kora78 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 oj, jeszcze jakos ogarniam, ale do konca zycia na dogo nie bede na pewno. to jest bardzo wyczerpujace i frustrujace na dluzsza mete. zwlaszcza w czasie, gdy akurat cos nie wychodzi. :( ja co tydzien co innego mysle i co innego gadam, wiec nie ma sensu pisac co chwile- koncze z tym, a nazajutrz znow sie wciagac :) czasem mysle- dokoncze te, ktore mi leza na sercu, nie biore nowych, nie biore juz na dt, ale pozniej jakos tak samo wychodzi, ze humor sie poprawi, jakies psy ida do domow i znow sie ma Powera :) pewnie jak prace wreszcie znajde to sobie odpuszcze. bo nie dam rady. na teraz w platnych dt mamy tylko Aprilke i Parowke. apka mloda, parowka to staruszek rok w hotelu :( Quote
marta0731 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kora78 napisał(a):oj, jeszcze jakos ogarniam, ale do konca zycia na dogo nie bede na pewno. to jest bardzo wyczerpujace i frustrujace na dluzsza mete. zwlaszcza w czasie, gdy akurat cos nie wychodzi. :( ja co tydzien co innego mysle i co innego gadam, wiec nie ma sensu pisac co chwile- koncze z tym, a nazajutrz znow sie wciagac :) czasem mysle- dokoncze te, ktore mi leza na sercu, nie biore nowych, nie biore juz na dt, ale pozniej jakos tak samo wychodzi, ze humor sie poprawi, jakies psy ida do domow i znow sie ma Powera :) pewnie jak prace wreszcie znajde to sobie odpuszcze. bo nie dam rady. na teraz w platnych dt mamy tylko Aprilke i Parowke. apka mloda, parowka to staruszek rok w hotelu :( Duuuuuuuuuużo duuuuuuuuuuużo kwiatków dla Ciebie za wytrwałość!!!:Rose::Rose::Rose: I dla Beatki też :) :Rose::Rose::Rose: Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kora- wyslalam wczoraj do Ciebie umowe adopcyjna 2 egz. piorytetem . wykrywka, marta dziekuje za mile slowa i buziaki macie od Kamusi :kiss_2: Quote
marta0731 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 beataczl napisał(a): wykrywka, marta dziekuje za mile slowa i buziaki macie od Kamusi :kiss_2: Słodziutkie są :):):) Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 marta0731 napisał(a):Słodziutkie są :):):) tak-odziennie rano czuje jakie slodkie-prosto w usta na dodatek ;) :evil_lol: Skate z kolei preferuje stopy ...:smile::smile: jeszcze ze 2 psy i myc sie nie bede! :evil_lol:;) Quote
marta0731 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 beataczl napisał(a):tak-odziennie rano czuje jakie slodkie-prosto w usta na dodatek ;) :evil_lol: Skate z kolei preferuje stopy ...:smile::smile: jeszcze ze 2 psy i myc sie nie bede! :evil_lol:;) No jest to jakaś alternatywa dla pędzących wodomierzy :D:D:D Quote
kora78 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 (edited) heheheheh tylko z myciem wlosow gorzej.. umowa dotarla! ja podpisze i przy okazji tez odesle. za pare dni. Edited March 21, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 kora78 napisał(a):beata wyslij mi na pm dane kamy do czipa, jej nr czip i swoje dane z dowodu os. oraz umowe podpisana adopcyjna. dzis wysylam umowe podpisana. nie mam zadnych papierow kamy, czyli so one beataczl u ciebie, tak? w umowie, w znakach szczegolnych trzeba wpisac nr czip. masz go na papierach kamy. podaj mi na pm, ok? dopisze sobie do umowy, ktora sobie zostawiam, 1 egzemplarz Quote
beataczl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 kora78 napisał(a):dzis wysylam umowe podpisana. nie mam zadnych papierow kamy, czyli so one beataczl u ciebie, tak? w umowie, w znakach szczegolnych trzeba wpisac nr czip. masz go na papierach kamy. podaj mi na pm, ok? dopisze sobie do umowy, ktora sobie zostawiam, 1 egzemplarz papiery sa u mnie-te schroniskowe a nr chipa to conajmniej 2 razy Ci podawalam oj Ciotka-dobra poszukam i wysle na PW raz jeszcze Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 niee. podawalas w 4 wiadomsociach adres, nr dowodu, pesel, itp. a czipa nie. ok, juz mam. to sobie tam dopisz w tej umowie. ja juz zapakowalam koperte. dopisze w swoich papierach. dzieki! Quote
beataczl Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) zeby byla jasnosc z papierami-umowa podpisana i mam jedna u siebie a kora druga u siebie.. jestesmy kwita ;) macie Ciocie pare zdjec Kamci bo dawno nie bylo.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a niedlugo pojemy czeresni -chyba -jak nie zmarzna kwiatki Uploaded with ImageShack.us Edited April 26, 2012 by beataczl Quote
kora78 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 mniam, mniam. kamie ta lwia grzywa to nigdy nie zejdzie :D ale chyba w ogole siersci dluzszej dostala? ladna ma figurke, nie jest otyla... jak skate ;D Quote
beataczl Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ok-bedzie bedzie ;) czekam na slonce niech wyjdzie w koncu! ponoc od jutra znow ladnie i cieplej :) Quote
kora78 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 kama to nasze slonce :0 nie czekaj i cykaj. Quote
beataczl Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 no to jutro masz bez wzgledu na pogode ;) Quote
wykrywka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 U nas już dzisiaj było słonecznie :cool3:. Mam nadzieję, że jutro Kamie będzie przyświecać w czasie sesji :evil_lol: Quote
beataczl Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) jest slonecznie od rana -wieczorkiem wkleje foty ;):-) edit mam: http://imageshack.us/a/img856/3236/sam3304v.jpg http://imageshack.us/a/img708/3756/sam3308m.jpg http://imageshack.us/a/img838/1029/sam3318l.jpg http://imageshack.us/a/img138/4007/sam3319.jpg http://imageshack.us/a/img706/1636/sam3323h.jpg http://imageshack.us/a/img571/9830/sam3302.jpg Edited September 17, 2012 by beataczl Quote
wykrywka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Cudowna Kama :lol: ... i jaka pomysłowa :crazyeye: Quote
kora78 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 a skad Ty masz te fotki, hę???????? ale baleron!! to ie kama! to baleron! smialam sie z kizi, bo wczoraj w schronie tez psa widzialysmy, ktory doopka siedzi na murku :) Quote
marta0731 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A tam baleron...:cool3: Porządna dama :D Quote
Recommended Posts