Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas juz sie pojawily , nawet jednego opityego znalazłam na podlodze ble fuj :roll:
Ja ostatnio z Coli zdjęłam jeszcze nie wczepionego na szczęście, bo nawet zakropić jej nie zdążyłam:roll:

Milena9 to, że wstawiłaś dużą ilość zdjęć ostatnio nie oznacza że nie musisz pisać co tam u was:-D

PS. Obiecałam, że założę galerię to założyłam:lol: Zapraszam do nas;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227040-Moje-zwariowane-ABC-czyli-Aza-Bila-Cola-)

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę o tym, czego się wstydzę. Czesia tydzień temu została mamą. Pilnowaliśmy ją jak mogliśmy, ale raz się wymknęła. Oczywiście po odchowaniu małych idzie na sterylke. Jestem przeciw rozmnażaniu zwierząt bez rodo, ale to był wypadek.:oops:

Posted

[quote name='Milena9']Napiszę o tym, czego się wstydzę. Czesia tydzień temu została mamą. Pilnowaliśmy ją jak mogliśmy, ale raz się wymknęła. Oczywiście po odchowaniu małych idzie na sterylke. Jestem przeciw rozmnażaniu zwierząt bez rodo, ale to był wypadek.:oops:[/QUOTE]

Ale czego się wstydzisz? Skoro nie była to planowana ciąża, to nie masz się czego wstydzić :shake: Ja też mam Torkę nie sterylizowaną, miesiąc temu miała cieczkę i też mogło się to przydarzyć. Na szczęście się nie zdarzyło i kiedyś napewno ją ciachnę ;)
Znajdz tylko maluszkom dom, ciachnij Czesię i będzie dobrze ;) Głowa do góry :) Z mojej strony nie spotka Cię, żadne nie miłe słowo ;) I z chęcią obejrzę zdjęcia maluszków :loveu: Uwielbiam małe kociaki :loveu:

Posted

Są 3 koty. Jednego bierze moja ciocia, jedna kocica zostaje u mnie (też ja ciachnę), a jednej kotce szukamy domu. Zdjęcia postaram się zrobić, ale to trudne zadanie.;)

Posted

[quote name='dagaa111']http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=p100512184401.jpg&res=landing
pierwszy raz widzę ONka na drzewie :lol:
bo Owczarki to bardzo wszechstronna rasa :D
[quote name='magdabroy']

Szkoda, że nie mogę przygarnąć koteczka :-( Ten na zdjęciu jest w moim typie umaszczenia :loveu:

raj dla Twych oczu ;)

koty jest o wiele trudniej upilnować.. niestety...
oby zdrowo się chowały i poszły do super domków ;)

http://desmond.imageshack.us/Himg440/scaled.php?server=440&filename=p110512171602.jpg&res=landing moją sukę zęby bolą, aby patyczki nosić i to takie duże :o
ale obroża super :loveu:

a ile Sara waży? bo na postawną wygląda ;)

Posted

Jednemu kotu nie zrobiłam zdjęcia, bo tak się drze, że chyba sąsiedzi by przyszli, że kota maltretuję. :evil_lol:

W której obroży Sarze najlepiej:?

Posted

[quote name='Milena9']Ale zdecydowanie:evil_lol: Jak wybierzecie jedną to wrzucę zdjęcia Sary, a jak nie to nie :evil_lol:[/QUOTE]

ale o gustach się nie dyskutuje :mad:

Posted

[quote name='Milena9']Ale zdecydowanie:evil_lol: Jak wybierzecie jedną to wrzucę zdjęcia Sary, a jak nie to nie :evil_lol:[/QUOTE]

Ja wybrałam jedną i Kalyna też jedną, także wrzucaj foty :mad: