xmartix Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Marta, ona śmierdziała, nie że sianem, po prostu śmierdzi mi cała chata :D ale koopy to ma ładne, brązowe, twardsze, bo psy u nas ze schronu wychodzące to zupełnie inna bajka, śmierdzą 5 razy mocniej, a koopy wyglądają zupełnie niezdrowo...:shake: tak, mam uspokajacz (nie mylić z Sedalinem) Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 no i kamcia w drodze do docelowego dt u beataczl :) marta, sieroto- watek Chudzinki http://www.dogomania.pl/threads/205272-Chudzinka?p=16618286#post16618286 Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='xmartix']Marta, ona śmierdziała, nie że sianem, po prostu śmierdzi mi cała chata :D[/QUOTE] Martuś no co Ty............ jakbyś kiedyś wiozła śmierdzącego kudłacza takiego jak ja to byś inaczej myślała:crazyeye: Ja myślałam że kolega autem służbowym odjedzie, jak pies wyszedł ze schronu i na dworze było czuć z daleka...:crazyeye: Całe łapy oblepione qupą i wogóle i wogóle. Zima, mróz, a my zamarznięte kozy w nosie:evil_lol: bo okna pootwierane, nie dało się wytrzymać A jaki on ds ma wspaniały, piękny teraz pies:loveu: Kama to wręcz "pachniała siankiem" ;):D Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kizimizi'] Kora powiedz Marcie zeby z moich 200zl dla Brunera dala ci 50zl na Kame, ok?[/QUOTE] Kora wysyłam Ci 50zł od Brego od Kizimizi dla Kamusi słodkiej Kiedy będzie na miejscu? Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 I za jednym zamachem wysłałam Ci dla Kamy 150zł od Gizma :) Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 dzieki za przelewy :) juz Kama na mijscu, jakos poznym obiaem zajechali. wszystko ok, fajna jest :) ale ponoc w aucie, w transporcie nad morze bardzo panom niepachnialo. mimo, ze kapana! widac, ze panowie nie przyzwyczajeni do schroniskowych zapaszkow :) Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Cleo dopiszesz u siebie na fb, ze kama kasy potrzebuje na ten tymczas?? Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Kama duzo pije i ma slaby apetyt, tylko parowki wcina :) trzeba jej pogotowac i zobaczyc, co lubi jesc. Quote
Cleo2008 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kora78']Cleo dopiszesz u siebie na fb, ze kama kasy potrzebuje na ten tymczas?? wlasnie zmienilam tytul, jakbym ci czytala w myslach moze jakies nowe zdjecia albo info zeby troche ruszyc FB? pliiiiiiiz albo niech mi sie na pw ujawni jakas cioteczka i wskoczy na drugiego moda (udostepnie) u Kamy, co? przypominam gdzie macie DUZO klikac http://www.facebook.com/event.php?eid=156938177695393 Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 wczoraj przeciez z 10zdjec nowych wstawilysmy. takich domowych, poza schronem. sa na poprzedniej stronie Quote
Cleo2008 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kora78']wczoraj przeciez z 10zdjec nowych wstawilysmy. takich domowych, poza schronem. sa na poprzedniej stronie[/QUOTE] he? dlaczego ja ich wczesniej nie widzialam (???) nie chce nic mowic, ale ona na nich wyglada jak U SIEBIE ... :eviltong: Quote
Evelka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Strasznie się cieszę, że Kama już bezpieczna!:multi: Widok Jej roześmianego pyszczka na zdjęciach to miód na serce:loveu: Wspaniale się Dziewczyna prezentuje:lol: Czekam na relację z docelowego DT. A xmatrix jest nieoceniona!:Rose: Strasznie się cieszę, że się udało. Naprawdę. Gratuluję kora78 i wszystkie pozostałe Cioteczki zaangażowane w pomoc dla Kamy! kora78 napisał(a):zadnych problemow! to aniolek! jak Fiona no i Kama jest na legalnym dt :D Fiona na pol legalnym (...) Najwyraźniej u Was siedzą tylko same aniołki:loveu:;) A że niby czym różni się legalny od pół legalnego?:cool3::roll: Quote
kora78 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 hmmm czym sie rozni... o Kamie mowilam kazdemu w schro, ze na dt. a przy Fionie nie kazdy tam wie, ze to dt. to takie jedne z pierwszych na legalnym dt, bo niektore sa niby w ds....... ;P dla spokoju wszystkich Quote
