Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie Sara chodzi na Flexi 8m. Zapobiegło to pogonieniom zająca i 2 kotów. Wiem, że gdyby kota dostała to by zaczęła go gryźć, bo kiedyś musiałam ją z kotem rozdzielać ona zębami a on pazurami :shake: Zdjęcia ze spaceru i kotów:

Posted

Bo swoje kotki to ona lubi.;)Zawsze jak piszczą to przychodzi je lizać :) Ale do naszego pierwszego kota Maklera musiałam ją długo przyzwyczajać, bo od razu z zębami startowała. :shake:
Nawet jak był w transporterze trzeba było ją trzymać, bo by rozwaliła ten transporter. Najpierw przyzwyczajaliśmy ją z odległości ok 20m, potem coraz bliżej. Na koniec braliśmy i ją i kota na smycz i z bliska kazałam jej robić sztuczki itp i tak po kilku miesiącach Sara polubiła Maklera:

Posted

No kawał, kawał :) Onomato-Peja my chyba jesteśmy w podobnym wieku i nasze psy też ;)

Nagrałam film kotom:
[video=youtube_share;sfsp8PpGlkE]http://youtu.be/sfsp8PpGlkE[/video]

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Własnie przeczytałam, że Sara waży 35 kg. :o
To spory kawał psa z niej.
Moja srajda po wyjściu ze schronu ważyła 22, potem przybrała do 25 a obecnie dorobiła 3kg mięśni i waży 28kg.

to moja Vikka ważyła jeszcze z mies.temu 27kg i wydawałasię taka chuda...średnio wcinała suchą karmę,tak brała wypluwała i zjadała każdy chrupek jakby nie umiała jej jeść..teraz jest na gotowanym i już lepiej,boki się zaokrągliły :)
Sara wygląda na sporą,ja myślałam,że to przez futro..

Posted

Milena - który rocznik? Ja 96. A Raszpla ma 7-8 lat na chwilę obecną.

magdabroy - No ja tez chciałam Raszple odchudzić do tych naszych słynnych 25 kg ale schudła z 30 do 28 i żebra jej sterczą jak u trupa. :lol:

agalela - to Vikka w takim razie też do najmniejszych nie należy. A taka się drobna wydaje...

Posted

Ja też 96 :) A Sara ma 8 lat :)

Kupiłam Sarze linkę 10m, gwizdek dużo smaków i uczę ją przychodzić. ;) Już powoli reaguje na gwizdek :multi:

\\

Posted

Vikka jest drobna,Saba była masywniejsza,no ale przy tych 27kg.wyglądała okropnie..nie wiem od czego to zależy..dalej mnie wkurza gdy ją głaskam czuć jej kości miednicy,czy przy przytyciu będą nie wyczuwalne?

O Sarce super wieści,a linka skąd?Bo widzę dość cienka..wytrzymuje jakiś nagły zryw..?