łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Magda Fabian jak miał rok to już nie miał w ogóle drzemek w dzień :/ i niestety to nic nie zmieniło w stawaniu , jak miał drzemi wstawał 5-6 teraz nie ma drzemek i wstaje 5-6 , czasami od świeta mu się zdaży pospać do 7:30 ale bardzo bardzo rzadko ehhh Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Tylko Theodor spał w tym wieku 2x w ciągu dnia, a ten już chce tylko 1x ;) Nie liczę, że zmieni się jakoś bardzo poranne wstawanie :P Ale jak pośpi 30 minut dłużej, to już dużo :) Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tylko Theodor spał w tym wieku 2x w ciągu dnia, a ten już chce tylko 1x ;) Nie liczę, że zmieni się jakoś bardzo poranne wstawanie :P Ale jak pośpi 30 minut dłużej, to już dużo :) kazde dziecko jest inne ;) oj tak 30 min wiecej snu to bardzo duzo ;) Masz jakieś zdjęcia z dzsiiejszych odwiedzin ?:P Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: kazde dziecko jest inne ;) oj tak 30 min wiecej snu to bardzo duzo ;) Masz jakieś zdjęcia z dzsiiejszych odwiedzin ?:P Zdecydowanie :) Tym bardziej, że dziś o 4 rano jak go karmiłam, to zajarzyłam, że rano zabierają worki z pampersami i w piżamie szybko wystawiałam worek na ulicę :D Tak zmarzłam przez te kilka sekund, że potem do 5 nie mogłam zasnąć :/ A po 6 już młody był na nogach :D Więc te pół godzinki dałoby mi dużo :) Nie mam :P Nie mogłyśmy się z Żanetą nagadać :D A Theoś z Zosią bawili się w pokoju na górze :P Może za 2 tyg. będą ich wspólne foty, bo wtedy będzie pochód karnawałowy i będziemy razem imprezować :) Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Zdecydowanie :) Tym bardziej, że dziś o 4 rano jak go karmiłam, to zajarzyłam, że rano zabierają worki z pampersami i w piżamie szybko wystawiałam worek na ulicę :D Tak zmarzłam przez te kilka sekund, że potem do 5 nie mogłam zasnąć :/ A po 6 już młody był na nogach :D Więc te pół godzinki dałoby mi dużo :) Nie mam :P Nie mogłyśmy się z Żanetą nagadać :D A Theoś z Zosią bawili się w pokoju na górze :P Może za 2 tyg. będą ich wspólne foty, bo wtedy będzie pochód karnawałowy i będziemy razem imprezować :) że co zabierają ??? macie aż taką segregacje śmieci ? wow no to faktycznie miałaś nie fajną zimną wyprawę z workiem pampersów od rana :D Wtedy to fotki być muszą obowiązkowo ! Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: że co zabierają ??? macie aż taką segregacje śmieci ? wow no to faktycznie miałaś nie fajną zimną wyprawę z workiem pampersów od rana :D Wtedy to fotki być muszą obowiązkowo ! Pampersy zabierają tego samego dnia co śmieci do segregacji ;) Ale na pampersy mamy specjalne worki, bo za ich wywóz nie płacę. A na kontenerze z odpadkami do segregacji mam kod kreskowy i płacę za każde zabranie kosza. Więc jak kubeł nie jest pełny, to wystawiam sam worek z pieluchami. A jak jest pełny, to wtedy wystawiamy kubeł, a obok worek z pieluchami ;) Będą, będą :) Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 A takie coś ;) mnie ta segregacja szczerze mówiąc rozpierdziela , u mojej mamy na osiedlu są dwa kosze , jeden na szklo drugi na plastik , przyjezdza smieciara i wywala oba kosze na jedną pake ;( to po uj to segregować .... Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 u nas są worki. Zbierasz do worków, a potem wystawiasz.. Jebie od tego jak cholera, latają wielkie muchy w lato.. a i tak to wyrzucają do jednego kontenera ;P My akurat nie segregujemy. Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Ja mam 4 kontenery: na papier, na opakowania, na odpadki z ogrodu i na te do segregacji ;) A szkło muszę wozić do specjalnych pojemników i wyrzucać według koloru szkła ;) Pod warunkiem, że dane szkło nie jest z kaucją ;) Bo są nawet słoiki po jogurtach, które zwracam do sklepu, bo są z kaucją :P A plastikowe butelki po napojach, to standard, że są z kaucją :P Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 o matko , nie chciało by mi sie tak dokladnie segregować :P Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: o matko , nie chciało by mi sie tak dokladnie segregować :P Zdarza mi się olać segregację i np. wyrzucam zużyte baterie normalnie do kubła, w powinnam do specjalnego pojemnika w sklepie :P Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Zdarza mi się olać segregację i np. wyrzucam zużyte baterie normalnie do kubła, w powinnam do specjalnego pojemnika w sklepie :P szalona :D Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Ja mam właśnie w uj baterii do wywalenia ale co jade do sklepu to o nich zapominam :P Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja mam właśnie w uj baterii do wywalenia ale co jade do sklepu to o nich zapominam :P a ja wyrzucam do kosza, bo zawsze o tym zapominam ahaha Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 ja jak sie wqurze to też wywale do kosza bo przekladam je tylko z miejsca na miejsce :P Quote
*Magda* Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Dobra, lecę z fotami, bo trochę ich mam :P Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Noooo i gdzie ŚNIEŻNE !!!! fotki :P edit : ale się wstrzeliłam , to już oglądam :P Quote
*Magda* Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Co tam masz Lumpek? W koszu na pranie też jest fajnie :D Quote
*Magda* Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Noooo i gdzie ŚNIEŻNE !!!! fotki :P edit : ale się wstrzeliłam , to już oglądam :P Śnieżne za chwilę :P Quote
*Magda* Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Budzą mnie dziś o 6:10 dzieci i co widzę za oknem? Białe cholerstwo Ładnie się wszyscy ubraliśmy, zjedliśmy śniadanko i czekaliśmy, aż zrobi się jasno (mam jakąś godzinę później dzień niż w PL :P). Ale o 7:50 byliśmy już na dworze z sankami :) Quote
*Magda* Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Bałwana też na szybko ulepiliśmy :) Quote
Recommended Posts