Jump to content
Dogomania

Młodziutki Lockie (w typie collie/sheltie) - NARESZCIE W SWOIM DOMU ! :-)

Recommended Posts

Posted

ostatnio nikt!
było kilka telefonów, ale.. Lockie to trudny pies - zwiewa (podkopuje się, wyskakuje) i nie wiadomo jak by było gdyby w domu został sam..
ale jest bardzo kochany, mieszkał z dziećmi.. no i piękny!

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sama ostatnio miałam 2 telefony o Lockiego - oba do mieszkania, oba poinformowane o problemach Lockiego zrezygnowały i tak jest cały czas
nie licząc jednego domku z ogrodem, gdzie była wizyta i to był niewypał, nie licząc gościa co chciał psa do znajomej a tam pies w dzień w kojcu a w nocy biega po wsi, to mam same zapytania o Lockiego jako psiaka do mieszkania, ale każdy chce psa bez problemów....

Posted

możnaby mówić, że jedynym wyjsciem jest trening klatkowy i wtedy mógłby sie nadac do mieszkania, bo na ogrodzie go nie widze!

edit. oczywiscie w treningu pomoga specjaliści! jesli ktos jest z poznania mozna dac psu szanse!

Posted

ogólnie ludzie chcieli by najlepiej psa rasowego, pięknego, szczeniaka, za darmo który nie będzie sikał w domu :]

ostatnio gdzieś jak czytałam na dogo, dziewczęta ogłaszały 3 mc szczeniaki i jak rozmawiały to mówiły - że wiadomo - szczeniak leje po domu to jakaś kobieta na to "coo??? 3 miesięczny szczeniak i sika po domu?! nie powinien w tym miesiącu!!!"

ludzie to ludzie.

• 2 weeks later...
Posted

kolejne 2 zapytania o Lockiego, jeden domek nic nie napisał o sobie więc czekam na ankietę, drugi fajny z sunia huskiego, aktywni, tez czekam na ankietę
boje się tylko że znowu domki się przestraszą, że z chłopakiem trzeba troszkę popracować

Posted

ale gdyby miał drugiego psa to mogłoby być spoko!
kurcze trzeba mu dac szanse - nawet jakby miał wrócić! przeciez dobrze zabezpieczony ogród, troche pracy i powinno być ok!
skoro ktos ma haszcza jest przygotowany na wycie i ucieczki.. tak myślę..
Lockie - trzymam mocno kciuki!!!!

Posted

Oby mu się udało. Terra wielkie dzięki. On jest pocieszny, jak z wybiegu wylazł pod siatką (niestety nie jest na podmurówce) to nie na teren zewnętrzny a do pracownika ktory sprzątał kojce

Posted

wykastrowany będzie jak znajdzie się dla niego domek, bo w schronisku nie mamy warunków na takie zabiegi
ma allegro, jest na stronie fundacji Animalia, nie wiem gdzie jeszcze ale swojego czasu miał robione całe pakiety ogłoszeń, tylko nie wiem czy gdzieś sa aktualne