Jump to content
Dogomania

Moje 3 dziewczynki Luna Saba i Diana/ Sara. Dingo Bera za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wchłonęłam relacje i zdjęcia jak cudowną książkę, od początku do końca, poryczałam pod nosem, trochę się uhahałam :) pozostaję mi tylko podziękować ci za wrażliwe serduszko, dobrze jest czytać o takich ludziach... Pozdrawiam...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Moje wogóle nie zwracaja na Sziwe uwagi, malca nawet nie widziały:) Sziwa jest w kojcu, moje mają zakaz podchodzenia do kojca:) bo Sziwa się wtedy denerwuje, ona nie przepada za suczkami być może dlatego że ma dziecko.

Posted

Piękna jest!!! a dzidziok ile ma? bo na tej fotce to jeszcze nie ma 2 tygodni - fotka aktualna? :)

i tak na sam zakaz nie podchodzą??? nic a nic? cudne bestie! :)

Posted

fotki z wczoraj mały ma ok tygodnia do 1,5 tyg. moja Luna zawsze jak w kojcu jest jakis tymczas to nie podchodzi tam(no chyba ze pozwole im sie zapoznać, wtedy juz wie ze ten/ta nowy/a jest spoko i nie boi sie podchodzić,a tak to omija kojec chyba ze strachu, diana kilka razy sie tam zapusciła powąchać ale Sziwa warczy i pokazuje kły do tego powiedziałam dianie kilka razy,,nie wolno do domu idź" najgorzej mam z Saba bo jak Sziwa ma jedzenie to Saba przeboleć nie może i podchodzi do kojca na pare metrów węsząc(bo Sabka to taki chodzacy smietnik,ciagle by jadła) więc upimina ja co jakis cvzas że nie wolno:) to sie pilnuja troche:)

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Luna i Atos
kto ma większe kły..

Szczylku to maja być kły??ledwo ci urosły

Zobacz moje !!! aaaaa dobra dobra nie strasz

no ok widziałem...

a może jeszcze tak żucę okiem z bliska...

Albo lepiej nieeeeee