sator_k_ Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Przydałoby się Satorowi żeby go Tora podszkoliła jak prawidłowo korzystać z wody :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 magdabroy napisał(a):Tak, nowa piłeczka. Wczoraj dostała w prezencie (tak bez okazji) :) Ona każdą piłką się pobawi, ale np. tenisowych nie mam co kupować, bo starczają na jeden dzień :roll: Tora zaciska zęby na każdej piłce :mdleje: Więc zostają tylko twarde gumowe albo włąśnie takie szmaciane :) Minka była dlatego, że nad aparatem trzymałam piłkę :evil_lol:U nas szmaciane lecialyby w pierwszej kolejnosci, wszystko co da sie rozszarpac krotko u nas egzystuje :) Ta milosc az bije z jej oczu :evil_lol: Quote
Milena9 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Fajna piłka. :) Moja Sara ostatnio rozbroiła taką twardą gumową :mad: Quote
bira Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Smutna historia Torkowej poprzedniczki... Wiem co to znaczy, bo nasza Amba całe życie walczyła z różnymi alergiami i nużycą. Wiecznie była łysa, wrzodziejąca i cierpiąca... Zawsze jakoś wychodziliśmy z tego cholerstwa i chociaż na kilka tyg mieliśmy spokój. Zabiła ją kardiopatia... Walczyliśmy o nią od momentu kirdy się u nas zjawiła i po czterech latach walki ze skórą wyszło chore serce... Magda, a jak grillik się udał? Quote
darii_iia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Jaka piękna Tora. :loveu: Lubię duże, skaczące psy. :) I Lumpek...same ochy i achy. :lol: Quote
*Magda* Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 sator_k_ napisał(a):Przydałoby się Satorowi żeby go Tora podszkoliła jak prawidłowo korzystać z wody :eviltong: :D :: FiGa :: napisał(a):U nas szmaciane lecialyby w pierwszej kolejnosci, wszystko co da sie rozszarpac krotko u nas egzystuje :) Ta milosc az bije z jej oczu :evil_lol: O tak, to jest wielka miłość w oczach :loveu: Milena9 napisał(a):Fajna piłka. :) Moja Sara ostatnio rozbroiła taką twardą gumową :mad: Torce się jeszcze gumowej nie udało zepsuć ;) darii_iia napisał(a):Jaka piękna Tora. :loveu: Lubię duże, skaczące psy. :) I Lumpek...same ochy i achy. :lol: Dziękuję :) bira napisał(a):Smutna historia Torkowej poprzedniczki... Wiem co to znaczy, bo nasza Amba całe życie walczyła z różnymi alergiami i nużycą. Wiecznie była łysa, wrzodziejąca i cierpiąca... Zawsze jakoś wychodziliśmy z tego cholerstwa i chociaż na kilka tyg mieliśmy spokój. Zabiła ją kardiopatia... Walczyliśmy o nią od momentu kirdy się u nas zjawiła i po czterech latach walki ze skórą wyszło chore serce... Magda, a jak grillik się udał? Grill pierwsza klasa ;) Właśnie skończyliśmy imprezkę :) Teraz pora iść spać ;) Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Na grillu zrobiłam może z 5 zdjęć, więc nie ma nawet co wrzucać ;) Ale dziś kolejna imprezka (jadę na urodziny), więc wieczorem albo jutro rano powinny być foty dziecięco-psie :) Quote
kalyna Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 magdabroy napisał(a):Na grillu zrobiłam może z 5 zdjęć, więc nie ma nawet co wrzucać ;) Ale dziś kolejna imprezka (jadę na urodziny), więc wieczorem albo jutro rano powinny być foty dziecięco-psie :) oo ale imprezujecie ;) no to nie pozostało nam nic innego jak czekać na zdjęcia ;) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Imprezka za imprezką fajnie :) Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Aleksa. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 to sobie imprezujecie.:) zazdroszcze, mnie czeka naukaaa. :/ Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 kalyna napisał(a):oo ale imprezujecie ;) no to nie pozostało nam nic innego jak czekać na zdjęcia ;) Ptysiak napisał(a):Imprezka za imprezką fajnie :) Czekamy na zdjęcia ;) Aleksandra95 napisał(a):to sobie imprezujecie.:) zazdroszcze, mnie czeka naukaaa. :/ Trzeba korzystać z pięknej pogody :) I z tego, że jesteśmy jeszcze w dwójkę, a nie w trójkę ;) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Jak będzie Was trójka to także po korzystacie