kalyna Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=p2604121419.jpg&res=landing ładnie Sara zaczyna majówkę :loveu: sezon wodny otwarty :) Quote
Milena9 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Ona kocha wodę. Robi się gorąco, a Sara i ja też nie lubimy za bardzo upałów. Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ale ona swietnie plywa :loveu: Neron tylko sie zanurzy ale plywac nie chce :roll: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=p0105121155.jpg&res=landing w cieniu pod drzewkiem najlepiej w takie upały :) Quote
kalyna Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg190/scaled.php?server=190&filename=p2704121402.jpg&res=landing :loveu: małe kątowanie, piękna budowa i ten ogon :loveu: ale macie duużo drzewek, bo u nas też kwitną ale nie ma takiego efektu, bo jest ich o wiele mniej :) Quote
Milena9 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Nie myślałam że Sara aż tak się spodoba.:oops: Nowe wodne(a jak;)) foty: Quote
łamAga Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: dla mojej mamy wszystkie Onki to Neron , ogladam Twoje zdjecia a ona patrzy w monitor i mówi : " gdzie wy byliście , w kozim borku ??" :roflt: co oglądam zdjecia Onka na dogo to moja mama jest pewna ze to Neron i pyta gdzie byly robione te zdjecia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Pięknie skacze do wody :loveu: dOgLoV napisał(a):Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: dla mojej mamy wszystkie Onki to Neron , ogladam Twoje zdjecia a ona patrzy w monitor i mówi : " gdzie wy byliście , w kozim borku ??" :roflt: co oglądam zdjecia Onka na dogo to moja mama jest pewna ze to Neron i pyta gdzie byly robione te zdjecia :evil_lol: Moją Torę też mylą z Twoim Neronem :eviltong::mad: Ja nie wiem, jak można nierozróżniać tak różnych psów :eviltong: Quote
łamAga Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 magdabroy napisał(a):Pięknie skacze do wody :loveu: Moją Torę też mylą z Twoim Neronem :eviltong::mad: Ja nie wiem, jak można nierozróżniać tak różnych psów :eviltong: Tak moga pomylic sie tylko ludzie dla ktorych owczarek niemiecki jest tylko owczarkiem niemieckim , ja widze duzo roznic miedzy Torka :loveu: a Neronem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 dOgLoV napisał(a):Tak moga pomylic sie tylko ludzie dla ktorych owczarek niemiecki jest tylko owczarkiem niemieckim , ja widze duzo roznic miedzy Torka :loveu: a Neronem :evil_lol: Między nimi akurat jest dużo różnic ;) I ubarwienie i długość łap... Quote
Milena9 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 U mnie nikt nie myli Sary. Chyba zmienię tytuł galerii:diabloti:(ten mi się nie podoba) znowu, macie jakieś pomysły? Quote
*Magda* Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Moja propozycja na tytuł: "Małe zoo, czyli: ONek Sara, kotka Czesia i prosiaczki: Kika i Bezi" Quote
Milena9 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Pozwólcie, że z tym tytułem to się jeszcze zastanowię, bo ja taka zdecydowana to nie jestem.:eviltong: Dziś położyłam na schodach płytę z moim ulubionym zespołem i Sara myślała oczywiście że to jest do zabawy.:mad:Żebyście widzieli jak szybko biegłam jej to odebrać.:lol: Quote
Milena9 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Po za małymi rysami to tak :) Ma szczęście bo ja bardzo lubię muzykę i jakby mi połamała to :mad: Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Milena9 napisał(a):Pozwólcie, że z tym tytułem to się jeszcze zastanowię, bo ja taka zdecydowana to nie jestem.:eviltong: Dziś położyłam na schodach płytę z moim ulubionym zespołem i Sara myślała oczywiście że to jest do zabawy.:mad:Żebyście widzieli jak szybko biegłam jej to odebrać.:lol: Neron rozpracował kiedys kilka plyt , mam nawet gdzies to uwiecznione jak wbija szpony w płyte :eviltong: a co to za zespół ?? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Milena9 napisał(a):Po za małymi rysami to tak :) Ma szczęście bo ja bardzo lubię muzykę i jakby mi połamała to :mad: Sara zrobiłaby maślane oczy i byś jej wybaczyła ;) Quote
Milena9 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Neron rozpracował kiedys kilka plyt , mam nawet gdzies to uwiecznione jak wbija szpony w płyte :eviltong: a co to za zespół ?? :evil_lol: Iron Maiden :diabloti: magdabroy napisał(a):Sara zrobiłaby maślane oczy i byś jej wybaczyła ;) Wiem, ale tylko tak mówię dla przestrachu :cool3: Quote
Ptysiak Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=20625435.jpg&res=medium wow... jaka z niej kaskaderka :D I pływaczka niezła :) Piękna sunia z Sary :loveu: Quote
Milena9 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Zaczęłam z Sarą biegać. Znaczy Sara ze mną:lol:. Staramy się to robić codziennie. Ostatnio byłam na działce u dziadka. Brama była otwarta więc przywiązałam Sarę. Patrze idzie dziecko z mamą chyba. Włazi a działkę, zaczyna coś wołać do Sary a rodzic nic. Dobrze, że Sara się słucha, ale jakby był to inny pies.:shake: Mam AŻ jedno:crazyeye: zdjęcie Sary:lol: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg515/scaled.php?server=515&filename=p0405121419.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Klaudia&Aza Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 A biegacie tak dla siebie czy na jakieś zawody się szykujecie?:cool3: Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak już dziecko zostanie przez psa ugryzione/obszczekane to jest wtedy do wszystkich pretensja i żal że pies niedopilnowany. Quote
Milena9 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Na zawody niestety nie. Ja biegam bo w szkole biegamy na ocenę i chce jakoś tam wypaść. :cool3: Mój pies by dziecka nie ugryzł, ale przecież potem może wejść na inną działkę z agresywnym, niedopilnowanym psem. Ale zawsze jest wina psa. Uważam, że i psy i małe dzieci trzeba pilnować i uczyć ich zasad. Klaudia&Aza masz jakąś galerie? ;) Quote
Klaudia&Aza Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 No u mnie w szkole też niedługo zaczną się zaliczenia z biegania, ja na szczęście mam ulgę bo lekkoatletka wiec nawet zaliczać nie muszę:evil_lol: Opiekunka dziecka też powinna być odpowiedzialna i mieć jakieś zasady, bo małe dziecko nie zawsze zrozumie że tak nie może. A galerii niestety jeszcze nie mamy ale obiecuję, że w najbliższym czasie założę;) Quote
Recommended Posts