Klaudia&Aza Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Świetna ta obroża, jak dla mnie to ona najbardziej je pasuje z twojej dotychczasowej kolekcji:) Quote
Milena9 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Dzięki :) Wzięłam z siateczką/ pianką na wodowanie :) Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Obróżka śliczna a Sara jeszcze ładniejsza :) http://desmond.imageshack.us/Himg651/scaled.php?server=651&filename=p030712132801.jpg&res=landing fajnie tu wyszła :loveu: Quote
Milena9 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Z radością chce wam zakomunikować, że Sara ostatnio zrobiła się bardzo grzeczna Praca nie poszła na marne :multi: Na chodniku chodzi przy nodze bez komendy, a kiedyś ciągnęła, olewa rzucające się przez płot psy, a kiedyś nie była im dłużna i coraz lepiej przychodzi na zawołanie. Jestem z niej bardzo dumna :multi: Quote
łamAga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 teraz mozesz tego nauczyc Nerona :multi::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Milena9']Z radością chce wam zakomunikować, że Sara ostatnio zrobiła się bardzo grzeczna Praca nie poszła na marne :multi: Na chodniku chodzi przy nodze bez komendy, a kiedyś ciągnęła, olewa rzucające się przez płot psy, a kiedyś nie była im dłużna i coraz lepiej przychodzi na zawołanie. Jestem z niej bardzo dumna :multi:[/QUOTE] Oooo to gratuluję postępów :multi: Wiedziałam, że Sara jest grzeczna i mądra :loveu: [quote name='dOgLoV']teraz mozesz tego nauczyc Nerona :multi::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Miłego czwartku :) Quote
Milena9 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='dOgLoV']teraz mozesz tego nauczyc Nerona :multi:[/QUOTE] Przywoź go :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Milena9']Zrobi mi ktoś nowy bannerek? :modla: understandme robi fajne banerki;) Quote
Milena9 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 To może się zwrócę. Co do kotów to została u mnie ta czarna kociczka, reszta znalazła domy u rodziny. :multi: Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Może taki ? :roll: Niebieski bo do obróżki pasuje :D Quote
Klaudia&Aza Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Ptysiak']Może taki ? :roll: Niebieski bo do obróżki pasuje :D Fajowy:loveu: Quote
Milena9 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) [quote name='Ptysiak']Może taki ? :roll: Niebieski bo do obróżki pasuje :D[/QUOTE] Dzięki:loveu: jest świetny :loveu: Teraz to już muszę zmienić tytuł galerii bo jest nowy domownik. Edited July 5, 2012 by Milena9 Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Milena9']Dzięki:loveu: jest świetny :loveu: Teraz to już muszę zmienić tytuł galerii bo jest nowy domownik.[/QUOTE] Miło bardzo, że się podoba :loveu: To teraz masz dwa kociaki ? Quote
Milena9 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 No zwierzaków to mam dużo :loveu: Jakie imię byście dla niej proponowały: Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Jakby była kocurkiem, to nazwałabym ją Filemon :D Ma bardzo długie "rzęsy", to może Rzęska ;) Quote
Milena9 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Dziś Czesia miała sterylke :) Wszystko dobrze, na razie śpi. Byłam jeszcze z kotem wujka to on szybko zasną, a moja się opierała długo ;) Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No to trzymam kciuki za Czesię i jej szybki powrót do formy ;) Quote
Ptysiak Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Milena9']No zwierzaków to mam dużo :loveu: Jakie imię byście dla niej proponowały: Słodziaczek :loveu: Mi podoba się imię Łatka :) Quote
Milena9 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Czesia już się obudziła :multi: Już wędruje, jest w moim pokoju, jak nie mogę jej pilnować to siedzi w kołnierzu ;) Quote
Recommended Posts