tylko troszkę inaczej :) W takie słoneczne i ciepłe dni spacerki z dzidziusiem to wielka przyjemność:) Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Ptysiak napisał(a):Jak będzie Was trójka to także po korzystacie tylko troszkę inaczej :) W takie słoneczne i ciepłe dni spacerki z dzidziusiem to wielka przyjemność:) Tak wiem, ale w to lato, z kilku tygodniowym maluszkiem, to grillować i imprezować po kilka godzin raczej nie będziemy ;) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 magdabroy napisał(a):Tak wiem, ale w to lato, z kilku tygodniowym maluszkiem, to grillować i imprezować po kilka godzin raczej nie będziemy ;) No raczej odpada wieczorne i długie imprezowanie/grillowanie ;) Ale jeśli będzie cieplutko to zawsze można zrobić grilla w ciągu dnia :D Świeże powietrze dzidziusiowi nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie :) Quote
Daga&Maks Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 fajna ta nowa piłeczka, niedawno też taką widziałam, miałam ją kupić, ale się powstrzymałam bo Maks i tak ma już za dużo zabawek Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 dagaa111 napisał(a):fajna ta nowa piłeczka, niedawno też taką widziałam, miałam ją kupić, ale się powstrzymałam bo Maks i tak ma już za dużo zabawek Jedna więcej nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Udanej imprezy :loveu: Dziękuję :) Quote
Patisa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 magdabroy napisał(a):U mnie dzidziuś jest większy o jakieś 2-3 tyg. niż powinnien być. Więc według pani doktor, to albo urodzę wcześniej albo będzie bardzo duże dziecię ;) Chyba wolę to pierwsze, żeby wykorzystać jak najwięcej z lata :D Moja bratowa 2 lata temu też tyle leżała, bo mojej bratanicy się nie spieszyło na świat. W dniu w którym chciała się wypisać na własne żadanie i zadzwoniła do mojego brata, że ma po nią przyjechać, to zaczęła rodzić :D Teoś :loveu: Mi też się podoba :) A Tora wygląda tylko na taką dużą ;) W realu jest suczką w normalnych, suczkowych gabarytach :) Nie chcę Cie martwić, ale tak dobre 3 miesiące po porodzie, to żeby nie wiem jakie lato było... średni bedziesz miałą z niego pożytek., bo głównie bedziesz spać. ;) I rób to często. A w przerwach jedz, jak zamierzasz sama karmic bobasa :cool3: Choć... Dzidziunio może mieć korzyść z lata. W zeszłym roku cały październik i wrzesień były gorące,w iec Antoś normalnie spał w wózeczku na tarasie. I tam potrafił uciać sobie ładną drzemkę, nawet po 5 h. :cool3: Quote
bira Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Wy imprezujecie a my plażujemy :-) Niedawno wróciliśmy, boże jak ja kocham mieszkać nad morzem :-) Dziewczyny padnięte, więc teraz mam trochę spokoju i mogę na dogo wpaść :-) Quote
łamAga Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 oooo glilowanko :cool3: mam nadzieje ze sie udalo i ze zobaczymy jakies zdjecia z grilla :cool3: Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 bira napisał(a):Wy imprezujecie a my plażujemy :-) Niedawno wróciliśmy, boże jak ja kocham mieszkać nad morzem :-) Dziewczyny padnięte, więc teraz mam trochę spokoju i mogę na dogo wpaść :-) Chcesz się zamienić na mieszkania na lato? :cool3: dOgLoV napisał(a):oooo glilowanko :cool3: mam nadzieje ze sie udalo i ze zobaczymy jakies zdjecia z grilla :cool3: My właśnie wróciliśmy do domu :) Ale zdjęcia będą później albo jutro :eviltong: Quote
łamAga Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 magdabroy napisał(a): My właśnie wróciliśmy do domu :) Ale zdjęcia będą później albo jutro :eviltong: To zabalowaliscie troszke :lol: no ewentualnie moge poczekac :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 dOgLoV napisał(a):To zabalowaliscie troszke :lol: no ewentualnie moge poczekac :eviltong: Nie masz wyjścia :eviltong: Quote
łamAga Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 magdabroy napisał(a):Nie masz wyjścia :eviltong: Wyjscia sa zawsze dwa :eviltong: w tym wypadku mam wyjscie poczekac albo poczekać :evil_lol: Quote
Recommended Posts