Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Istar mam wielką prośbę, ponieważ po wielu nieudanych próbach zrobienia banerka dla Suzi, poddałam się:oops: i tu moje pytanie czy mogłabyś mnie w tym wyręczyć, byłabym bardzo wdzięczna...?:lol:(Jakbyś nie miała pomysłów na tekst to może być coś takiego:Suzi marzy tylko o tym aby ktoś ją pokochał!!!Daj jej szansę, a Cię nie zawiedzie...)

No i oczywiście Sznaps do domu i to już!:D

Posted

Dopiero teraz jestem. Ale Sznaps jest mi jakoś bliski, nawet zanim jeszcze trafił na wolontariat, przykuł moją uwagę ogromnym podobieństwem do Mieszka, jednego z moich sosnowieckich podopiecznych. I Sznapsowi mogę życzyć tylko równie fajnego domu, jaki znalazł Mieszko:)

Posted

dzień pełen wrażeń! i tych dobrych..i złych...

Najpierw te dobre...Sznaps bardzo ładnie bawił się z Szogunem...oj ale by polatali gdyby smycze ich nie krępowały!
do tego....totalna zmiana na torze agillity...Sznaps nie tylko przeskakiwał pięknie przez płotki....nauczył się też przebiegać przez tunel! :D może czasem za późno się pochylał co kończyło się taranowaniem tunelu...ale i tak mu dobrze szło! dość ładnie wracał na zawołanie...chyba że Tajga była blisko...albo Ejla....z tymi to tylko by się bawił :)
poza tym nauczył się przybijać piątkę i załapał o co chodzi w warowaniu....jak chciał to warował :D co najlepsze w ogóle nie oczekiwał nagrody za komendy...wolał jak go chwaliłam i czochrałam za uszami niż kiełbasę...
DO tego..nie uwierzyłam kiedy zabrał zabawkę z trawnika...podsuwał mi ją pod rękę a jak chwyciłam to zaczynał się szarpać! a potem nawet trochę za zabawką pobiegał...eh kochany piecho

niestety dzień skończył się pogryzieniem z Enzo.....bardzo nie przypadli sobie do gustu...i zanim zdąrzyliśmy zareagować to Enzo dostał po głowie a Sznaps po karku zębami..ogólnie wyglądało bardzo źle, ale na szczęście tylko wyglądało choć Sznaps się bardzo wystraszył i potem był jakiś osowiały, patrzył takim wzrokiem jakby pytał...za co? Ale dostał kiełbasy, kilka osób się nad nim litowało...i humor mu się trochę poprawił bo on lubi być w centrum uwagi ;)

Zainteresowało się nim parę osób..a konkretnie dwie ...więc może coś z tego będzie ...

filmiki z agillity i zdjęcia jak jakieś wyszły...jak nadrobię zaległości ....

Posted

na nic nie mam już sił... chce tylko spaaać...ale nie mogę zapomnieć o mojej Gwiazdce...jutro wieczorem się pobawię ujęciami i będzie kolejny odcinek Kroniki Sznapsa...pochwalę się tylko jak mu ładnie ćwiczenia szły :D

[video=youtube;tb4d5CfM1FA]http://www.youtube.com/watch?v=tb4d5CfM1FA[/video]

Posted

jak widać możliwe jest... zobaczymy czy w czwartek będzie pamiętać o co chodzi :D

poza tym...ma tylko małe problemy z wracaniem...i przez to musi ze smyczą biegać co mu troszkę zawadza^^

Posted

Kroniki Sznapsa 2
[video=youtube;_tcDjlJu6yU]http://www.youtube.com/watch?v=_tcDjlJu6yU[/video]

jeszcze będzie część trzecia...z agillity ;)

Posted

no i część 3 Kronik Sznapiego...byłoby szybciej jakby a) komputer się nie buntował b) siostra nie gadała mi nad głową :D

[video=youtube;5WYk7hvT28U]http://www.youtube.com/watch?v=5WYk7hvT28U[/video]