iwop Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Olena84 napisał(a):ile brakuej na transport? Jeszcze nie znamy dokładnych kosztów. Pan ma dać nam odpowiedź w tym tygodniu... Quote
iwop Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Nero pojedzie do domu 28 lub 30 maraca. Koszt transportu to 330 - 350 zł. Jeżeli ktoś chce się dołożyć, to bedziemy z Jolą wdzięczne :) Quote
agusiazet Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dołożę 50 zł, napiszcie d Kundelkowej Skarbonki na pewno pomoże w sfinansowaniu transportu. Iwop, podeślij konto! Quote
iwop Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='agusiazet']Dołożę 50 zł, napiszcie d Kundelkowej Skarbonki na pewno pomoże w sfinansowaniu transportu. Iwop, podeślij konto! Agusiazet dziękujemy! :) Koszt wzrósł o 180 zł - koszt dowozu Nero z ostrowca do Łodzi. Z łodi zostanie zabrany do Kozich Frykasów koło Szczecina. Zatem całkowity koszt - 500 zł Quote
Olena84 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='iwop']Agusiazet dziękujemy! :) Koszt wzrósł o 180 zł - koszt dowozu Nero z ostrowca do Łodzi. Z łodi zostanie zabrany do Kozich Frykasów koło Szczecina. Zatem całkowity koszt - 500 zł Rany Boskie, dziewczyny, nie da sie inaczej, podlaczyc pod kogos czy jak? To ogromna suma. Quote
iwop Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Olena84']Rany Boskie, dziewczyny, nie da sie inaczej, podlaczyc pod kogos czy jak? To ogromna suma.[/QUOTE] Póki co nikt chętny do podłączenia się do transportu się nie ujawnił... To i tak taniej bo osoby z wątku transportowego powiedziały prawie 900 zł - cóż to drugi koniec Polski. Nie mamy wyjścia... Quote
beataczl Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 a Witusia byscie wzieli? trasa Poznan -czestochowa zaraz podam link http://www.dogomania.pl/threads/188024-Wituś-ŚLEPUŚ.-Stary-porzycony-piesek.-ŻEBY-MIAŁ-DS-POTRZEBNA-POMOC-W-TRANSPORCIE!!!/page73 Quote
iwop Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='beataczl']a Witusia byscie wzieli? trasa Poznan -czestochowa zaraz podam link http://www.dogomania.pl/threads/188024-Wituś-ŚLEPUŚ.-Stary-porzycony-piesek.-ŻEBY-MIAŁ-DS-POTRZEBNA-POMOC-W-TRANSPORCIE!!!/page73 to nie my zabieramy, tylko pewien pan - jeżeli chcecie dołaczyć, to prosze o priva, podam wam do niego telefon i to z nim trzeba uzgadniać... Quote
beataczl Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='iwop']to nie my zabieramy, tylko pewien pan - jeżeli chcecie dołaczyć, to prosze o priva, podam wam do niego telefon i to z nim trzeba uzgadniać...[/QUOTE] to prosze o nr do Pana na moj PW -zorientuje sie jak to wyglada i w kosztach Quote
agusiazet Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Iwona, podeślij numer konta na PW, koniecznie, bo zawsze jakoś mi się wyrzuci i nie mam:)! Quote
dkfopt Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='iwop'] Koszt wzrósł o 180 zł - koszt dowozu Nero z ostrowca do Łodzi. Z łodi zostanie zabrany do Kozich Frykasów koło Szczecina. Zatem całkowity koszt - 500 zł Witam, to ja wiozłem Kropkę do Marwic, a teraz mam zawieźć tam Nero. Nie ma potrzeby dowozić go do Łodzi, wystarczy do Piotrkowa, to będzie o ok. 100 km bliżej w obie strony, więc może byłoby troszkę taniej. Mnie już nie uda się nic obniżyć z przewidzianych tu 320 zł (to i tak jest bardzo mało) ze względu na gwałtownie rosnące ostatnio ceny paliwa oraz konieczność opłacenia autostrady Łódź-Poznań. [quote name='beataczl']a Witusia byscie wzieli? trasa Poznan -czestochowa zaraz podam link http://www.dogomania.pl/threads/188024-Wituś-ŚLEPUŚ.-Stary-porzycony-piesek.-ŻEBY-MIAŁ-DS-POTRZEBNA-POMOC-W-TRANSPORCIE!!!/page73 Oczywiście, mogę go zabrać - to jest w miarę po drodze. Koszty podzielilibyśmy proporcjonalnie - szczegóły PW. Quote
iwop Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 dkfopt ja wiem , że 320 zł za tą trasę to naprawdę bardzo mało.... Z Warszawy powiedziano mi ponad 800 zł! Quote
agusiazet Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Całkiem Niedługo, mam nadzieję, że dobrze się tam zaaklimatyzuje! Quote
kora78 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja szukam transportu wroclaw-trojmiasto, czyli przez bydgoszcz lub poznan. ale musialabym znalezc dalej z poznania do trojmiasta. czy Wasz transport jedzie rzez wroclaw? Quote
iwop Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='kora78']ja szukam transportu wroclaw-trojmiasto, czyli przez bydgoszcz lub poznan. ale musialabym znalezc dalej z poznania do trojmiasta. czy Wasz transport jedzie rzez wroclaw?[/QUOTE] musisz zapytac dkpfopt, bo to on bedzie wióżł Nero... Quote
iwop Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Prosimy o pomoc w opłaceniu treansportu... Każdy grosz się liczy.... Quote
iwop Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Olena84']podajcie nr konta, cos dorzuce[/QUOTE] dziekujemy bardzo! :) Quote
iwop Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Pożyczyłysmy pieniądze na transport więc jest OK :) Quote
Recommended Posts