Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Ty uważaj z tą koleżanką, bo Ci synowa pod nosem dorasta :D Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Na dogo a nie tam po bajkolandach się dzwędasz :P :D Quote
mar....ka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 hej, lecę się myć, ale odpowiedziałam Ani o szelkach i wpadłam tutaj :P Quote
*Magda* Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 22 godzin temu, dOgLoV napisał: Jutro tu wejde i mają byc nowe fotki ! :P Dostałaś na WhatsApp'ie i muszą Ci wystarczyć :P 22 godzin temu, Tyś napisał: Ty uważaj z tą koleżanką, bo Ci synowa pod nosem dorasta :D Kilka jego "narzeczonych" nie byłoby zadowolonych :D 21 godzin temu, agutka napisał: dobry wieczór =D Hejka :) 7 godzin temu, Tyś napisał: Dobry :D Cześć Tyś :) 4 godziny temu, dOgLoV napisał: Na dogo a nie tam po bajkolandach się dzwędasz :P :D Spadówa :P 3h a Theodor nadal pełen energii :/ 57 minut temu, majoka napisał: hej, lecę się myć, ale odpowiedziałam Ani o szelkach i wpadłam tutaj :P Długo się myjesz :P Quote
*Magda* Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 A my po zabawie z dziećmi na placu zabaw, pojechaliśmy do ogrodnika zobaczyć co można kupić na nasze nowe ogrodzenie na końcu ogrodu. No i kupiliśmy11 szt. bluszczu już takiego wyrośniętego (125-150cm), żeby szybko zarósł siatkę. I będzie on posadzony za ogrodzeniem. A od wewnętrznej strony będą maliny :) Kupiliśmy dziś 8 krzaczków (7 odmian) i jeden krzaczek porzeczki białej :) I jeszcze chyba kupimy na dniach 4 krzaczki winogrona i posadzimy przy altance, żeby piął się fajnie po jej nóżkach :) Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 22 minut temu, *Magda* napisał: A my po zabawie z dziećmi na placu zabaw, pojechaliśmy do ogrodnika zobaczyć co można kupić na nasze nowe ogrodzenie na końcu ogrodu. No i kupiliśmy11 szt. bluszczu już takiego wyrośniętego (125-150cm), żeby szybko zarósł siatkę. I będzie on posadzony za ogrodzeniem. A od wewnętrznej strony będą maliny :) Kupiliśmy dziś 8 krzaczków (7 odmian) i jeden krzaczek porzeczki białej :) I jeszcze chyba kupimy na dniach 4 krzaczki winogrona i posadzimy przy altance, żeby piął się fajnie po jej nóżkach :) Pnacza kojarza mi sie tylko i wyłącznie z dużą ilością pająków bleeeeeh :P Quote
Ptysiak Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Totalnie tu niczego nie ogarniam na tym forum teraz :D Ale wpadlam na moment bo chyba sie nie doczekam w zyciu Madzi na FB :P Buziaki i pozdrawiam cierplutko :) Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 22 godzin temu, dOgLoV napisał: Pnacza kojarza mi sie tylko i wyłącznie z dużą ilością pająków bleeeeeh :P A co mnie pająki obchodzą?! Dziś już wszystko posadzone i już wygląda super :) A jak zarośnie, to będzie rewelacja :) 22 godzin temu, Ania :) napisał: Hej :) No to ładnie będziecie mieli :D Cześć :) Już się nie mogę doczekać :) 20 godzin temu, Ptysiak napisał: Totalnie tu niczego nie ogarniam na tym forum teraz :D Ale wpadlam na moment bo chyba sie nie doczekam w zyciu Madzi na FB :P Buziaki i pozdrawiam cierplutko :) Ptysiak No, raczej się mnie tam nie doczekasz :P 7 minut temu, dOgLoV napisał: Hello ???? jest tu ktoś ???? Jestem :) Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 To jak zarośnie to pokażesz co z tego wyszło ;) Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Zrobię najpierw fotę jak wygląda teraz, żeby było widać różnicę ;) Lucky, pies mojej bratowej jest za TM Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Zrobię najpierw fotę jak wygląda teraz, żeby było widać różnicę ;) Lucky, pies mojej bratowej jest za TM O jeszcze lepszy pomysł ;) Ten co mi się podobał ? ten mieszaniec (chyba) kaukaza i malamuta ? ;( co się stało ? :/ Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Nie, Lucky to był pies mojej drugiej bratowej-jamnik. Wpadł pod auto. Godzinę później był u weta, miał zrobione usg narządów i nic ono nie wykazało. Dostał jakieś leki, ale z dnia na dzień było coraz gorzej. W końcu, przypadkowo "znaleźli" u niego głęboką ranę pod łapą, bardzo dużą. Była już martwica, mięso na wierzchu....Lucky miał ponad 15 lat, więc mógłby nie przeżyć narkozy i dalszego leczenia :( On i tak się wycierpiał przez ostatnie dni, więc z bólem serca zapadła decyzja o uśpieniu :( To był Lucky Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 To był taki duży pies w małym ciałku.... Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Takich psów brakuje najbardziej ;( bedzie teraz cicho i pusto u bratowej ;( Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Nawet Theoś się poryczał jak mu dziś powiedziałam :( Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nawet Theoś się poryczał jak mu dziś powiedziałam :( Biedny Theoś ;( pewnie jeszcze za bardzo nie rozumie dlaczego tak musi być ;( nam jest ciężko zrozumieć a co dopiero dziecku .... Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Biedny Theoś ;( pewnie jeszcze za bardzo nie rozumie dlaczego tak musi być ;( nam jest ciężko zrozumieć a co dopiero dziecku .... Boję się jego reakcji jak zabraknie Lumpka albo Tory...:/ Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Boję się jego reakcji jak zabraknie Lumpka albo Tory...:/ Oby był wtedy już na tyle duży że bedzie łatwiej mu to jakoś wytłumaczyć .... Quote
*Magda* Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Ale Nathan będzie w podobnym wieku co teraz Theoś, więc będzie ciężko :/ Zresztą wiek ma tu małe znaczenie, bo dla nich pies/kot jest kimś, z kim był od urodzenia, jak mama czy tata :/ Quote
łamAga Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Ehhhhhh tylko współczuć i modlić się żeby zwierzaczki żyły jeszcze długo , długo ;) Quote
Recommended Posts