Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe Sznaps wie co dobre...po ponad roku spania na deskach musiał wypróbować materac ^^
świetnie że z Pimpkiem się dogadują, oby tak zostało :)
dziwne..w schronisku nie miał problemów z dzieleniem się jedzeniem...ale może trzy psy zaglądające do miski to już za dużo :D mam nadzieje że mu to przejdzie.

I Sznapik..nie niszcz domu bo gdzie będziesz mieszkać :mad:

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Sznaps znalazł sposób, żeby psy nie wyjadały mu z miski - sika do swojej miski.

a to dobre:evil_lol: ja bym na to nie wpadła;)
fajnie że na bieżąco mamy wieści z nowego domu:multi:

Posted

już wieczór..mam nadzieje że Sznapik nie zdemolował mieszkania...

mam dwa zdjęcia za które bardzo dziękuje!
jeszcze z wczorajszego wieczoru, Sznapik grzeczny śpi na podłodze...teraz już wiemy że on tylko chciał uśpić czujność właścicieli i sprawiać pozory grzecznego psa co na łóżka nie wchodzi :D

i zdjęcie z dzisiaj, spacer w plener, widać jak jest wpatrzony w właściciela ;)

dobranoc!

Posted

Łobuz Sznapik:diabloti: już śpi. Dzisiaj był w parku a tam wszędzie nowe zapachy i nowe wrażenia. Bardzo lubi straszyć przechodzących ludzi - ale to w ramach jego zabawy, nie ze złej woli. Zdarzają mu się niekontrolowane wyskoki, może z nadmiaru nagromadzonych emocji, wtedy trzeba przywołać go do porządku. Ogólnie jest bardzo kochany i wybaczam mu wszystkie grzechy. Nawet to jak wchodzi na stół w kuchni albo chce, żeby go nosić na rękach.Teraz kolejna próba pozostawienia go samego w domu. Z jego zachowania wynika, że mieszkał w domu. W momencie ubierania się, zakładania butów i brania kluczy zaczyna biegać i skakać po mieszkaniu. A Istar wie, jak Sznaps pięknie skacze (agility). No i najważniejsze informacje Sznaps ma już dwie nowe koleżanki: Megi i Tosię (podobne do Tajgi).
Sznaps zapewnia Istar, że już nie będzie rozrabiał:evil_lol:Dobranoc

Posted

dobrze czytać takie wieści :)
Ale żeby nosić tego bydlaka?..hmm...ja go tyko do boksu musiałam "wrzucać" ciężki jest^^
dziękuje za cierpliwość dla tego małego nicponia i jestem pewna że szybko się państwo z jego wyskokami uporają !
dobrego dnia życzę :)

Posted

Ania coś się wygadała! ?:P
zdjęcia po kolacji :)

z nowych wieści..Sznapsik to mały złodziej... ciągle kradnie ze stołu -.-...żeby tylko nie było..ja go tego nie uczyłam :P
Poza tym jest tak kochany i tak potrafi się patrzeć że nie w sposób mówić mu nie... kto go znal w schronie ten wie :)

i z dobrych wieści do przekazania Sznapsowi, proszę mu powiedzieć na dobranoc :)

Tajga zaraz po sterylizacji jedzie do domu!!!

Posted

Tylko nie mówić że podrywała nowego podopiecznego Marzeny (Hermesa):evil_lol:

ja wygadałam się?:eviltong: tylko troszkę uprzedziłam:cool3:
ale wiesz z dobrymi wieściami tak jest:razz:

Posted

zdjęcia...jak widać Sznapik przejął kanapę...A biedny Pimpek (to Pimpek prawda?) musi zadowolić się podłogą...

proszę mu to wybaczyć...w końcu ma miękko po tylu miesiącach na deskach i betonie...
a to się nazywa szczęśliwy pies :D

ciągle ciężko mi uwierzyć w szczęście Sznapsa...czy dlatego tyle czekał na swój dom? by trafić do takiego mega super ?;)

Posted

Sznaps zawdzięcza wszystko swojej opiekunce:lol:, która go odwiedzała ,opiekowała się nim i włożyła wiele pracy na wątku Sznapsa. Sznaps obiecuje, że :diabloti: nie będzie już wchodził na kuchenkę ani nie będzie opierał łapek na poręczy balkonu ani drapał drzwi.

P.S.
Jak mi się uda zrobić zdjęcie Sznapsa w czasie snu to je poślę. Sznaps śpi na boku z podniesioną tylnią łapą.

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Sznaps obiecuje, że :diabloti: nie będzie już wchodził na kuchenkę ani nie będzie opierał łapek na poręczy balkonu ani drapał drzwi.

Ależ oczywiście, i wszyscy w to wierzą:eviltong:

Posted

Jak napisałem Marzenie na gg ze jak narazie, w nowym domu, ze Sznapsa to glownie owca wychodzi :) KanapOwca :) Nic tylko czekać jak zostanie fanatycznym wyznawca KKK - Kapcie - Kocyk - Kanapa ;)

Co do kuchenki, moze chcial tylko paru cenny rad odnosnie gotowania udzielic?