marta0731 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Klauzunka napisał(a):witamy Marteczko:) No teraz mi z grubej rury pojechałaś ;) Jakie witamy ;) Ja tu jestem, tylko rzadko ostatnio, bo praca... ehhh szkoda gadać W weekend mam inwentaryzację, to się wreszcie skończy "kociokwik" i będę częściej, obiecuję poprawę :D Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Słońce toż ja Cię jakoś zmobilizować muszę :) No teraz mi z grubej rury pojechałaś ;-) Jakie witamy ;-) Ja tu jestem, tylko rzadko ostatnio, bo praca... ehhh szkoda gadać W weekend mam inwentaryzację, to się wreszcie skończy "kociokwik" i będę częściej, obiecuję poprawę :-D to się nazywa terapia szokowa :) a za poprawę trzymamy za język :) Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 mialam wczoraj tel o kame, debilny doslownie. chlopak mlody- - piesek z ogloszenia. co piesek z ogloszenia? no ta suczka. jaka suczka? ta z ogloszenia. ale co suczka z ogloszenia? dam mame.... mama wypowiedziala wreszcie, ze dzwonia odnosnie ogloszenia kamy, czy to aktualne. mowie, ze tak jaka duza? mowie jaka. aaa to wielka.... nie prosze pani, wilki jest pies, co wazy 40-50kg. a nie 20. aha, dziekuje. Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 mialam wczoraj tel o kame, debilny doslownie. chlopak mlody- - piesek z ogloszenia. co piesek z ogloszenia? no ta suczka. jaka suczka? ta z ogloszenia. ale co suczka z ogloszenia? dam mame.... mama wypowiedziala wreszcie, ze dzwonia odnosnie ogloszenia kamy, czy to aktualne. mowie, ze tak jaka duza? mowie jaka. aaa to wielka.... nie prosze pani, wilki jest pies, co wazy 40-50kg. a nie 20. aha, dziekuje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marta0731 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kora ja kiedyś zadzwonię z obcego numeru i będę udawac... Muszę Cię usłyszeć w akcji, to na pewno jest warte usłyszenia :D:D:D Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 no cos ty, hehehehe slyszalas nie raz, ale z boku zawsze :) Quote
marta0731 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='kora78']no cos ty, hehehehe slyszalas nie raz, ale z boku zawsze :)[/QUOTE] Słyszalam, jak przeprowadzasz takie normalne rozmowy, i w tym jesteś naprawdę dobra :) A takie infantylne... ;) Za dużo Chmielewskiej czytasz i coś tam Ci zostaje, już widzę te zdziwione miny po "drugiej stronie telefonu" :D Quote
Klauzunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ja sobie czekam na Beatę może coś napisze o Kamci, martwi mnie całkowity brak telefonów o sunię, a ona już tyle czeka. Quote
kora78 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 mialam tel o kame. ze starego ogloszenia, bo dzwonili najpierw na ten moj stary nr, nieaktualny od wakacji. wreszcie wyslali maila, wiec podalam nowy nr. chlopak dzwonil 16lat. poznan, piatkowo, szeregowka. z rodzicami i siostra studentka. wszyscy sie zgadzaja i chca miejszego psa od onka wlasnie. spacer by miala rano ostatni max o 10-11 rano, potem dopiero max po 16stej, jak rodzice do domu wroca,a chlopak konczy roznie tez, zazwyczaj wczesniej. nie ma innych zwierzat. 3lata temu mieli onka pol roku na dt, bo znajoma wyjezdzala do irlandi i i pies czekal u nich na paszport. tak to psow nie mieli. szukamy na wizyte poznan=piatkowo. Quote
Klauzunka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 szukamy na wizyte poznan=piatkowo. zaczynam pytać - daj znaka jeszcze Beacie, może sama kogoś ma :) Quote
kora78 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 ja nie szukalam jeszcze. jak chcecie to dzialajcie. Quote
Klauzunka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 przed świętami może być ciężko ale popiszę. Quote
kora78 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Klauzunka napisał(a):przed świętami może być ciężko ale popiszę. i co? bo dom czeka juz 3-4 dni. rozmysli sie, albo znajdzie innego. dzwonilam do beataczl, mysli, czy kame odda, czy zostawia na ds :) Quote
Klauzunka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 dzwonilam do beataczl, mysli, czy kame odda, czy zostawia na ds :smile: to warto było by wiedzieć, po co ludziom wodę z mózgu robić. Quote
kora78 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 dzwonila do mnie pani mama :) pytajac, co z ta wizyta. biore sie wlasnie za szukanie usilne kogos. domek naprawde wydaje sie byc bardzo fajny :) Kama mialaby byc glownie syna, on jest juz odpowiedzialny i nie ma fziu bziu w glowie. panstwo chca teraz psa, bo syn bedzie w domu- przerwa swiateczna w szkole- i to dobry czas, by psa zaaklimatyzowac. maja wielka racje w tym. pani mowi,ze albo teraz, albo w lutym w ferie zimowe. zaden tam prezent swiateczny. zaraz powysylam wiecej fotek na maila. Quote
kora78 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 mam juz osobe, ktora zrobi wizyte przedadopcyjna :) Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 rozmawialam z beataczl. wiesci mam dobre, ale czekamy na wizyte dla Kamy w Poznaniu. jesli ten dom nie wypali to Kama ma ds u Beaty :))))))))))))))))) Quote
Recommended Posts