Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panca, psy zostały odebrane interwencyjne od gościa m.in 3 wyzlice i 2 wyżły.

Kanno, dzięki Ty masz jeszcze dalej do Torunia. Żeby choć suki były już w DT to byśmy dowiedzialy sie coś o nich i zaprezentowały światu. Wtedy i ogłoszenia będą potrzebne itd. Teraz to czekamy na wieści, aż cała logistyka zacznie mi się rozłazić.

Posted

no bywa.
jest jeszcze plan B, ale też nie wiem co z tego wyjdzie. W najbliższą sobotę 5 marca elmira jedzie z psami W-wa -Ciechocinek i wraca na pusto. Moze podjechac do Torunia i je zabrac do W-wy, trzeba sie dorzucić do paliwa. Musze teraz wymyśleć DT w W-wie od soboty.

Posted

no oczywiscie ze sie dokladam
wystarczylby pewnie jeden kojec z dwoma budami, albo jedna duza, ze sloma
na pewno sie zgodza, nie ma to tamto

Posted

Tanitko, a jaki byl powod odebrania?hodowal na reproduktorki czy jakis inny bo one sa naprawde nad wyraz piekne i zadbane - nie zebym kwestionowala decyzje odebrania wlascicielowi tylko jestem ciekawa co im dran zrobil

Posted

NO to jak plan B dograny, to teraz schronisko nie wysterylizuje suk w tym tygodniu!:angryy: Przepraszam, ale ja nie jestem w stanie już więcej pomóc i odpuszczam temat!! Sterowanie akcją na odległość z Warszawy juz mnie przerosło.:angryy:

Nie wiem czy będzie DT i transport znów za dwa tygodnie. :shake:

Posted

Nie ma kto dopilnować w toruniu tych sterylek?
A pani kierownik nie zależy na pozbyciu sie suk z podobno przeładowanego schroniska? Dziwne...
Eh, szkoda psów.