beataczl Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 z tego co wiem to Kama jechala bardzo spokojnie cala droge ( tak mowili Panowie co Ja przywiezli) ale czy to od tabletek tego nie wiem to tylko kora chyba wie a tu na miejscu nigdy nie jechalismy autkiem to nie wiem pisze do Sephiry Quote
Marta_Ares Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ok to czekam na informację, ponieważ rano trzeba wyjechać Quote
Marta_Ares Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dziewczyny, potrzebuje informacji czy jutro mam jechać czy nie... tamten transport już odłożyłam na rzecz tego (nie był aż tak pilny) czy nikomu nie zależy, żeby pies znalazł się jak najszybciej u stałego właściciela?? jestem w gotowości od tygodnia.... Quote
kizimizi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 no i co, Beata dogadalas sie z Sephira czy nie i Marta ma jutro jechac? Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 dostalam PW ze jakos zalatwią transport Kamy, a ja mam jechac na ten drugi transport... tylko, ze to juz bylo za późno zeby tam załatwiać. Przygotowana byłam, zeby tutaj pomóc... no nic szkoda, ze nic z tego nie wyszło, mam nadzieje, że uda Wam się w miarę szybko coś zorganizować i Kama trafi w końcu do swojego stałego domku. Macie kontakt stały z Panią?? żeby się nie rozmyśliła... Quote
kizimizi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 To co przez to ze zwlekalas tamten transport i tak nie wyjdzie, tak? Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 tamten transport nie był taki ważny, w weekend pojedzie ktoś inny po prostu. szkoda, że tu nie udało się pomóc. Quote
furciaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Kurcze a ja myslalam ze Kama dzisiaj wyruszy do swojego domku. Quote
kizimizi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 nie, dziewczyny sie nie dogadaly no i przepadlo. Szkoda tylko ze przez ta zwloke Marta nie zawiozla innego psa. Beata czy w takim razie masz juz jakis plan z Sephira ustalony? Quote
beataczl Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 tak- jutro Kamcia jedzie do DS z Saphira :) Quote
kora78 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 beataczl napisał(a):tak- jutro Kamcia jedzie do DS z Saphira :) Super!!!! Udało mi sie wejść na chwile i widzę, ze sie wreszcie udało!! Super. Uciekam znów. Własne niebawem. Kasa bedzie,jak bazar rozliczeń, a rozliczeń go,jak wrócę do domu, bo dużo roboty tam mam edycji itp. Teraz na konto wejść nie mogę. Mam pozyczonylaptopik mini. Dlatego sam mi tez wyrazy ustawia i dlatego czasem głupie rzeczy wychodzą. To wszystko ok i mam sie nic nie martwić juz? Bo setek AM sie cały czas.a Ka CIA jechała w aucie super, ja nic o tabletkach nie wiem. Dostawał je Bregovic w drodze z Martina, kiziuniu. Kama na robaki tabletkidostawala, nie uspokajające. Ona w aucie super grzecznie jeździ. Quote
kizimizi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 beataczl napisał(a):tak- jutro Kamcia jedzie do DS z Saphira :) trzymamy kciuki. Co do tabletek to mi sie etz to tylkoz Bregulcem skojarzyło cos. Quote
Guest Ryniu123 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Marta_Ares napisał(a):Macie kontakt stały z Panią?? żeby się nie rozmyśliła... Na pewno nie, zależało jej jak najszybciej, nie mogła się doczekać. Nie wiem czy ta informacja jeszcze się przyda. Jeśli samochód ma niskie zawieszenie proponuje zatrzymać się na bocznej asfaltowej drodze i państwo piechotą mają bardzo blisko, bo samochodem jedzie się na około po dziurach. W miejscowości Radomsko, proszę dzwonić do DS, bo wjeżdża się inną drogą niż GPS i znaki drogowe !!!!!! Quote
beataczl Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ryniu123 napisał(a):Na pewno nie, zależało jej jak najszybciej, nie mogła się doczekać. Nie wiem czy ta informacja jeszcze się przyda. Jeśli samochód ma niskie zawieszenie proponuje zatrzymać się na bocznej asfaltowej drodze i państwo piechotą mają bardzo blisko, bo samochodem jedzie się na około po dziurach. W miejscowości Radomsko, proszę dzwonić do DS, bo wjeżdża się inną drogą niż GPS i znaki drogowe !!!!!! slyszalam o tych perypetiach drogowych od P. Basi sorki ze dopiero teraz moglam wejsc Kamcia jeszcze u mnie zmiana planow za pare dni pojedzie transportem z corka saphiry, Quote
