Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nero pojedzie do domu 28 lub 30 maraca. Koszt transportu to 330 - 350 zł.

Jeżeli ktoś chce się dołożyć, to bedziemy z Jolą wdzięczne :)

Posted

[quote name='agusiazet']Dołożę 50 zł, napiszcie d Kundelkowej Skarbonki na pewno pomoże w sfinansowaniu transportu. Iwop, podeślij konto!

Agusiazet dziękujemy! :)

Koszt wzrósł o 180 zł - koszt dowozu Nero z ostrowca do Łodzi. Z łodi zostanie zabrany do Kozich Frykasów koło Szczecina.

Zatem całkowity koszt - 500 zł

Posted

[quote name='iwop']Agusiazet dziękujemy! :)

Koszt wzrósł o 180 zł - koszt dowozu Nero z ostrowca do Łodzi. Z łodi zostanie zabrany do Kozich Frykasów koło Szczecina.

Rany Boskie, dziewczyny, nie da sie inaczej, podlaczyc pod kogos czy jak? To ogromna suma.

Posted

[quote name='Olena84']Rany Boskie, dziewczyny, nie da sie inaczej, podlaczyc pod kogos czy jak? To ogromna suma.[/QUOTE]

Póki co nikt chętny do podłączenia się do transportu się nie ujawnił...
To i tak taniej bo osoby z wątku transportowego powiedziały prawie 900 zł - cóż to drugi koniec Polski.
Nie mamy wyjścia...

Posted

[quote name='iwop']to nie my zabieramy, tylko pewien pan - jeżeli chcecie dołaczyć, to prosze o priva, podam wam do niego telefon i to z nim trzeba uzgadniać...[/QUOTE]
to prosze o nr do Pana na moj PW -zorientuje sie jak to wyglada i w kosztach

Posted

[quote name='iwop']

Witam, to ja wiozłem Kropkę do Marwic, a teraz mam zawieźć tam Nero. Nie ma potrzeby dowozić go do Łodzi, wystarczy do Piotrkowa, to będzie o ok. 100 km bliżej w obie strony, więc może byłoby troszkę taniej. Mnie już nie uda się nic obniżyć z przewidzianych tu 320 zł (to i tak jest bardzo mało) ze względu na gwałtownie rosnące ostatnio ceny paliwa oraz konieczność opłacenia autostrady Łódź-Poznań.

[quote name='beataczl']a Witusia byscie wzieli? trasa Poznan -czestochowa

zaraz podam link

http://www.dogomania.pl/threads/188024-Wituś-ŚLEPUŚ.-Stary-porzycony-piesek.-ŻEBY-MIAŁ-DS-POTRZEBNA-POMOC-W-TRANSPORCIE!!!/page73

Oczywiście, mogę go zabrać - to jest w miarę po drodze. Koszty podzielilibyśmy proporcjonalnie - szczegóły PW.

Posted

ja szukam transportu wroclaw-trojmiasto, czyli przez bydgoszcz lub poznan. ale musialabym znalezc dalej z poznania do trojmiasta.

czy Wasz transport jedzie rzez wroclaw?

Posted

[quote name='kora78']ja szukam transportu wroclaw-trojmiasto, czyli przez bydgoszcz lub poznan. ale musialabym znalezc dalej z poznania do trojmiasta.

czy Wasz transport jedzie rzez wroclaw?[/QUOTE]

musisz zapytac dkpfopt, bo to on bedzie wióżł Nero...