Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu:

dla mojej mamy wszystkie Onki to Neron , ogladam Twoje zdjecia a ona patrzy w monitor i mówi : " gdzie wy byliście , w kozim borku ??" :roflt:

co oglądam zdjecia Onka na dogo to moja mama jest pewna ze to Neron i pyta gdzie byly robione te zdjecia :evil_lol:

Posted

Pięknie skacze do wody :loveu:

dOgLoV napisał(a):
Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu:

dla mojej mamy wszystkie Onki to Neron , ogladam Twoje zdjecia a ona patrzy w monitor i mówi : " gdzie wy byliście , w kozim borku ??" :roflt:

co oglądam zdjecia Onka na dogo to moja mama jest pewna ze to Neron i pyta gdzie byly robione te zdjecia :evil_lol:

Moją Torę też mylą z Twoim Neronem :eviltong::mad: Ja nie wiem, jak można nierozróżniać tak różnych psów :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pięknie skacze do wody :loveu:

Moją Torę też mylą z Twoim Neronem :eviltong::mad: Ja nie wiem, jak można nierozróżniać tak różnych psów :eviltong:

Tak moga pomylic sie tylko ludzie dla ktorych owczarek niemiecki jest tylko owczarkiem niemieckim , ja widze duzo roznic miedzy Torka :loveu: a Neronem :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak moga pomylic sie tylko ludzie dla ktorych owczarek niemiecki jest tylko owczarkiem niemieckim , ja widze duzo roznic miedzy Torka :loveu: a Neronem :evil_lol:

Między nimi akurat jest dużo różnic ;) I ubarwienie i długość łap...

Posted

Pozwólcie, że z tym tytułem to się jeszcze zastanowię, bo ja taka zdecydowana to nie jestem.:eviltong:

Dziś położyłam na schodach płytę z moim ulubionym zespołem i Sara myślała oczywiście że to jest do zabawy.:mad:Żebyście widzieli jak szybko biegłam jej to odebrać.:lol:

Posted

Milena9 napisał(a):
Pozwólcie, że z tym tytułem to się jeszcze zastanowię, bo ja taka zdecydowana to nie jestem.:eviltong:

Dziś położyłam na schodach płytę z moim ulubionym zespołem i Sara myślała oczywiście że to jest do zabawy.:mad:Żebyście widzieli jak szybko biegłam jej to odebrać.:lol:

Neron rozpracował kiedys kilka plyt , mam nawet gdzies to uwiecznione jak wbija szpony w płyte :eviltong:

a co to za zespół ?? :evil_lol:

Posted

Milena9 napisał(a):
Po za małymi rysami to tak :) Ma szczęście bo ja bardzo lubię muzykę i jakby mi połamała to :mad:

Sara zrobiłaby maślane oczy i byś jej wybaczyła ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron rozpracował kiedys kilka plyt , mam nawet gdzies to uwiecznione jak wbija szpony w płyte :eviltong:

a co to za zespół ?? :evil_lol:

Iron Maiden :diabloti:

magdabroy napisał(a):
Sara zrobiłaby maślane oczy i byś jej wybaczyła ;)

Wiem, ale tylko tak mówię dla przestrachu :cool3:

Posted

Zaczęłam z Sarą biegać. Znaczy Sara ze mną:lol:. Staramy się to robić codziennie.

Ostatnio byłam na działce u dziadka. Brama była otwarta więc przywiązałam Sarę. Patrze idzie dziecko z mamą chyba. Włazi a działkę, zaczyna coś wołać do Sary a rodzic nic. Dobrze, że Sara się słucha, ale jakby był to inny pies.:shake:

Mam AŻ jedno:crazyeye: zdjęcie Sary:lol:

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg515/scaled.php?server=515&filename=p0405121419.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

A biegacie tak dla siebie czy na jakieś zawody się szykujecie?:cool3:
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak już dziecko zostanie przez psa ugryzione/obszczekane to jest wtedy do wszystkich pretensja i żal że pies niedopilnowany.

Posted

Na zawody niestety nie. Ja biegam bo w szkole biegamy na ocenę i chce jakoś tam wypaść. :cool3:

Mój pies by dziecka nie ugryzł, ale przecież potem może wejść na inną działkę z agresywnym, niedopilnowanym psem. Ale zawsze jest wina psa. Uważam, że i psy i małe dzieci trzeba pilnować i uczyć ich zasad.

Klaudia&Aza masz jakąś galerie? ;)

Posted

No u mnie w szkole też niedługo zaczną się zaliczenia z biegania, ja na szczęście mam ulgę bo lekkoatletka wiec nawet zaliczać nie muszę:evil_lol:
Opiekunka dziecka też powinna być odpowiedzialna i mieć jakieś zasady, bo małe dziecko nie zawsze zrozumie że tak nie może.
A galerii niestety jeszcze nie mamy ale obiecuję, że w najbliższym czasie założę;)