Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
22 godzin temu, dOgLoV napisał:

Jutro tu wejde i mają byc nowe fotki ! :P

Dostałaś na WhatsApp'ie i muszą Ci wystarczyć :P

22 godzin temu, Tyś napisał:

Ty uważaj z tą koleżanką, bo Ci synowa pod nosem dorasta :D

Kilka jego "narzeczonych" nie byłoby zadowolonych :D

21 godzin temu, agutka napisał:

dobry wieczór =D

Hejka :)

7 godzin temu, Tyś napisał:

Dobry :D

Cześć Tyś :)

4 godziny temu, dOgLoV napisał:

Na dogo a nie tam po bajkolandach się dzwędasz :P :D

Spadówa :P 3h a Theodor nadal pełen energii :/

57 minut temu, majoka napisał:

hej, lecę się myć, ale odpowiedziałam Ani o szelkach i wpadłam tutaj :P

Długo się myjesz :P

Posted

A my po zabawie z dziećmi na placu zabaw, pojechaliśmy do ogrodnika zobaczyć co można kupić na nasze nowe ogrodzenie na końcu ogrodu. No i kupiliśmy11 szt. bluszczu już takiego wyrośniętego (125-150cm), żeby szybko zarósł siatkę. I będzie on posadzony za ogrodzeniem. A od wewnętrznej strony będą maliny :) Kupiliśmy dziś 8 krzaczków (7 odmian) i jeden krzaczek porzeczki białej :) I jeszcze chyba kupimy na dniach 4 krzaczki winogrona i posadzimy przy altance, żeby piął się fajnie po jej nóżkach :)

Posted
22 minut temu, *Magda* napisał:

A my po zabawie z dziećmi na placu zabaw, pojechaliśmy do ogrodnika zobaczyć co można kupić na nasze nowe ogrodzenie na końcu ogrodu. No i kupiliśmy11 szt. bluszczu już takiego wyrośniętego (125-150cm), żeby szybko zarósł siatkę. I będzie on posadzony za ogrodzeniem. A od wewnętrznej strony będą maliny :) Kupiliśmy dziś 8 krzaczków (7 odmian) i jeden krzaczek porzeczki białej :) I jeszcze chyba kupimy na dniach 4 krzaczki winogrona i posadzimy przy altance, żeby piął się fajnie po jej nóżkach :)

Pnacza kojarza mi sie tylko i wyłącznie z dużą ilością pająków bleeeeeh :P

Posted
22 godzin temu, dOgLoV napisał:

Pnacza kojarza mi sie tylko i wyłącznie z dużą ilością pająków bleeeeeh :P

A co mnie pająki obchodzą?!

Dziś już wszystko posadzone i już wygląda super :) A jak zarośnie, to będzie rewelacja :)

22 godzin temu, Ania :) napisał:

Hej :) 

No to ładnie będziecie mieli :D

Cześć :)

Już się nie mogę doczekać :)

20 godzin temu, Ptysiak napisał:

Totalnie tu niczego nie ogarniam na tym forum teraz :D Ale wpadlam na moment bo chyba sie nie doczekam w zyciu Madzi na FB :P

Buziaki i pozdrawiam cierplutko :)

Ptysiak szok.gif

No, raczej się mnie tam nie doczekasz :P

7 minut temu, dOgLoV napisał:

Hello ???? jest tu ktoś ????

Jestem :)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Zrobię najpierw fotę jak wygląda teraz, żeby było widać różnicę ;)

Lucky, pies mojej bratowej jest za TM Cry_emoticon_by_smiekie.gif

O jeszcze lepszy pomysł ;)

Ten co mi się podobał ? ten mieszaniec (chyba) kaukaza i malamuta ? ;( co się stało ? :/

Posted

Nie, Lucky to był pies mojej drugiej bratowej-jamnik. Wpadł pod auto. Godzinę później był u weta, miał zrobione usg narządów i nic ono nie wykazało. Dostał jakieś leki, ale z dnia na dzień było coraz gorzej. W końcu, przypadkowo "znaleźli" u niego głęboką ranę pod łapą, bardzo dużą. Była już martwica, mięso na wierzchu....Lucky miał ponad 15 lat, więc mógłby nie przeżyć narkozy i dalszego leczenia :( On i tak się wycierpiał przez ostatnie dni, więc z bólem serca zapadła decyzja o uśpieniu :(

To był Lucky

DSC_0035.JPG

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Nawet Theoś się poryczał jak mu dziś powiedziałam :(

Biedny Theoś ;( pewnie jeszcze za bardzo nie rozumie dlaczego tak musi być ;( nam jest ciężko zrozumieć a co dopiero dziecku ....

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Biedny Theoś ;( pewnie jeszcze za bardzo nie rozumie dlaczego tak musi być ;( nam jest ciężko zrozumieć a co dopiero dziecku ....

Boję się jego reakcji jak zabraknie Lumpka albo Tory...:/

Posted

Ale Nathan będzie w podobnym wieku co teraz Theoś, więc będzie ciężko :/ Zresztą wiek ma tu małe znaczenie, bo dla nich pies/kot jest kimś, z kim był od urodzenia, jak mama czy tata :/