Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj jako ze wyschlo troche na polach bylysmy z Sara na dlugim spacerku. Byla nawet grzeczna, pomijajac drobna awanture z psem za plotem ;) Fotek nie mam :(

Posted

Milena9 napisał(a):
Bawiliśmy się w tropienie rękawiczki z Sarą. Udało jej się ją wytropić i pomamlać:lol:

To uważaj, bo jeszcze bedzie psem tropiącym i policja Ci ją ukradnie ;)

Posted

ja na podwórku chciałam aby Sonia tropiła rękawiczkę. I jak szłam to gubiłam.. a ona wybiegła z zakrętu, coś jej nie pasowała i od razu ja za mną niosła. I zamiast węchu używała oczu... ręce opadają..

dlatego my mamy piszczący hantelek. i Sonia się nim delektuje, ale nie psuje go :)

Posted

Będę uważała na policje :lol: W sumie to ona by się nadawała na psa policyjnego, bo strzałów się nie boi, a i do obrony też chętna;)
Sara na szczęście używa węchu, tylko czarem biega chaotycznie:shake:

Posted

Milena9 napisał(a):
8 lat moja ma a lata jak głupia.;) Jak wracamy do domu to tata mówi że zachowuje się jakby miała 5 mies

I bardzo dobrze ;) Moja ciocia miała jamnika, jak umarł miał 19 lat. Był głuchy, troszkę niedowidział, ale zabawkami bawił się jak szczeniak do samego końca :)

Posted

najważniejsze, że jest szczęśliwa z piłką :)

a 8 lat to młoda jeszcze jest, ale wiek widać już trochę po niej :( albo to te zimowe futerko daje takie wrażenie :)