego w poście :)

Posted

Czesc ciocie kochane!Z Dawciem już lepiej,przynajmniej gorączka spadła w nocy było juz tylko 38 a nie już 40stopni.Ale płuca i oskrzela dalej zajęte,kaszle,smarka no i plecki bola.Mimo to już chce się bawic z Wenulcem i pytał czy ciocie do niego pisały.Jest naprawde biedniutki,mówi ze ma "ała" bo był niedobry. Ale to że ciocie do niego piszą i pytaja jak sie czuje to bardzo mu pomaga!!!:loveu: A Wenulec znowu urosła i robi sie jakas taka wieksza niż labek,mimo ze oprócz nieprawidłowo wykształconego łebke i oczek to ma wszystkie cechy labka.Przynosi Dawciowi zabawki żeby sie z nią bawic a jak mały płacze to zaraz biegnie i lize go po raczkach i buzi .Cały czas go pilnuje jak Dawciu spi a ostatnio na spacerze chciała zjeśc takie cos podobne do doga:evil_lol: Trzymajcie ciotki kciuki dalej za mojego Ptysia!!!