*Magda* Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Hahahaha :roflt: Następnym razem zrób to przez internet ;) Jak ja się cieszę, że nie muszę chodzić do żadnego US :) Umówiłam się na marzec z facetem, rozliczył mnie, męża, dom i już nadpłacony podatek mam na koncie. A zajęło nam to 15 minut ;) Quote
panbazyl Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 magdabroy napisał(a):Hahahaha :roflt: Następnym razem zrób to przez internet ;) Jak ja się cieszę, że nie muszę chodzić do żadnego US :) Umówiłam się na marzec z facetem, rozliczył mnie, męża, dom i już nadpłacony podatek mam na koncie. A zajęło nam to 15 minut ;) wyślelę listem jak co roku. W Pl to czekasz kilka miesięcy na zwrot podatku.... ech co za świat. Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 panbazyl napisał(a):wyślelę listem jak co roku. W Pl to czekasz kilka miesięcy na zwrot podatku.... ech co za świat. Tutaj też to może trwać kilka miesięcy ;) Ale ja się umówiłam z facetem na konkretny dzień, zanim dostaliśmy papiery od pracodawców. Wiedziałam, że do konca lutego wszystko powinnam mieć, więc już w styczniu umówiłam się na marzec ;) Teraz już jest długi termin oczekiwania, bo się wszyscy pobudzili, że trzeba się rozliczyć :roll: No i oczywiście urzędy też teraz mają więcej roboty i dłużej to trwa. Quote
bira Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 O urzędach się nie wypowiadam, bo po co sobie nerwy psuć na wieczór ;-) I w Pl i w NL to jeden wielki bajzel, ludzie pracuje z łaski i mają problem, że interesanci przychodzą i im doopy zawracają. Magda, u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas wieje i pada, podobnioe jeszcze przez dwa tygodnie ma tak być........ Chyba sobie w głowę strzelę, bo Inga ma ferie niedługo i święto królowej ma być w deszczu........... Quote
łamAga Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja sie tam nie spieszylam i tak muaialam im oddac 65 zł :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 bira napisał(a):O urzędach się nie wypowiadam, bo po co sobie nerwy psuć na wieczór ;-) I w Pl i w NL to jeden wielki bajzel, ludzie pracuje z łaski i mają problem, że interesanci przychodzą i im doopy zawracają. Magda, u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas wieje i pada, podobnioe jeszcze przez dwa tygodnie ma tak być........ Chyba sobie w głowę strzelę, bo Inga ma ferie niedługo i święto królowej ma być w deszczu........... Pani urzędniczka, która do mnie dziś dzwoniła, podała mi numer do siebie i wrazie jakiś problemów mam do niej dzwonić ;) Ale wyraźnie zaznaczyła, że jak to będzie naprawdę ważne :) Wczoraj i dziś było słonecznie, ale zimno. Chwilę temu spuszczałam rolety i widziałam, że kropi deszcz :( Także pogoda małoobiecująca :placz: Myślałam, że w sobotę zrobimy grilla ze znajomymi, ale jak ma być tak zimno, to mi się nie chce marznąć, tylko po to, żeby steka z grilla zjeść. dOgLoV napisał(a):Ja sie tam nie spieszylam i tak muaialam im oddac 65 zł :evil_lol: To Ty dużo zarabiasz, skoro jeszcze musisz im oddać :eviltong: Quote
łamAga Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 magdabroy napisał(a): To Ty dużo zarabiasz, skoro jeszcze musisz im oddać :eviltong: Ja duzo ?? ledwo mi na miesiac wystarcza :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja duzo ?? ledwo mi na miesiac wystarcza :eviltong: To nie kupuj takich drogich wacików :eviltong: Quote
łamAga Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 magdabroy napisał(a):To nie kupuj takich drogich wacików :eviltong: hehehehehehe :evil_lol: dobranoc;) Quote
bira Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dziewczyny zapraszam na cegiełkowy bazarek żwirkowy. Proszę o podrzucanie jak się Wam przypomni :-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225916-Za-3-zeta-uraduj-kota-i-żwirku-mu-pod-tyłek-dodaj-Na-koty-do-28-04-12-godz-20?p=18969147#post18969147 Magda, karmy jeszcze nie ma. Niedawno rozmawiałam z mama i dzisiaj nic nie przyszło. Quote
*Magda* Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='bira']Dziewczyny zapraszam na cegiełkowy bazarek żwirkowy. Proszę o podrzucanie jak się Wam przypomni :-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225916-Za-3-zeta-uraduj-kota-i-żwirku-mu-pod-tyłek-dodaj-Na-koty-do-28-04-12-godz-20?p=18969147#post18969147 Magda, karmy jeszcze nie ma. Niedawno rozmawiałam z mama i dzisiaj nic nie przyszło. No to zaraz wadnę i podrzucę ;) Może dziś dojdzie albo jutro :) Quote
*Magda* Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka :lol: Hejka :lol: Quote
łamAga Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 chyba znowu porobili jakies zmiany hmmm u Ciebie normlanie mi wyskoczylo a u Hery jakies dziwne opcje mialam przy pisaniu wiadomoci hmmmm Quote
łamAga Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ohoho chyba dzisiaj znowu ktos ma odwyk od dogo :/ mamy nadzieje ze wszystko oki ;) musze powiedzic (napisac) ze ta silikonowa klawiatua jest do d...... ciezko sie na niej pisze i nie zawsze wskakuja literki :angryy: ja sie juz powoli szykuje do pracy :/ kolorowych snow i do juterka :calus: Quote
*Magda* Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Ohoho chyba dzisiaj znowu ktos ma odwyk od dogo :/ mamy nadzieje ze wszystko oki ;) musze powiedzic (napisac) ze ta silikonowa klawiatua jest do d...... ciezko sie na niej pisze i nie zawsze wskakuja literki :angryy: ja sie juz powoli szykuje do pracy :/ kolorowych snow i do juterka :calus: Wszystko dobrze :) Masz tę swoją klawiaturę :eviltong: Miłej pracy i do jutra :) bira napisał(a):u matko, a co tutaj tak pusto dzisiaj? Bo miałam coś ważnego do załatwienia i dopiero weszłam do domu :) Quote
panbazyl Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 się witam wieczorem, coś mi dziś w biurze internet z tepsy strajkowal - chyba ma umowę z dogo, że raz dogo strajkuje raz tepsa.... ech. Niby działał, ale nie działał. Quote
*Magda* Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Dzień dobry ;) :evil_lol: Nie ma to jak strajk internetu w najmniej oczekiwanym momencie. Quote
*Magda* Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Muszę iść na jakiś spacer z aparatem, bo już nie mam żadnych nowych zdjęć. Wrzucam resztę z ostatniego spacerku z aparatem ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5600.jpg Swietnie wyglada za tym badylem :loveu: Quote
Recommended Posts