kora78 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 A to feler... Moj nowy nr tel. 606 517 135. Jakby co Quote
kizimizi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 oh szkoda ... wlasnie weszlam na watek i myslalam ze tu juz Kamcia w domu ... no ale pare dni tylko.... DS wie wszytsko na bierzaco? Nie rozmysla sie albo cos .... Kora nr zapisuje Quote
kora78 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 To nr na tydzien to sie nie ucz czasem na pamiec, bo ja sama nie umiem jeszcze, hehe A jedzie kama za darmo? Domek ponoc wie, ktos wyzej cos pisal. Beataczl sie z domkiem chyba stale kontaktuje, poza tym domek zagladal na watek, to moze na biezaco zaglada? Witamy! Quote
kora78 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Jestem na 2dni w warszawie. Kizi ja sie za rym grojcem Rozgladalam za asrim, ale nie jechalam z tej strony w ogole chyba. Taka objazdowke dzis mialam, myslalam o kazdym naszym psie, co w polsce szczesliwie mieszka. Nawet o brego myslalam, bo kolo wawy. No i o kamie. Nie uwierzycie, ale jechalam przez czluchow!! Dowiedzialam sie o tym doslownie, jak na kierunkowskazie zobaczylam. Hcialam kamcie odwiedzic chociaz, wyglaskac na szczescie w owym zyciu. Ale sie nie zgadalam dobrze z beataczl i nietrafilam na adres. A tz gońil, jak szalony, bo robilismy dzis prawie 600km. Z ryczacym jak syrena dzieckiem... Kamcia juz czekala na mnie w ogrodku, a nie moglismy sie odnalezc... Taka szkoda... Kama jedzie do domku moze kolo srody, ale nic na sto proc pewne. Moze wtorek, a moze nawet za 2tyg to wyjdzie. Wazne, ze pojedzie na pewno i prawdopodobnie calosc za darmo. Chcialam jej fotki zrobic moim super aparatem nowym, i porownac, jak szalala w pierwszy dIen u mnie w ogrodku,a. Teraz chila przed wyjazdem do ds. Ale powiem wam,ze tereny tam oiekne maja!! Miasto o wiele wieksze, niz myslalam, kizi jak nasze swiebodzice. Myslalam,ze to bedzie jak gluszyca, czy jedlina, itp. Ale ile tam jezior! Lsy, pola i znow jeziora, widziala jezioro, gdzie kama sie w wodzie wciaz tapla.hihi Beataczl, a kama widziala kiecys konie? Nie bedzie sie bala? Bo fiona sie z koniem u evelki po chrapach wachala wzajemnie, hihi. No i tam sie boje jednego...skoro domek czyta, to pewnie widzial opowiesci o jej zamilowaniu pewnym wonnym... Quote
kizimizi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Kora widze ze sie zakochalas w okolicy. Moze po adopcji KAmy ciebie Beata na dt wezmie? ;) Quote
beataczl Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 z domkiem jestem ciagle w kontakcie jest zdecydowany na 1000 % a ja juz calkowicie przekonana do nowej Pani a naprawde trudno mnie przekonac hihi czekamy wiec na sygnal od Saphiry, Kamcia bedzie zabrana prosto z Czluchowa co Kora na dt sie wybierasz do mnie ;) lepiej szykuj nowego psiaka ze schronu jak wrocisz :-) Kamcia koni nie widziala niestety,ale widzac Jej lagodnosc do wszystkich zwierzat i ludzi jestem bardzo dobrej mysli i spokojna o to Quote
marta0731 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Myślałam, że po urlopie będą extra wieści a Kama dalej nie w drodze... Się to przeciąga i odwleka... Ale ważne, że nowa Pani czeka Kama w aucie grzecznie, wiozłam ją jakąś godzinkę z hakiem, i na początku sapała bardzo, wskaiwała mi na oparcie z bagażnika, ale potem się uspokoiła. Podejrzewam że w dłuższej trasie jechała by już na leżąco ;) Kamuś teraz czas na nowe domki, to zmykaj szybko :D Quote
kizimizi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 beataczl napisał(a): Kamcia koni nie widziala niestety,ale widzac Jej lagodnosc do wszystkich zwierzat i ludzi jestem bardzo dobrej mysli i spokojna o to ehhh to czas to zmienic ;) Moja jedna jak widzi to chcialaby chyba go zjeść a śmiesznie to wygladą bo jest niewielka i koń jej nawet nie widzi :D Quote
kora78 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 ja takiego malucha ujadajacego na miejscy tego konia- nadepnelabym! i po krzyku :D czekamy Quote
Recommended Posts