Evelka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 kora78 napisał(a):hmmm czym sie rozni... o Kamie mowilam kazdemu w schro, ze na dt. a przy Fionie nie kazdy tam wie, ze to dt. to takie jedne z pierwszych na legalnym dt, bo niektore sa niby w ds....... ;P dla spokoju wszystkich Aaaa, to o to chodzi;) W takim razie superowy DS dla Fionki na pewno szybko się znajdzie, żebyśmy zbyt długo nie żyli w kłamstwie;) Quote
beataczl Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 wyslalam foty na maila ,w koncu mi sie udalo ale jestem niewyspana kurcze i to nie przez Kame tylko mojego Skate ale teraz spia jak susly diabolki jedne :p sunia woli podloge a Skate lozko ;) choc w nocy cos sie wsunelo do lozka kolo plecow :evil_lol: syn rano wchodzi i mowi,zeby wywietrzyc pokoj, to cos pewnie jest z tym zapachem jeszcze (to jak musialo byc przed kapiela) Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 czyli co? dogadala sie ze Skatem i wciaz szaleja i sie bawia? co ze Skatem, ze spac nie moglas? czyli Kama do lozka Ci wlazla cichaczem? :D to ja wykap znow i juz :) poperfumuj i bedzie elegantka :) Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Kama, jak zabita :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 stad bedzie na Kame 22,50zl. z bizu od kizimizi http://www.dogomania.pl/threads/202472-XXXXXXX-bizuteria-koniec! Uploaded with ImageShack.us Quote
Onaa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ale fajny ogródek ma Kamusia :). Sama bym się tam wywczasowała :-D. Quote
kora78 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 kropelki na pchly i kleszcze jej trzeba dac. ale to minimum 3 dni po kapieli. teraz wiec nie wolno. i odrobaczyc. juz fiorsteinbock wczoraj prawie skonczyla allegro, zanim jej napisalam,zeby teraz nie robila, bo mamy swieze fotki i nowy tekscik bedzie, z opisem charakteru Kamy :) a fiorcia sie juz tyle narobila, biedna :oops: nastepna szansa w przyszly wekend na allegro wyroznione. mysle,ze warto je zrobic. Quote
marta0731 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja nie wiem co tak wszyscy z tym Kamy "niepachnieniem"... Jeszcze się nauczy pchać do łóżka :D:D:D Quote
beataczl Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzis leje wciaz, mokrzy wrocilismy ech... i co tu robic nuda Kamcia b. grzecznie spala , czystosc zachowuje zadnych wpadek poki co. rano mycie - lize mnie po twarzy zaczyna jesc , kupki ladne ,normalnie sika i pije zaszczekala tylko raz -na mojego eks (zna sie na ludziach ;) wcina i sucha karme i miesko nie gotowane a gotowanego kuraka miala gdzies o takie wieksze kosci gotowane to chrupie dolki na podworku juz powiekszone ;) najgorzej drzwi wejsciowe sie maja bo drapala wczoraj jak chce do domu ale troche farby i gra .jestem przyzwyczajona bo wczesniejsza sunia moja tez skakala i drapala. otworzylam teraz balkon i sobie wychodza. wczoraj bylo czesanko ale to co kupilam to dobre dla Skate sie okazalo a nie dla futra Kamci. pileczka tez na razie Jej nie interesuje raz pobiegnie wroci bez pilki i drugi raz juz nie. na psy i ludzi nie reaguje jest lagodna i nieszczekliwa i dobrze. slucha sie i faktycznie najlepiej by przy czlowieku wciaz byla . troszke jest zazdrosna bo jak Skate za blisko to wcina sie pomiedzy do glaskania. ale to wiadomo spragniona kontaktu. wczoraj mielizmy jazde z nietoperzem w dzien przylecial do nas nakrylam go wiadrem i noge na to bo Skate juz chcial mu tylek przetrzepac a w sumie sie balam czy jakis nie chory a rzucal sie na psa i paszczke otwieral i wiecie maja zeby jak wilkolak naprawde byl b. odwazny. dobrze ze sasiad byl akurat na ulicy i mi pomogl bo nie wiedzialam co z nim jak go ratowac i psy przed ugryzieniem. wypuszczony w lesie poderwal sie do gory i pofrunal takze bedzie zyl. :-) Quote
Recommended Posts