*Magda* Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Dogo niedługo upadnie całkiem ;( Jak mi będziesz płacić pensję i ubezpieczenie, to mogę siedzieć na dogo zamiast w pracy :P Quote
łamAga Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Jak mi będziesz płacić pensję i ubezpieczenie, to mogę siedzieć na dogo zamiast w pracy :P phi , sama bym tak chciała :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Pierwszy dzień (a raczej 4h :D) pracy za mną ;) Jestem padnięta. ale nie pracą :P Nathan wstał 15 minut przed moim budzikiem, czyli o 5:30 :/ Jestem taka śpiąca, że wpadłam się tylko przywitać i idę z psami, a potem spać :P Quote
łamAga Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Doskonale Cię rozumiem ;) wytrwałości życzę :P Quote
*Magda* Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 Dzięki dziewczyny :* Kolejny dzień za mną, czas szybko leci... Quote
*Magda* Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: i jak tam w pracy? Jest dobrze ;) Ciężko fizycznie nie jest, ale muszę się nachodzić :P Quote
angineuuka Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Jest dobrze ;) Ciężko fizycznie nie jest, ale muszę się nachodzić :P to super :D Quote
Aleksa. Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Siemka mamuśka, pozdrawiam z Polski..szaro burej :/ ;p Quote
*Magda* Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Hej laski :) Znalazłam jakieś foty na aparacie z lipca, więc łapcie :P Quote
*Magda* Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Od 2 tygodni jest u nas Gina i taki widok zastałam w kuchni :D I zdjęcia z ostatniej soboty :) Quote
*Magda* Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 I to by było na tyle :P Oglądać, może zawitam w weekend jak znajdę czas :/ Quote
łamAga Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Zdjęcis super <3 zwłaszcza te z soboty <3 <3 <3 <3 Psy w kuchni ? matko ja bym już nie miała co ratować jak by moje psy zostały na noc w kuchni , lodówkę to razem z kablem i gniazdkiem by wpierdzieliły :P Quote
*Magda* Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Dnia 27.09.2017 o 13:07, łamAga napisał: Zdjęcis super <3 zwłaszcza te z soboty <3 <3 <3 <3 Psy w kuchni ? matko ja bym już nie miała co ratować jak by moje psy zostały na noc w kuchni , lodówkę to razem z kablem i gniazdkiem by wpierdzieliły :P Dziękuję :* Tora od samego początku śpi w kuchni. Jedyne co pożarła, to swoje legowisko :D P.S. Nie żebym Ci wypominała, ale zanim kupiłaś Tami to pisałam, że nie dasz sobie z nią rady :P I to co ona wyprawia i Twój strach, że psy pożarły bylodówkę z kablem i gniazdkiem świadczy o tym, że miałam rację :P 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Magda gdzie polazła ? :D Siema! :D Madzia była dziś z dziećmi w aquaparku :P Od razu uprzedzam, że zdjęć brak :P:D Hej :) Quote
łamAga Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Wybaczam z racji tego że woda i aparat raczej się nie lubią :P Quote
*Magda* Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Wybaczam z racji tego że woda i aparat raczej się nie lubią :P To jest akurat pikuś :P Problemem jest Nathan, który W OGÓLE się wody nie boi Tyle razy co on lądował twarzą pod wodą, to nawet nie zliczę. Ja go podnosiłam, a on z uśmiechem na ustach brnął dalej tam gdzie głęboko i może "pływać" :D Więc przy takim dziecku nie ma mowy, żeby robić jakiekolwiek foty. Chyba że wody będzie 5cm :P Quote
łamAga Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: To jest akurat pikuś :P Problemem jest Nathan, który W OGÓLE się wody nie boi Tyle razy co on lądował twarzą pod wodą, to nawet nie zliczę. Ja go podnosiłam, a on z uśmiechem na ustach brnął dalej tam gdzie głęboko i może "pływać" :D Więc przy takim dziecku nie ma mowy, żeby robić jakiekolwiek foty. Chyba że wody będzie 5cm :P Albo pod wodą :D Quote
Recommended Posts