Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Mam nadzieję :)

Szlafrok już chyba będzie jutro wysłany i we wtorek powinien być, bo koleś już mi dał komentarz :D

To Theoś nie bedzie mógł sie doczekać kolejnego basenu :D

a dla juniora nic nie kupiłaś ???? 

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

To Theoś nie bedzie mógł sie doczekać kolejnego basenu :D

a dla juniora nic nie kupiłaś ???? 

Nathan jeszcze za mały na szlafrok :P A pancho dostanie to, które ma teraz obecnie Theodor ;) Kąpielówek też nie potrzebuje, bo chodzi w pampersie :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nathan jeszcze za mały na szlafrok :P A pancho dostanie to, które ma teraz obecnie Theodor ;) Kąpielówek też nie potrzebuje, bo chodzi w pampersie :D

No to chociaż zabawkę mogłaś mu kupić :D :P cokolwiek :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

i nie pokazalaś ?! jak mogłaś :P

Bo jeszcze wszystko nie przyszło :P Póki co dostałam tylko 2 kurtki na wiosnę. A czekam jeszcze na spodnie, body i książkę :)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Bo jeszcze wszystko nie przyszło :P Póki co dostałam tylko 2 kurtki na wiosnę. A czekam jeszcze na spodnie, body i książkę :)

A po co Ci 2 kurtki ? :P 

Ja kupiłam wczoraj mlodemu kurteczkę ale kurcze taka jest jakaś na styk i caly czas mysle czy jej nie wymienic/oddać :/

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

A po co Ci 2 kurtki ? :P 

Ja kupiłam wczoraj mlodemu kurteczkę ale kurcze taka jest jakaś na styk i caly czas mysle czy jej nie wymienic/oddać :/

Nauczyłam się przy Theodorze, że dziecko chodzące musi mieć buty/kurtki w ilości większej niż 1 :P Ani się nie obejrzę jak gdzieś ręce w kałuże wsadzi/przewróci się, kurtka będzie szła do prania, a ja nie będę miała co dziecku założyć żeby wyjść z domu :/ Theodorowi też kupuję kurtki/buty x2 ;)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Nauczyłam się przy Theodorze, że dziecko chodzące musi mieć buty/kurtki w ilości większej niż 1 :P Ani się nie obejrzę jak gdzieś ręce w kałuże wsadzi/przewróci się, kurtka będzie szła do prania, a ja nie będę miała co dziecku założyć żeby wyjść z domu :/ Theodorowi też kupuję kurtki/buty x2 ;)

w sumie zimowe kurtki młody ma dwie i wlasnie tak robie jak jedna sie ubrudzi ma 2gą , ale mysle ze takie wiosenne kurtki to mało sie sprawdzają bo szybko jest tak ze sie bez kurtki chodzi ....

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

Nawet ja mam dwie kurtki haha, chciałam dzisiaj na ten spacer założyć a tamtą dac do prania, ale jakos mi nie wyszło.. j dobrze, bo niufek mnie oslinil haha

Na psie spacery to ja mam stare kurtki :P dla siebie też mam dwie i jedna już się prosi o wypranie , i mnie to wqurwia bo zanim ją w ogóle wyprałam to była czysta cały czas ale jak stwierdziłam ze chyba trzeba by ją wyprac bo od nowosci nie była prana to teraz dwa dni i brudna :/

Posted
11 minut temu, łamAga napisał:

Na psie spacery to ja mam stare kurtki :P dla siebie też mam dwie i jedna już się prosi o wypranie , i mnie to wqurwia bo zanim ją w ogóle wyprałam to była czysta cały czas ale jak stwierdziłam ze chyba trzeba by ją wyprac bo od nowosci nie była prana to teraz dwa dni i brudna :/

Też to zauważam przy nowych kurtkach.  Póki pierwszy raz nie wypiorę to czasem i cały sezon znoszę bez prania, a potem to już 2 wyjścia i brudna :/

Posted

A ja mam dla siebie jedną kurtkę i na dodatek białą :D I żeby było śmiesznie, to jak na białą kurtkę prałam ją w tym sezonie dopiero 2x, bo nie było potrzeby :P A jest na tyle fajna, że piorę ją wieczorem i rano jest sucha, więc drugiej mi nie potrzeba ;)

Posted

Dogo puste, to popiszę sobie sama ze sobą :P

Przyjechały dziś do mnie koleżanki z ostatniej pracy. Z jedną z nich, widziałam się ostatni raz, jak Nathan miał miesiąc. Czyli nie trudno zgadnąć, że było to 10 miesięcy temu :P No więc przyjechały 2 z 3 koleżanek na kawę. Rozbierają się i co widzę? Ta której nie widziałam 10 miesięcy, ma brzuch ciążowy szok.gif No tak mnie dawno nikt nie zaskoczył :D

Posted
8 godzin temu, Patikujek napisał:

A tak w ogóle jak to bym prosiła o jakieś psie foto! W końcu to dogo :D

I dlatego wrzucam właśnie tyle dziecięcych zdjęć :P

A tak poważnie, to może w tygodniu będą jakieś psie ;) Dziś wieczorem przyjeżdża do na Gina na tydzień (albo dłużej), to jak będę na spacerze z dwoma piesami, to coś fotnę (o ile pogoda dopisze :/)