Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Miałam plan iść spać o godz. 20 :oops::eviltong: Jest prawie 21, a mi się odechciało spać :mdleje: Walnę se jeszcze orzechówki, to może mi się znowu zachce :evil_lol:

Jak se jeszcze walniesz orzechówki to pod stół wpadniesz hehe

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jak se jeszcze walniesz orzechówki to pod stół wpadniesz hehe

Walnęłam już 3x50 ;) Ty już byś na bank leżała pod stołem :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Walnęłam już 3x50 ;) Ty już byś na bank leżała pod stołem :evil_lol:

aż takie oczy zrobiłam :crazyeye:

no ja na bank bym juz tu nie pisała :diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
Hehe no nie wiem czy ci się zechce, ale możesz próbować :eviltong: Ja od 19:30 idę się kąpać i nie mogę dojść :evil_lol:

Daleko musisz mieć łazienkę, skoro w ponad 1h nie doszłaś :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
aż takie oczy zrobiłam :crazyeye:

no ja na bank bym juz tu nie pisała :diabloti:

Wypijam czwartego i idę spać :eviltong:

Wiem :evil_lol:

Posted

Tak! Taka piłka. U mnie w tym biegali normalnie po chodniku, przewracali się , odbijali się i nic im nie było :D

Matka pijaczka :mad: U mnie to nawet redds nie przechodzi, bo się trzeba dzieckiem opiekować;) A tż mi się znowu przeziębił i znów jestem uziemiona...:roll:

Ja tak mam po spacerze, od 18 mi się łeb kiwa, a o 21 idę przebiec się z psem i wracam jak rakieta :D

Posted

Majkowska napisał(a):

Matka pijaczka :mad: U mnie to nawet redds nie przechodzi, bo się trzeba dzieckiem opiekować;) A tż mi się znowu przeziębił i znów jestem uziemiona...:roll:

No wiesz co? Jak możesz mnie tak oczerniać :placz: Piję raz dziennie i robi ze mnie pijaczkę :diabloti:

marta1624 napisał(a):
Ja też:) A Magda daje radę :p

Czasem mi się uda :D

Posted

magdabroy napisał(a):
No wiesz co? Jak możesz mnie tak oczerniać :placz: Piję raz dziennie i robi ze mnie pijaczkę :diabloti:

Czasem mi się uda :D

Widzisz Majkowska się czepia :evil_lol: Tylko raz dziennie, takie niewielkie ilości :diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
Widzisz Majkowska się czepia :evil_lol: Tylko raz dziennie, takie niewielkie ilości :diabloti:

No właśnie ;) Ona, jako że też jest matką bliźniaczki mojego Theosia, to powinna mnie rozumieć :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
No właśnie ;) Ona, jako że też jest matką bliźniaczki mojego Theosia, to powinna mnie rozumieć :evil_lol:

Nie ma litości, nie licz na zrozumienie :diabloti:

Ja też nie pijam już wcale, a pamiętam że dawniem miałam spust i nic mi nie było. A teraz choćby z powodu tego stanu półśmiertelnego po % nie chcę. Zresztą,jak ja bym mojego pieska wyprowadziła na spacerek zataczając się?? :lol:

Posted

Majkowska napisał(a):
Nie ma litości, nie licz na zrozumienie :diabloti:

Ja też nie pijam już wcale, a pamiętam że dawniem miałam spust i nic mi nie było. A teraz choćby z powodu tego stanu półśmiertelnego po % nie chcę. Zresztą,jak ja bym mojego pieska wyprowadziła na spacerek zataczając się?? :lol:

Walduś by Cię poprowadził :diabloti:

Ty$ka napisał(a):
Dobry wieczór :D

Dzień dobry :D

agutka napisał(a):
no wpadłam w końcu do Was i widzę e bardzo cieniutko z fotkami...:angryy: tylko ploty i ploty :eviltong:

I na dzień dobry powinnam się obrazić :eviltong: Prawie codziennie są foty :mad: A że do tego jeszcze z 5 stron nagadane, to już nie moja wina :evil_lol: