Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Iwona wklejam Ci link do hoteliku w Brzyściu, , psy mieszkają w starym domu, ogrzewanym i każdy ma swój wybieg. Mnie się podoba, niektóre są w domu właściciceli1
http://hotelterier.pl/

A wiesz, pytam w związku z Dorą...:( Bo to nie jest najlepszy tymczas, to buda (tam była Bira), ale nie mamy co robić... Tyle, że 380 zł to raczej dla mnie za dużo, a nie ma żadnych deklaracji (tym bardziej , że za 2 tyg. planujemy jej sterylke a w tym kastrację Nero)

Posted

agusiazet napisał(a):
Wszystko wskazuje, że mój kot z hoteliku znalazł fajny domek i ma kawałek transportu. Jeśli pojedzie jego deklarację mogę przelać na Dorę (150 zł)

ojej, aż tyle? :crazyeye:

Za może wpisze w tytuł zbiórkę na hotel...?

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie znasz kogoś z Poznania do przetrzymania kota i transportu nad morze?

agusiazet w Poznaniu nie znam nikogo, ale skąd i gdzie ten kot ma jechać?

Mam super wiadomość! Nero ma dom!!!!!! Pojedzie tam gdzie Kropeczka - do Kozich Frykasów koło Szczecina! :multi:

Boże jak się cieszę! :multi::multi::multi:

Posted

iwop napisał(a):
agusiazet w Poznaniu nie znam nikogo, ale skąd i gdzie ten kot ma jechać?

Mam super wiadomość! Nero ma dom!!!!!! Pojedzie tam gdzie Kropeczka - do Kozich Frykasów koło Szczecina! :multi:

Boże jak się cieszę! :multi::multi::multi:

SUPER!!!

Potrzebuję podłączyć się pod Wasz ew. transport do Szczecina z kotem Rysiem, który znalazł dom w okolicach Gdańska. Uda mi się???

Posted

agusiazet - może się uda, ale trzeba byłoby ustalić z facetem, który wiózł Kropkę z Bielska, czy pojedzie do Gdańska...

Jutro Jola ma do niego dzwonić.

Posted

agusiazet napisał(a):
W takim razie bardzo proszę Jolę o pomoc w tej kwestii, Pani od kota może podjechać do 250 kilometrów!

Ze Szczecina do Gdańska jest 260 km. To zapytaj najpierw pani czy może podjechac, bo wtedy to chyba większych problemów by nie było...

Posted

Nie wiem czy coś z tego wyjdzie... Nero wczoraj po szczepieniu jak dał nogę za suczką, to przyszedł do mojej mamy wieczorem, napił się wody, Zaczął wyć i jak mama go wypuściła, to dotąd go nie ma...

Posted

agusiazet napisał(a):
Kurczę wrócił? Czy on jest już wykastrowany? Kiedy ma jechać do domu?

Nie wrócił i nie jest wykastorwany. Państwo nie chcą aby go kastrować...bo musi byc energiczny...- nie wiem co jedno ma z drugim wspólnego :shake:

Transport bedzie dopiero 20 marca (tak może osoba, która zqwoziła tam Kropcię). Mam nadzieje, że do tego czasu wróci...:oops:

Posted

agusiazet napisał(a):
To, kiedy kastracja i wyjazd? Mogę dorzucić 50 zł, tylko podeślij konto, bo już nie mam!

agusiazet, kastracji nie będzie....

Posted

agusiazet napisał(a):
To przez ten wigor, co sobie życzą właściciele? Dobrze, że to nie suczka, ale będzie im zwiewał tak jak Twoim rodzicom. To pieniążki dam na transport, podeślij mi na maila:)

Mam do nich zamiar napisać o tym...

agnieszka pieniądze na transport możesz przesłać potem razem z bazarkiem, albo dołożyć potem do hoteliku Dory. Na razie nie znamy kosztów...

Posted

iwop napisał(a):
Mam do nich zamiar napisać o tym...

agnieszka pieniądze na transport możesz przesłać potem razem z bazarkiem, albo dołożyć potem do hoteliku Dory. Na razie nie znamy kosztów...

Aha, to się dopasuję:)