forgeta Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Daga to chyba wszystko Twoja sprawka że postanowiłam czytać i moze czasem pisać o stafficzkach. Daga mnie zna a reszcie się przedstawię. Jestem włascicielką rudego Antka - staffika oczywiście. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że bedę częstym gosciem tu.:lol: Forgeta Quote
bongobongo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 O jak to miło, RUDY STAFFIOREK :loveu: ! WITAMY SERDECZNIE CIEBIE I RUDASKA :lol: A może jakieś fotki? Quote
forgeta Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Postaram się! Napewno bedę potrzebowała technicznej pomocy ale jak czytam to wsparcie znajdę. Mój Antoś jest chyba ostanim po Jag Staffie i ponoć bardzo podobny może kiedyś jakaś panna spojży na niego ciepłym okiem. A reklama czyni cuda więc zdjęcia będą! Forgeta Quote
wejherstaff Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Witamy forgeta. Jeśli mnie pamięć nie myli to miałam okazję poznać Ciebie i Twojego rudaska w Gdyni :loveu: Serdecznie pozdrawiam i miziaczki dla przystojniaczka. I oczywiście czekamy na fotki :lol: Kasia Quote
forgeta Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Tak widziałyśmy się w Gdyni. Mogę teraz jeszcze raz podziekować za rady :lol: dotyczące Antka. Pracujemy. Pamiętam też o tobie i jak nam sie uda (no chyba się uda) zrobić papiery to załatwione. Quote
strumyk Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No hej w koncu i tutaj. Wlasnie Twoje zdjecia obiecywalam po wystawie w Chojnicach, wiec rzuccie cokolwiek :) pozdrowki Quote
Sebastian Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Kaszuby również witają serdecznie !!!:evil_lol: Quote
forgeta Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Dziekuję za tak miłe przywitanie szszczególnie z Kaszub.:loveu: Sama z nich pochodzę a na Kociewiu to za sercem. Mam pytanko, czy ktoś z Was zna lub moze widział Orkę Buldożer suczka po Lunie Lust i Victory.To mama mojego Antka, nic o niej nie wiem i nigdzie nie mogę nic znaleść ( chyba tak to się pisze). Będę wdzieczna. Forgeta Quote
Asztir Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Również cieplutko witamy rudaska :cool3: i czekamy na zdjątka :razz: Quote
strumyk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No to wrzucamy pierwsze. Antonio jako maly chlopczyk czyli w wieku 10 m-cy :) Quote
AMFI Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Witam uroczego rudaska!!! Chyba niezły z niego mięśniaczek! A kto jest tatusiem? Prosimy więcej fotek!:loveu: Co do Orki Buldożer - mieszka chyba pod Piasecznem k. Warszawy - jesli to czarna pregowana suczka, to moja mama widuje ją na spacerach w lesie :loveu: ma chyba teraz szczeniaki. W dziale szczeniaki warszawskiego oddziału ZK znajdziesz namiary na hodowców :cool1: Quote
bongobongo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 AMFI;212640[B napisał(a): ] A kto jest tatusiem? :cool1: Tatuś ten sam, co u nas ;) Quote
forgeta Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Tatulek Antka to Jagstaff the Sandman. Antek podobno to ostani rzut na taśmę. Pozdrowionka z Kociewia Quote
agastaffbull Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Pięknota!!! mocny, zwarty, grubokościsty, wspaniale umięśniony i pięknie umaszczony...Super!!! A tak w ogóle to Antek i mój Yuko (XARRIVE FORTUNATE Buldożer) to kuzyni, gdyż matka Yuko-Ch.Pl, Zw. Eur. OFF SPRING Buldożer i matka Antka to miotowe siostry:))) Ojcem mojego psa jest natomiast Ch.Pl. DURANGO Daffodil Yellow. Serdeczne pozdrowionka dla słodkiego Antosia i jego właścicielki:) Quote
Patka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 piekny mniam :cool3: wiecej fot proszę :cool3: Quote
