Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Hahahaha :roflt: Następnym razem zrób to przez internet ;)
Jak ja się cieszę, że nie muszę chodzić do żadnego US :) Umówiłam się na marzec z facetem, rozliczył mnie, męża, dom i już nadpłacony podatek mam na koncie. A zajęło nam to 15 minut ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Hahahaha :roflt: Następnym razem zrób to przez internet ;)
Jak ja się cieszę, że nie muszę chodzić do żadnego US :) Umówiłam się na marzec z facetem, rozliczył mnie, męża, dom i już nadpłacony podatek mam na koncie. A zajęło nam to 15 minut ;)

wyślelę listem jak co roku. W Pl to czekasz kilka miesięcy na zwrot podatku.... ech co za świat.

Posted

panbazyl napisał(a):
wyślelę listem jak co roku. W Pl to czekasz kilka miesięcy na zwrot podatku.... ech co za świat.

Tutaj też to może trwać kilka miesięcy ;) Ale ja się umówiłam z facetem na konkretny dzień, zanim dostaliśmy papiery od pracodawców. Wiedziałam, że do konca lutego wszystko powinnam mieć, więc już w styczniu umówiłam się na marzec ;)
Teraz już jest długi termin oczekiwania, bo się wszyscy pobudzili, że trzeba się rozliczyć :roll: No i oczywiście urzędy też teraz mają więcej roboty i dłużej to trwa.

Posted

O urzędach się nie wypowiadam, bo po co sobie nerwy psuć na wieczór ;-) I w Pl i w NL to jeden wielki bajzel, ludzie pracuje z łaski i mają problem, że interesanci przychodzą i im doopy zawracają.

Magda, u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas wieje i pada, podobnioe jeszcze przez dwa tygodnie ma tak być........ Chyba sobie w głowę strzelę, bo Inga ma ferie niedługo i święto królowej ma być w deszczu...........

Posted

bira napisał(a):
O urzędach się nie wypowiadam, bo po co sobie nerwy psuć na wieczór ;-) I w Pl i w NL to jeden wielki bajzel, ludzie pracuje z łaski i mają problem, że interesanci przychodzą i im doopy zawracają.

Magda, u Was też taka beznadziejna pogoda? U nas wieje i pada, podobnioe jeszcze przez dwa tygodnie ma tak być........ Chyba sobie w głowę strzelę, bo Inga ma ferie niedługo i święto królowej ma być w deszczu...........

Pani urzędniczka, która do mnie dziś dzwoniła, podała mi numer do siebie i wrazie jakiś problemów mam do niej dzwonić ;) Ale wyraźnie zaznaczyła, że jak to będzie naprawdę ważne :)

Wczoraj i dziś było słonecznie, ale zimno. Chwilę temu spuszczałam rolety i widziałam, że kropi deszcz :( Także pogoda małoobiecująca :placz: Myślałam, że w sobotę zrobimy grilla ze znajomymi, ale jak ma być tak zimno, to mi się nie chce marznąć, tylko po to, żeby steka z grilla zjeść.

dOgLoV napisał(a):
Ja sie tam nie spieszylam i tak muaialam im oddac 65 zł :evil_lol:

To Ty dużo zarabiasz, skoro jeszcze musisz im oddać :eviltong:

Posted

[quote name='bira']Dziewczyny zapraszam na cegiełkowy bazarek żwirkowy. Proszę o podrzucanie jak się Wam przypomni :-)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225916-Za-3-zeta-uraduj-kota-i-żwirku-mu-pod-tyłek-dodaj-Na-koty-do-28-04-12-godz-20?p=18969147#post18969147

Magda, karmy jeszcze nie ma. Niedawno rozmawiałam z mama i dzisiaj nic nie przyszło.

No to zaraz wadnę i podrzucę ;)

Może dziś dojdzie albo jutro :)

Posted

Ohoho chyba dzisiaj znowu ktos ma odwyk od dogo :/

mamy nadzieje ze wszystko oki ;)

musze powiedzic (napisac) ze ta silikonowa klawiatua jest do d...... ciezko sie na niej pisze i nie zawsze wskakuja literki :angryy:

ja sie juz powoli szykuje do pracy :/ kolorowych snow i do juterka :calus:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ohoho chyba dzisiaj znowu ktos ma odwyk od dogo :/

mamy nadzieje ze wszystko oki ;)

musze powiedzic (napisac) ze ta silikonowa klawiatua jest do d...... ciezko sie na niej pisze i nie zawsze wskakuja literki :angryy:

ja sie juz powoli szykuje do pracy :/ kolorowych snow i do juterka :calus:

Wszystko dobrze :)

Masz tę swoją klawiaturę :eviltong:

Miłej pracy i do jutra :)

bira napisał(a):
u matko, a co tutaj tak pusto dzisiaj?

Bo miałam coś ważnego do załatwienia i dopiero weszłam do domu :)