martaipieski Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 zrobiłam 2 prowizoryczne przeszkody zabrałam lune i diane ale Luna jak to Luna pies po przejściach z poczatku była zainteresowana robiła przyczajki ale pozniej cos sie zesteresowała wiec zaprowadziłam ja do domu, diana poczatkowo tez nie chciała sie uczyc załapała małego stresa i udawała ze mnie nie ma ale jak raz udało jej sie przeskoczyc przez malą przeszkode dostała smakola i sie jej spodobało pozniej skakała juz i przez te większą, dzis pierwszy dzien wiec nie chciałam jej za długo męczyc, w wolnym czasie moze zmajstrujemy jeszcze kilka przeszkód i bedziemy trenowac musze tylko weta zapytac czy diana wogole moze bo miała rok temu operowana rzepke kolanową :( co prawda wet mowił ze powinna funkcjonowac jak zdrowy pies i nie musze ze tak powiem jakos jej oszczedzac ale wiadomo lepiej zapytac:) a oto kilka zdjęć:) nigdy nie byłam z zadnym psem na szkoleniu, moje psy zazwyczaj potrafiły tylko siad,daj łape leżeć zostań(i to nie zawsze :D ) czyli takie podstawy:) to co wiem na temat szkolenia to tylko z tv. i książek wiec rady mile widziane:) Quote
Onomato-Peja Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 http://img688.imageshack.us/img688/9738/dsc03743ij.jpg to zdjęcie jest prześliczne! Quote
martaipieski Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 na dodatek usłyszał nas pies sąsiadów i strasznie rozpraszał diane musiałam sie go pozbyć :D rzucając mu co chwile smakołyki :D Quote
martaipieski Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Nasza okolica Mapka naszych najczęstszych tras spacerowych (ta czerwona plamka z czarna po środku to nasz dom) obszar-gdzie najczesciech chodzimy na spacery mieszkamy tam gdzie ten czerwono czarny punkcik Quote
martaipieski Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Pusia wczoraj bylismy na zdjeciu szwów po sterylizacji:) wszytko pieknie sie goi Quote
martaipieski Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 czekanie na Pancia luna chciała wydostac przymarznietego patola sabka najstarsza ale najdłużej ganiała z patolem, Dianka tez chciała sie pobawić a ze dzielimy po rowno to i luna sie załapała Quote
Yuveza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wpadam z rewizytą:multi: ale dużo Fotek!!!:D piękne zdjęcie! http://img602.imageshack.us/img602/6382/dsc04196.jpg A Diana jest moją ulubienicą:loveu: śliczna! http://img842.imageshack.us/img842/8422/dsc03764pn.jpg Quote
martaipieski Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 z fotkami chyba przesadziłam i starsznie długo sie otwiera :( ale dziekuje za odwiedzinki:) i miłe komentarze:) Quote
Sunshinee Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Piękne te psiska... I jak się zmieniły u Ciebie ;) Tylko nie mogę się połapać który jest który:) Życzę dalszych sukcesów w tresurze ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Śliczne psiaki, zarówno te na miejscu jak i te czekające za TM. Quote
Qeeriefire Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Piękny zwierzyniec i jaki szczęśliwy ;) Zdolne psiaki . Quote
Guptasek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Psiaki są super ! :) Luna mi się najbardziej podoba :) Quote
Recommended Posts