*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):O nie i zabraliby Magdę? I kto by fotki dodawał i pisał z nami :placz: Bogdan :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Bogdan :diabloti: Już to widzę :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Już to widzę :diabloti: Tak samo jak ja :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Buahahahahahaha slepok ze mnie :diabloti: Onki to moja miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: nie mogło by go tam nie być :loveu: a teraz ide spac ;) wiec dobranoc laseczki :loveu: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Buahahahahahaha slepok ze mnie :diabloti: Onki to moja miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: nie mogło by go tam nie być :loveu: a teraz ide spac ;) wiec dobranoc laseczki :loveu: Dobranoc :) Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Dobranoc :) Ja najpierw obejrzę "Prawo Agaty", a potem spać :) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ja też lecę spać, dobranoc :) Miłego oglądania tv :) Quote
agutka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 taaa spać, pewnie do nocy będziesz czatować na dogo:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 U mnie mgła, ale mam nadzieję, że później będzie ładnie :) Quote
maxishine. Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) Dzień doberek ;) Magda ma 1000 stron w galerii :mdleje: a ja raptem 25 Prawo agaty to ja oglądam w aplikacji tvn player na komórce, premierowo, czyli jestem 1 odcinek do przodu od cb Magda :eviltong: U mnie chyba też jest pochmurno :diabloti: Edited March 5, 2014 by Yuki_ Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='Yuki_']Dzień doberek ;) Magda ma 1000 stron w galerii :mdleje: a ja raptem 25 Prawo agaty to ja oglądam w aplikacji tvn player na komórce, premierowo, czyli jestem 1 odcinek do przodu od cb Magda :eviltong: U mnie chyba też jest pochmurno :diabloti: a ja raptem 400 coś :p Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Angi napisał(a):a ja raptem 400 coś :p A ja 0 :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Dzień doberek ;) Magda ma 1000 stron w galerii :mdleje: a ja raptem 25 Prawo agaty to ja oglądam w aplikacji tvn player na komórce, premierowo, czyli jestem 1 odcinek do przodu od cb Magda :eviltong: U mnie chyba też jest pochmurno :diabloti: Dobry :) Trzeba dbać o galerię ;) Poza tym, ja swoją prowadzę trochę dłużej niż Ty :) Ja nie lubię oglądać filmów nawet na kompie, a co dopiero na komórce :roll: Wolę zdecydowanie oglądać na TV ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):A ja 0 :eviltong: Czas to zmienić ;) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='magdabroy']Dobry :) Trzeba dbać o galerię ;) Poza tym, ja swoją prowadzę trochę dłużej niż Ty :) Ja nie lubię oglądać filmów nawet na kompie, a co dopiero na komórce :roll: Wolę zdecydowanie oglądać na TV ;) Ja też nie lubię oglądać na kompie. Wolę w tv, mimo że muszę wtedy oglądać dokładnie o danej godzinie :) Czas to zmienić ;-) Może się za to wezmę. Jak będzie mi się chciało i nie zapomnę :p Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 [quote name='marta1624']Ja też nie lubię oglądać na kompie. Wolę w tv, mimo że muszę wtedy oglądać dokładnie o danej godzinie :) Może się za to wezmę. Jak będzie mi się chciało i nie zapomnę :p Akurat, mam na tyle fajnie, że to co ja chcę oglądać, to w takich godzinach, że młody już śpi ;) Więc dla mnie nie problem siąść przed TV o konkretnej godzinie, bo wtedy leci "mój" film :) :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Akurat, mam na tyle fajnie, że to co ja chcę oglądać, to w takich godzinach, że młody już śpi ;) Więc dla mnie nie problem siąść przed TV o konkretnej godzinie, bo wtedy leci "mój" film :) :evil_lol: Ja niekiedy mam delikatny problem :roll: Ale na szczęście można też obejrzeć powtórki (niektórych) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Fakt, powtórki dobra sprawa ;) Choć czasem w TV lecą same powtórki i wtedy bierze mnie qrwica :angryy: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Fakt, powtórki dobra sprawa ;) Choć czasem w TV lecą same powtórki i wtedy bierze mnie qrwica :angryy: Ooo tak. Jak jeszcze gorsza pogoda, nie ma co robić... (Właśnie u mnie zaczyna padać :angryy:) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 No to nie masz fajnie :shake: A ja czekam aż mgła się podniesie :roll: Ale póki co, to tylko szaro i zimno :( Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):No to nie masz fajnie :shake: A ja czekam aż mgła się podniesie :roll: Ale póki co, to tylko szaro i zimno :( No u mnie bardzo niefajnie :shake: A miałam iść z psami na długi spacer :roll: A co tam, pójdę w deszcz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Tylko fajnie jakby to był ciepły deszcz, a nie taki lodowaty :roll: Quote
Recommended Posts