tanitka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Panca, psy zostały odebrane interwencyjne od gościa m.in 3 wyzlice i 2 wyżły. Kanno, dzięki Ty masz jeszcze dalej do Torunia. Żeby choć suki były już w DT to byśmy dowiedzialy sie coś o nich i zaprezentowały światu. Wtedy i ogłoszenia będą potrzebne itd. Teraz to czekamy na wieści, aż cała logistyka zacznie mi się rozłazić. Quote
tanitka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 logistyka sie rozeszła.... nie ma komu psów odebrać ze schroniska i przewieźć do Włocławka :( czy ktoś z torunian moze pomóc ? Quote
tanitka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 no bywa. jest jeszcze plan B, ale też nie wiem co z tego wyjdzie. W najbliższą sobotę 5 marca elmira jedzie z psami W-wa -Ciechocinek i wraca na pusto. Moze podjechac do Torunia i je zabrac do W-wy, trzeba sie dorzucić do paliwa. Musze teraz wymyśleć DT w W-wie od soboty. Quote
Ati Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no oczywiscie ze sie dokladam wystarczylby pewnie jeden kojec z dwoma budami, albo jedna duza, ze sloma na pewno sie zgodza, nie ma to tamto Quote
Agata69 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 tanitka napisał(a):chyba się uda plan B :) Czyli jadą do warszawy? Quote
tanitka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Agata69 daj mi czas do jutra jeszcze. Zadzwonię. Quote
Panca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tanitko, a jaki byl powod odebrania?hodowal na reproduktorki czy jakis inny bo one sa naprawde nad wyraz piekne i zadbane - nie zebym kwestionowala decyzje odebrania wlascicielowi tylko jestem ciekawa co im dran zrobil Quote
tanitka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 z tego co wiem, to nie dbał o nie, psy biegały po mieście, wyjadały śmieci, zaglądały do siatek z zakupami i chyba to była pseudo ? Quote
tanitka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 NO to jak plan B dograny, to teraz schronisko nie wysterylizuje suk w tym tygodniu!:angryy: Przepraszam, ale ja nie jestem w stanie już więcej pomóc i odpuszczam temat!! Sterowanie akcją na odległość z Warszawy juz mnie przerosło.:angryy: Nie wiem czy będzie DT i transport znów za dwa tygodnie. :shake: Quote
Ati Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dzieki klasie Tatiany to grzecznie napisane, bo co innego sie cisnie na usta. Ogolnikowo- jedna wielka kpina! Quote
Agata69 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Nie ma kto dopilnować w toruniu tych sterylek? A pani kierownik nie zależy na pozbyciu sie suk z podobno przeładowanego schroniska? Dziwne... Eh, szkoda psów. Quote
tanitka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 jeszcze jest plan C. suczki przyjadą w sobotę do W-wy bez sterylek i ciachniemy je tutaj. Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 hej, tanitka dostaniesz pw od furciaczek (to u niej sunie by poczekały na transport i od niej by wyruszyły do wawy) wiec odpisz tam w miare szybko :-) Quote
tanitka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 dzięki juz skontaktowałyśmy się. Mam nadzieję, ze plan C wypali. Do trzech razy sztuka. Pół włosów mi już wypadło przez te suczyny!! ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 oby oby! ja juz do konca zycia bede miec sentyment do wyżłów...furciaczek przeze mnie też :-) wiec mam nadzieje ze sie uda im pomoc:-) Quote
tanitka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 no i kiszka ...... bez sterylek suk schronisko nie wyda Quote
tanitka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 jak wysterylizują, to wtedy zobaczymy czy jest wolny DT, czy jest transport.... Quote
monta Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ale to było od początku wiadomo ,że suki nie wyjdą bez sterylek-schron nie może wydać suk bez sterylizacji Quote
tanitka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 nic nie wiadomo i zdjęć samców też nie ma..... Quote
Recommended Posts