mychaaaaa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 magdabroy napisał(a):-Będą jaja jak się urodzi dziewczynka :D A on na to: -No to wtedy właśnie nie będzie jaj :roflt: cięsta riposta :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='mychaaaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6431.jpg jaaaaka super fotka :loveu: portrecik też boski :) aż zaczyna mi się marzyć lepszy aparat :hmmmm: Dzięki Paulina :) No to trzeba zrealizować marzenie ;) Quote
kalyna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 magdabroy napisał(a): I jeszcze się śmiałam do Bogdana: -Będą jaja jak się urodzi dziewczynka :D A on na to: -No to wtedy właśnie nie będzie jaj :roflt: hahaha no to dowalił po całości :lol: a zdjęcia Tory :loveu: Moja Soń jak jej tak rzucę zabawkę po patrzy gdzie spadnie, a nie patrzy w górę :D ale ona jest z pseudo to mogę jej to wybaczyć :D za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kalyna napisał(a):za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D W sumie chyba jak każdy kot :diabloti: to są z natury bardzo pracowite stworzenia :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dzień dobry :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6443.jpg kochana Torcia :loveu: Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='kalyna']za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D [quote name='mychaaaaa']W sumie chyba jak każdy kot :diabloti: to są z natury bardzo pracowite stworzenia :evil_lol: Lumpek jest bardzo pracowity ;) Wy nawet nie wiecie ile wysiłku musi wkładać w obracanie się z jednego boku na drugi :D [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6443.jpg kochana Torcia :loveu: Dzień dobry :) O tak, kochana ta moja sunia :loveu: Ja nie wiem jak ja bez niej wytrzymam psychicznie jak pójdę do szpitala rodzić :placz: Quote
Ptysiak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 magdabroy napisał(a):Ja nie wiem jak ja bez niej wytrzymam psychicznie jak pójdę do szpitala rodzić :placz: No niestety do szpitala Torki nie wpuszczą :( Ona tez pewnie będzie tęskniła. Ale za to ile radości będzie kiedy wrócicie z dzidziusiem do domu :) Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Torcia to najsłodszy Onek jaki chodzi po ziemi,a do tego jeszcze bardzo piękna:loveu: Quote
patusiove Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Kocham owczarki. <3 Śliczny piesek, co tutaj dużo mówić? Quote
bira Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Pewnie, że piękna jest :-) I do tego grzeczna :-) Pies ideał :-) Dziewczyny zobaczcie, gdzie wg holendrów znajduje się Polska... Uploaded with ImageShack.us Quote
panbazyl Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kuźwa - cudna mapa!!! Lwów pod Wrocławiem.... Kijów też z kosmosu - pomijam granice - mix przedwojennych map ze zbyt dużym zaczadzeniem z coffie shopa.... Quote
*Magda* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 unikatowydiament napisał(a):Torcia to najsłodszy Onek jaki chodzi po ziemi,a do tego jeszcze bardzo piękna:loveu: patusiove napisał(a):Kocham owczarki. <3 Śliczny piesek, co tutaj dużo mówić? Dzięki :) bira napisał(a):Pewnie, że piękna jest :-) I do tego grzeczna :-) Pies ideał :-) Kiedyś wpadnę w samouwielbienie po Twoich postach :D bira napisał(a):Dziewczyny zobaczcie, gdzie wg holendrów znajduje się Polska... panbazyl napisał(a):kuźwa - cudna mapa!!! Lwów pod Wrocławiem.... Kijów też z kosmosu - pomijam granice - mix przedwojennych map ze zbyt dużym zaczadzeniem z coffie shopa.... To ja się jakiejś innej geografi w szkole uczyłam :hmmmm: Quote
*Magda* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry ;) Cześć :) Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ostatnio wszędzie mnożą się takie dziwne mapy Polski z kosmosu wzięte :roll: Quote
łamAga Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Hejka ;) szkoda ze nas nie umieścili w Grecji bo troche ciepełka by sie przydało :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) szkoda ze nas nie umieścili w Grecji bo troche ciepełka by sie przydało :evil_lol: Oj dobre :D:D:D Quote
kalyna Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dOgLoV napisał(a):szkoda ze nas nie umieścili w Grecji bo troche ciepełka by sie przydało :evil_lol: z takim błędem to mogli by nas umieścić na Syberii... to wtedy mielibyśmy zimę cały rok :loveu: Quote
*Magda* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 kalyna napisał(a):z takim błędem to mogli by nas umieścić na Syberii... to wtedy mielibyśmy zimę cały rok :loveu: Dobrze mówi (pisze) ;) Wlać jej piwa :D No, w końcu chwilka dla siebie i dogo :evil_lol: Odwiedziła mnie koleżanka :multi: Była z dziećmi, ale zdjęć dziecięco psich brak :( Ale nie z powodu, że mi się nie chciało ;) Ale dlatego, że Igor jest dzieckiem chorym i nie chcę potem wklejać takich zdjęć do galerii, bo ludzie są różni :( Nie każdy jest tolerancyjny :roll: Ale napiszę, że Tora i Igor świetnie się dogadali :multi: Mogłabym zrobić z Tory psa terapeute :) Nadawałby się ;) A koleżanka stwierdziła, że chyba muszą na gwałt szukać mieszkania z ogrodem i kupić psa :) Quote
*Magda* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 I taki prezencik dostałam :loveu: Muszę mu znaleźć jakieś dobre miejsce w nowym domku ;) Quote
łamAga Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 śliczny kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: a co to to za okazja ?? bo standardowo pewnie mi cos umknęło :oops: ludzie potrafia byc podli ale mysle ze na dogo nie bylo by żadnych ekscesów ;) Quote
*Magda* Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 dOgLoV napisał(a):śliczny kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: a co to to za okazja ?? bo standardowo pewnie mi cos umknęło :oops: ludzie potrafia byc podli ale mysle ze na dogo nie bylo by żadnych ekscesów ;) Znamy się z Sylwią (koleżanka) 3 lata,a była u mnie pierwszy raz i kupiła mi kwiatka do domu ;) Może i by nie było, ale wolałam nie ryzykować ;) Quote
łamAga Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 magdabroy napisał(a):Znamy się z Sylwią (koleżanka) 3 lata,a była u mnie pierwszy raz i kupiła mi kwiatka do domu ;) Może i by nie było, ale wolałam nie ryzykować ;) Ahaaaa myslałam ze moze jakies imieniny albo co :lol: no w zasadzie tak , pewnie kolezanka tez by sie dziwnie czula jak bys fotografowała jej dzieci ;) Quote
Recommended Posts