forgeta Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 agastaffbull napisał(a):Pięknota!!! mocny, zwarty, grubokościsty, wspaniale umięśniony i pięknie umaszczony...Super!!! A tak w ogóle to Antek i mój Yuko (XARRIVE FORTUNATE Buldożer) to kuzyni, gdyż matka Yuko-Ch.Pl, Zw. Eur. OFF SPRING Buldożer i matka Antka to miotowe siostry:))) Ojcem mojego psa jest natomiast Ch.Pl. DURANGO Daffodil Yellow. Serdeczne pozdrowionka dla słodkiego Antosia i jego właścicielki:) Witam Jestem właścicielem Antka, mam pytanko? Będziecie na wystawie w Legionowie,, bo moja żonka + antek się wybierają. Pozdrawiam Krzysztof Quote
bongobongo Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Myślę, że Agistaffbull nie będzie,bo Warszawę ma daleko od domu, natomiast my się wybieramy i Blaira. A Wasz Antek w której klasie zgłoszony? Pozd. Kasia Quote
agastaffbull Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Witajcie Kochani! niestety, nie będzie mnie, bo jak słusznie napisała Kasia-mam bardzo daleko do Legionowa (jestem z Bolesławca-dolnośląskie)...Ale na pewno będę trzymać z całej siły za oba rudaski! Życzę miłej atmosfery na wystawie i złotych medali! Pozdrawiam cieplutko! Aga i YUKO Quote
forgeta Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Hej Mężu to i ty tutaj?! Witam Cię serdecznie:loveu: Co do Legionowa, wystawiam Antka w młodzieży. Na razie traktujemu wystawy jako trening do czasu kiedy Antoni osiagnie wiek do uzyskiwania ocen które bedą skutkowały uzyskaniem statusu reproduktora (mam nadzieje) bo tak naprawdę o to nam chodzi. Chcielibyśmy mieć kiedys potomka po Antosku. To jest nasza druga wystawa. Jesteśmy początkującymi zestresowanymi debiutantami. Daga wwszystko w twoich czarach:evil_lol: Mam nadzieję ze wystawy nie okażą się targowiskiem prózności bardziej właścicieli niz ich psów i że klimat przy ringu bedzie tak fantastyczny jak tutaj. Czego goraco zyczę tak sobie jak i Wam!!. Do zobaczenia P.S. Juz sie nie moge doczekać aby zobaczyć Golda:-o (fajnie że będzie) Bo ze zdjęć wyglada SUPER!!! Pozdrowionka Quote
wejherstaff Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Trzymamy za Antosia :loveu: kciuki, a klimat przy ringu napewno będzie fantastyczny :lol: czego życzę wszystkim staffikomaniakom. Quote
strumyk Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 forgeta napisał(a):Mam nadzieję ze wystawy nie okażą się targowiskiem prózności bardziej właścicieli niz ich psów No jak to? Ja tam bede sie obnosic z nasza stara ringowka za 6 zl !!! :eviltong: Moze nawet sobie spodnie kupie specjalnie :loveu: Kazdy powod dobry, a raczej wymowka, prawda? Przyjde do domu i: "mezu szanowny, no musialam kupic, jak ja sie pokaze na ringu, pies niewazny, ale ja" :) klimat przy ringu bedzie tak fantastyczny jak tutaj. mysle, ze jak pogoda dopisze, to bedziemy sie fajnie bawic :) Quote
forgeta Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Daguś, ze ja na to nie wpadłam. dalej... spodnie albo kiecka koniecznie brąz (bardzo modny ostanio) co by się Antek dobrze na tle odbijał. Nowa bluzka - biała albo krem bo przecież to swojego rodzaju święto a korale to se we Stolicy kupie, bo korale to koniecznie ze Stoilcy. Jezu kochanienki a dziś już piatek i trza z tej mojej wsi sie wyrwać do miasta (tzn Trójmaista) bo co trzy to nie jedno. A czasu mało.... Pozdrowionka. P.S. a czym ty się wpracy tak wogóle zajmujesz i reszta też!! Quote
ALIKANA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Hehehhe, serdecznie witamy kolejnego rudaska i to rodzinkę. Przedstawiam ciut chyba starszą siostrzyczkę Antka- Semi! A Antek...pierwsza klasa !! Rodzinka coraz większa :loveu: Quote
forgeta Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Ale jestem śliczna!!:loveu: Czy twoja slicznotka ma tych samych rodziców co Antoś? Antek jest z 13.06.05. Antek przesyła gorące całuski! Nastepna Panna do kochania! Quote
Recommended Posts