saphira18 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 widze że zdjęcia z lasu... tego z cenzurą:D nie ma:) ale historyjka fajna:) Quote
maciaszek Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Melduję, że również nie czuję się zanudzona zdjęciami, wręcz przeciwnie! Quote
madzia.uje93 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Istar mam wielką prośbę, ponieważ po wielu nieudanych próbach zrobienia banerka dla Suzi, poddałam się:oops: i tu moje pytanie czy mogłabyś mnie w tym wyręczyć, byłabym bardzo wdzięczna...?:lol:(Jakbyś nie miała pomysłów na tekst to może być coś takiego:Suzi marzy tylko o tym aby ktoś ją pokochał!!!Daj jej szansę, a Cię nie zawiedzie...) No i oczywiście Sznaps do domu i to już!:D Quote
Istar19 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 jasne, postaram się coś zrobić dla Suzi :) tylko jakoś później..koło 21-22 teraz jestem tylko chwile :) Quote
madzia.uje93 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Spoko może być nawet jutro bo i tak dziś już tego bym nie wstawiła:Dale i tak dzieki:) Quote
Istar19 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 zrobiłam dopiero teraz....wstawiłam na wątek Suzi :) i czas spaaać...jutro będzie dłuuuugi dzień... Sznapi jutro się zobaczymy! Quote
leonarda Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dopiero teraz jestem. Ale Sznaps jest mi jakoś bliski, nawet zanim jeszcze trafił na wolontariat, przykuł moją uwagę ogromnym podobieństwem do Mieszka, jednego z moich sosnowieckich podopiecznych. I Sznapsowi mogę życzyć tylko równie fajnego domu, jaki znalazł Mieszko:) Quote
pralinka94 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Sznaps dzisiaj się tak ładnie bawił z Szogunem :D Kurcze on jest taki kochany misioo :) Quote
Istar19 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 dzień pełen wrażeń! i tych dobrych..i złych... Najpierw te dobre...Sznaps bardzo ładnie bawił się z Szogunem...oj ale by polatali gdyby smycze ich nie krępowały! do tego....totalna zmiana na torze agillity...Sznaps nie tylko przeskakiwał pięknie przez płotki....nauczył się też przebiegać przez tunel! :D może czasem za późno się pochylał co kończyło się taranowaniem tunelu...ale i tak mu dobrze szło! dość ładnie wracał na zawołanie...chyba że Tajga była blisko...albo Ejla....z tymi to tylko by się bawił :) poza tym nauczył się przybijać piątkę i załapał o co chodzi w warowaniu....jak chciał to warował :D co najlepsze w ogóle nie oczekiwał nagrody za komendy...wolał jak go chwaliłam i czochrałam za uszami niż kiełbasę... DO tego..nie uwierzyłam kiedy zabrał zabawkę z trawnika...podsuwał mi ją pod rękę a jak chwyciłam to zaczynał się szarpać! a potem nawet trochę za zabawką pobiegał...eh kochany piecho niestety dzień skończył się pogryzieniem z Enzo.....bardzo nie przypadli sobie do gustu...i zanim zdąrzyliśmy zareagować to Enzo dostał po głowie a Sznaps po karku zębami..ogólnie wyglądało bardzo źle, ale na szczęście tylko wyglądało choć Sznaps się bardzo wystraszył i potem był jakiś osowiały, patrzył takim wzrokiem jakby pytał...za co? Ale dostał kiełbasy, kilka osób się nad nim litowało...i humor mu się trochę poprawił bo on lubi być w centrum uwagi ;) Zainteresowało się nim parę osób..a konkretnie dwie ...więc może coś z tego będzie ... filmiki z agillity i zdjęcia jak jakieś wyszły...jak nadrobię zaległości .... Quote
ewes Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 tak... widziałam jak podsuwałaś mu kiełbasę pod nos, a on miał to gdzieś... wolał głaskanko :) Quote
Istar19 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 na nic nie mam już sił... chce tylko spaaać...ale nie mogę zapomnieć o mojej Gwiazdce...jutro wieczorem się pobawię ujęciami i będzie kolejny odcinek Kroniki Sznapsa...pochwalę się tylko jak mu ładnie ćwiczenia szły :D [video=youtube;tb4d5CfM1FA]http://www.youtube.com/watch?v=tb4d5CfM1FA[/video] Quote
pralinka94 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Sznapsik załapał bardzo szybko o co chodzi! Cudnie :loveu: Quote
leonarda Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie, no naprawdę zdolny pies! I Marzena oczywiście też;) Quote
Hmmm Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 po dwóch treningach już cały tor przebiegł...to jest nie możliwe :crazyeye: Quote
Istar19 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 jak widać możliwe jest... zobaczymy czy w czwartek będzie pamiętać o co chodzi :D poza tym...ma tylko małe problemy z wracaniem...i przez to musi ze smyczą biegać co mu troszkę zawadza^^ Quote
Istar19 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Kroniki Sznapsa 2 [video=youtube;_tcDjlJu6yU]http://www.youtube.com/watch?v=_tcDjlJu6yU[/video] jeszcze będzie część trzecia...z agillity ;) Quote
madzia.uje93 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Najlepsza wstawka z tym wyjącym wilkiem:) Quote
Istar19 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 no i część 3 Kronik Sznapiego...byłoby szybciej jakby a) komputer się nie buntował b) siostra nie gadała mi nad głową :D [video=youtube;5WYk7hvT28U]http://www.youtube.com/watch?v=5WYk7hvT28U[/video] Quote
Hmmm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 doczekałam się :multi: i warto było :loveu: świetnie wam wychodzi jak na tak krótki czas nauki;) Quote
Recommended Posts