Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
sliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

Ada_Mirra napisał(a):
no to by było super jakby zrefundowali takiego psiaka! :multi:

O tak :)

Ptysiak napisał(a):
Popołudniowe dzień dobry :)

Dzień dobry :)

Dopiero popołudnie, a ja już bym chciała wieczór :oops:

Posted

Ptysiak napisał(a):
A to dlaczego tak z tym wieczorem?

Jakoś dziś ani się schylić nie mogę ani nic :shake: Nawet dobrze posprzątać domu nie mogłam :roll: Brzuch mi przeszkadza :mad::evil_lol:
Do tego mileiśmy jechać do naszego byłego szefa, bo urodziła mu się druga córeczka i też nie jedziemy :shake:
Najchętniej poszłabym spać ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakoś dziś ani się schylić nie mogę ani nic :shake: Nawet dobrze posprzątać domu nie mogłam :roll: Brzuch mi przeszkadza :mad::evil_lol:
Do tego mileiśmy jechać do naszego byłego szefa, bo urodziła mu się druga córeczka i też nie jedziemy :shake:
Najchętniej poszłabym spać ;)

Kochany brzusio:loveu: jak może przeszkadzać... :evil_lol:
Jak kiedyś pod koniec ciąży wymyśliłam w domu malowanie okien, wlazłam na stołek i jakoś tak źle, że się wywalił. Jak walnęłam tyłkiem o podłogę to wszyscy się zlecieli w domu razem z psem :evil_lol: I tak skończyło się malowanie... cała byłam z farby i kość ogonowa bolała mnie jeszcze z tydzień :D
Też poszłabym spać, pogoda do niczego.:shake: Na spacer poszłam z Ptyśkiem to znowu wszystkie kałuże jego były:mad: i musiałam wracać bo wstyd z takim brudasem gdziekolwiek iść dalej :D

Posted

Ojojoj to pewnie wina pogody :/ ja nie mam brzuszka ( tzn w ogole to mam :eviltong: ) a czuje sie jak bym sie nie czuła i spie na siedząco chociaz jest juz lepiej niz bylo jak nie mialam moich tabletek na alergie ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Kochany brzusio:loveu: jak może przeszkadzać... :evil_lol:
Jak kiedyś pod koniec ciąży wymyśliłam w domu malowanie okien, wlazłam na stołek i jakoś tak źle, że się wywalił. Jak walnęłam tyłkiem o podłogę to wszyscy się zlecieli w domu razem z psem :evil_lol: I tak skończyło się malowanie... cała byłam z farby i kość ogonowa bolała mnie jeszcze z tydzień :D

To ciesz się, że po takim upadku nie urodziłaś :roll: Moja mama się tylko potknęła i klęknęła na kolanach i w tym samym dniu, urodziła moją siostrę (miesiąc za wcześnie).

dOgLoV napisał(a):
Ojojoj to pewnie wina pogody :/ ja nie mam brzuszka ( tzn w ogole to mam :eviltong: ) a czuje sie jak bym sie nie czuła i spie na siedząco chociaz jest juz lepiej niz bylo jak nie mialam moich tabletek na alergie ;)

Pogodę mam idealną ;) Słoneczko, 24-25 stopni i wiaterek :) A brzuch mam taki twardy, że nawet się schylić nie mogę, choć wczoraj mogłam ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Pogodę mam idealną ;) Słoneczko, 24-25 stopni i wiaterek :) A brzuch mam taki twardy, że nawet się schylić nie mogę, choć wczoraj mogłam ;)

To ja nie chce krakać ale zebys czasami dzisiaj nie zaczeła rodzić ....

Posted

magdabroy napisał(a):
To ciesz się, że po takim upadku nie urodziłaś :roll: Moja mama się tylko potknęła i klęknęła na kolanach i w tym samym dniu, urodziła moją siostrę (miesiąc za wcześnie).

Mnie to nic nie rusza, obie ciąże tydzień po terminie były.

Posted

dOgLoV napisał(a):
a brzuszek masz w "normalnym miejscu " czy sie obniżył ??

W normalnym ;) Tylko Teoś coś się pcha z lewej strony i wyglądam jakby mi brzuch krzywo urósł :D

Posted

magdabroy napisał(a):
W normalnym ;) Tylko Teoś coś się pcha z lewej strony i wyglądam jakby mi brzuch krzywo urósł :D

Eee to jeszcze nie zaczniesz rodzić :eviltong: a moze Teoś po prostu zmienia pozycje :multi:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ale jestem ciekawa:)
No i kciuki trzymam ciągle :thumbs:

Vilena napisał(a):
Oo to ja trzymam kciuki :)

Trzymajcie, trzymajcie ;)
Oby tylko skutecznie :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A brzuch mam taki twardy, że nawet się schylić nie mogę, choć wczoraj mogłam ;)

a robisz te "dziwne" ćwiczenia?

Hmm Teoś się chyba najadł do syta albo i przesadził z jedzeniem :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
a robisz te "dziwne" ćwiczenia?

Hmm Teoś się chyba najadł do syta albo i przesadził z jedzeniem :lol:

Robię :evil_lol:

Leżałam w wannie i patrzyłam na brzuch :) Wyglądałam jak z jakiegoś filmu, gdzie "obcy" próbuje sie wydostać na zewnątrz :D:D

Posted

magdabroy napisał(a):

Leżałam w wannie i patrzyłam na brzuch :) Wyglądałam jak z jakiegoś filmu, gdzie "obcy" próbuje sie wydostać na zewnątrz :D:D

Ciekawie to musi wyglądać :razz:

i ja trzymam kciuki :D

Posted

magdabroy napisał(a):

zawsze lubiłam patrzeć jak mi się brzuch ruszał gdy jeszcze dzieci były po tamtej stronie :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Robię :evil_lol:

Nagraj filmik jak robisz te ćwiczenia :evil_lol:

To jest miłe jak widzisz kiedy rusza się brzuszek i czujesz w sobie nowe życie :)

Posted

understandme napisał(a):
To ja tez trzymam kciuki :)

Ada_Mirra napisał(a):
i ja trzymam kciuki :D

Bardzo się cieszę ;)

agaga21 napisał(a):
zawsze lubiłam patrzeć jak mi się brzuch ruszał gdy jeszcze dzieci były po tamtej stronie :)

Ja też lubię patrzeć :)

Ptysiak napisał(a):
Nagraj filmik jak robisz te ćwiczenia :evil_lol:

To jest miłe jak widzisz kiedy rusza się brzuszek i czujesz w sobie nowe życie :)

Nie będzie żadnego filmiku :eviltong:

No :loveu:

Posted

Ja też uwielbiałam obserwować życie mojego brzucha ;-) Szczególnie jak Inga była w środku, ona tak fajnie piąstki wystawiała i widać było wszystkie paluszki. Mam nawet gdzieś to nagrane :-)
Magda, kciuki zaciśnięte :-) Oby się obrócił :-)