Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ziemi nie kopią, przecież to są grzeczne dziewczyny, one nic złego nie robią nigdy :)
Teraz już nie zjada ale jak była mała to wszystkie krokusy mi pozjadała, co krokusik wyszedł z ziemi to Gabis z nim latała w pysku :)

Posted

agrazka napisał(a):
W ziemi nie kopią, przecież to są grzeczne dziewczyny, one nic złego nie robią nigdy :)
Teraz już nie zjada ale jak była mała to wszystkie krokusy mi pozjadała, co krokusik wyszedł z ziemi to Gabis z nim latała w pysku :)

Tylko pozazdrościć grzecznych dziewczynek :)
Widocznie krokusy są pychaaa :D

Posted

Niektóre kwiaty i rośliny są trujące, jak nie sprawdzić co tak chętnie je szczeniak?
Niektóre rzeczy wiemy, że są złe, jak nie wiemy to sprawdzamy, i powiem wam, że cebulki krokusów są dobre podobne w smaku do migdała :)

Posted

[quote name='agrazka']A ty nie spisz ? Widać, że nie musisz wstawać rano :)
Już nie długo! Wczoraj już wyszłam sama z dziewczynkami na wieczorny spacerek

• 3 weeks later...
Posted

Dobek jest staruszeczka, po wyciagnieciu okazało sie, ze ma ciężkie zapalenie płuc, leczenie jest juz 3 tydzień dożylnie, no ale jest poprawa, choc sama już wątpiłam, czy ją nie męczę. Fajna miła, do miziania, szuka stałego domku na stare lata :) nie wiele jej potrzeba do szczęścia, miziania i pełna miskę. Ona pcha sie na kolana, taka do kochania.