Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):

I jeszcze się śmiałam do Bogdana:
-Będą jaja jak się urodzi dziewczynka :D
A on na to:
-No to wtedy właśnie nie będzie jaj :roflt:

hahaha no to dowalił po całości :lol:

a zdjęcia Tory :loveu:
Moja Soń jak jej tak rzucę zabawkę po patrzy gdzie spadnie, a nie patrzy w górę :D ale ona jest z pseudo to mogę jej to wybaczyć :D

za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D

Posted

kalyna napisał(a):
za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D

W sumie chyba jak każdy kot :diabloti: to są z natury bardzo pracowite stworzenia :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']za to jak patrzę na Lumpka to wydaje mi się, że on baardzo ciężko u Was pracuje.... jak w wolnej chwili tylko odpoczywa :D

[quote name='mychaaaaa']W sumie chyba jak każdy kot :diabloti: to są z natury bardzo pracowite stworzenia :evil_lol:

Lumpek jest bardzo pracowity ;) Wy nawet nie wiecie ile wysiłku musi wkładać w obracanie się z jednego boku na drugi :D

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6443.jpg kochana Torcia :loveu:

Dzień dobry :)

O tak, kochana ta moja sunia :loveu:

Ja nie wiem jak ja bez niej wytrzymam psychicznie jak pójdę do szpitala rodzić :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nie wiem jak ja bez niej wytrzymam psychicznie jak pójdę do szpitala rodzić :placz:

No niestety do szpitala Torki nie wpuszczą :(
Ona tez pewnie będzie tęskniła.
Ale za to ile radości będzie kiedy wrócicie z dzidziusiem do domu :)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Torcia to najsłodszy Onek jaki chodzi po ziemi,a do tego jeszcze bardzo piękna:loveu:

patusiove napisał(a):
Kocham owczarki. <3
Śliczny piesek, co tutaj dużo mówić?

Dzięki :)

bira napisał(a):
Pewnie, że piękna jest :-) I do tego grzeczna :-) Pies ideał :-)

Kiedyś wpadnę w samouwielbienie po Twoich postach :D

bira napisał(a):
Dziewczyny zobaczcie, gdzie wg holendrów znajduje się Polska...

panbazyl napisał(a):
kuźwa - cudna mapa!!! Lwów pod Wrocławiem.... Kijów też z kosmosu - pomijam granice - mix przedwojennych map ze zbyt dużym zaczadzeniem z coffie shopa....

To ja się jakiejś innej geografi w szkole uczyłam :hmmmm:

Posted

dOgLoV napisał(a):
szkoda ze nas nie umieścili w Grecji bo troche ciepełka by sie przydało :evil_lol:

z takim błędem to mogli by nas umieścić na Syberii... to wtedy mielibyśmy zimę cały rok :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
z takim błędem to mogli by nas umieścić na Syberii... to wtedy mielibyśmy zimę cały rok :loveu:

Dobrze mówi (pisze) ;) Wlać jej piwa :D

No, w końcu chwilka dla siebie i dogo :evil_lol:
Odwiedziła mnie koleżanka :multi: Była z dziećmi, ale zdjęć dziecięco psich brak :( Ale nie z powodu, że mi się nie chciało ;) Ale dlatego, że Igor jest dzieckiem chorym i nie chcę potem wklejać takich zdjęć do galerii, bo ludzie są różni :( Nie każdy jest tolerancyjny :roll: Ale napiszę, że Tora i Igor świetnie się dogadali :multi: Mogłabym zrobić z Tory psa terapeute :) Nadawałby się ;) A koleżanka stwierdziła, że chyba muszą na gwałt szukać mieszkania z ogrodem i kupić psa :)

Posted

śliczny kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: a co to to za okazja ?? bo standardowo pewnie mi cos umknęło :oops:

ludzie potrafia byc podli ale mysle ze na dogo nie bylo by żadnych ekscesów ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
śliczny kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: a co to to za okazja ?? bo standardowo pewnie mi cos umknęło :oops:

ludzie potrafia byc podli ale mysle ze na dogo nie bylo by żadnych ekscesów ;)

Znamy się z Sylwią (koleżanka) 3 lata,a była u mnie pierwszy raz i kupiła mi kwiatka do domu ;)

Może i by nie było, ale wolałam nie ryzykować ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Znamy się z Sylwią (koleżanka) 3 lata,a była u mnie pierwszy raz i kupiła mi kwiatka do domu ;)

Może i by nie było, ale wolałam nie ryzykować ;)

Ahaaaa myslałam ze moze jakies imieniny albo co :lol:

no w zasadzie tak , pewnie kolezanka tez by sie dziwnie czula jak bys fotografowała jej dzieci ;)