Temida Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Monika ja dzisiaj przyjechałam do Radomska, ale w tygodniu mieszkam w Łodzi. Teraz jadę we wtorek. Zależy na kiedy chcesz i w jakiej okolicy to ja to załatwię. Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Byłam u Naszej Radości. Jak się cieszyła. Dla mnie ona jest troszkę labradorowata. Quote
sylwiaso Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jakie piękności!tak Temidko masz racje to czarny labradorek. Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 sylwiaso napisał(a):Maniu czy Ty wiesz jakie Skarby ciocine masz obok siebie?!To są wielkie Serca jesteś bezpieczna psinko!!! Masz rację, bo jak czytałam posty zobaczyłam kto tu jest to jest bardzo dobrze. Dzisiaj dopiero tu przywędrowałam. Może późno-ale lepiej późno jak wcale ;-) Ja uwielbiam czarne psiaki tak jak i bardzo podobają mi się czarne koty, które niezbyt chętnie są brane. Mam prośbę Monika chciałabym dostać zaproszenie na FB do Maniusi, bo jak wchodzę przez link to nie mogę niczego zaznaczyć. Jest to wynikiem tego że nie mam netu do komputera tylko korzystam w komórce i niestety nie wszystko da się zrobić. Kiedy wchodzę przez link strona otwiera się inaczej, a jak dostanę zaproszenie też inaczej i stąd takie problemy. *** No dobrze Temidko Mania się cieszyła a Ty ? Wykonałaś taniec radości ;-) ??? Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Ja z Mani to się bardzo cieszyłam. Wylizała mnie na wszystkie strony. Zdjęcia myślę są całkiem ładne. A taniec (nie) radości to raczej przy kasie :( Kochani szukajmy jej domu z ogrodem. Quote
sylwiaso Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Temidko na następnych zdjęciach to ona do mojej Fiony labradork ibardzo podobna tylko Mania szczuplejsza! Quote
Temida Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Na początek przyszłego tygodnia zrobimy Manii sterylizację. A co do podobieństwa do labka to zrobiłam małe porównanie: Quote
Jusia&Szila Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 istny labrador hahaha ale wiesz co ona jest naprawde sliczna. Ten Maly za plotem niezle wyszedl :) Quote
monika55 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Iljova jak mam Cie zaprosic?. Dasz namiary jakieś. Ja po FB sie poruszam jak dziecko we mgle. Na wyczucie. I nie wiem jak mi się udaje organizować pomoc, ale jakoś to wychodzi. A Mania cudnej urody dziewuszka. Quote
Guest ambird Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witam Manię. Jak tylko mi się powiększy konto, dorzucę grosik.. Quote
Iljova Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witaj Maniu! Śliczna suniu niech domek szybko będzie dla Ciebie taki NA ZAWSZE ! Quote
Alexandra29 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przyjdzie na nią czas Amando i znajdzie ludzi którzy ją pokochają........ Quote
diana79 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ewa Gonzales podarowała rzeczy na bazarek dla suni zapraszam gorąco :-) http://www.dogomania.pl/threads/203652-bi%C5%BCuteria-kosmetyczka-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Mani-i-ps%C3%B3w-z-%C5%82a%C5%84cucha-do-14.03?p=16446327#post16446327 Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Musimy szukać dobrego DOMKU dla naszej Manieczki :) Quote
Recommended Posts