agutka Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Witaj Madziu, trzymam kciuki za poprawę pogody w końcu mamy jeszcze lato pełną parą ;) Teoś bombowo wygląda w czapie, żadna zima mu zła nie będzie ;) Quote
Małgonia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Czapka świetna :loveu: nie było ze Złomkiem? :( jestem wielką fanką złomka, mam nawet Złomkową zawieszkę w samochodzie i znam teksty Złomka :D Złomek :loveu: Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co :lol: Quote
agutka Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co :lol:[/QUOTE] ja także byłam przeciwniczką combi, mój tż kupił z myślą o pracy i szczerze jestem bardzo zadowolona, 2 psy, wielki już syn i masa tobołków bez problemów się mieści :diabloti: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [IMG]http://z1.demoty.pl/a2983273c72bf52ad274c782551f52b3f7ebf5e3/trzymam-za-ciebie-kciuki[/IMG] Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Aleksandra95']Cześć Madzia :) nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, ale od teraz postaram się być na bieżąco :) buziaki dla Was :buzi: [/QUOTE] Cieszę się, że jesteś :) [quote name='*Monia*'] Ale czapa fajna, lubię takie :loveu: Jak śpiwór dojdzie to pokaż w całej okazałości, ciekawa jestem jak wygląda :razz:. Theoś czapkę i szalik ma, śpiwór też więc w sam raz na wyprawę pod namiot w taką pogodę :lol: Miłego jutrzejszego dnia :)[/QUOTE] Mi się ta czapa wybitnie podoba :loveu: Pokażę, pokażę ;) Chyba nawet śpiwór już czeka na poczcie, bo mam awizo, ale nie wiem czy na śpiwór czy namiot :roll: Dziękuję :) [quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE] Hej Marta :) [quote name='agutka']Witaj Madziu, trzymam kciuki za poprawę pogody w końcu mamy jeszcze lato pełną parą Teoś bombowo wygląda w czapie, żadna zima mu zła nie będzie [/QUOTE] Hejka :) No ja też liczę na poprawę pogody ;) :) [quote name='Panna Cotta']Czapka świetna :loveu: nie było ze Złomkiem? :( Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co [/QUOTE] Nie było ze Złomkiem :shake: A Theoś i tak woli Zygzak'a, więc jemu pasuje :eviltong: Jak to za co? Za pieniądze :diabloti: [quote name='dOgLoV']słoneczne dzień dobry [/QUOTE] Doberek :) [quote name='dOgLoV'][IMG]http://z1.demoty.pl/a2983273c72bf52ad274c782551f52b3f7ebf5e3/trzymam-za-ciebie-kciuki[/IMG][/QUOTE] Wiara czyni cuda :p Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem. Jakiś ich dziwny test na spostrzegawczość zdałam w 100% :grins: Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :) Quote
angineuuka Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [QUOTE]Wiara czyni cuda :-P Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;-) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem. Jakiś ich dziwny test na spostrzegawczość zdałam w 100% :grins: Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :smile:[/QUOTE] znów coś mnie ominęło:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Angi']znów coś mnie ominęło:diabloti:[/QUOTE] Na to wygląda :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Yuki_']I mnie coś ominęło :roll:[/QUOTE] Pech :eviltong: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='magdabroy']Cieszę się, że jesteś :) Mi się ta czapa wybitnie podoba :loveu: Pokażę, pokażę ;) Chyba nawet śpiwór już czeka na poczcie, bo mam awizo, ale nie wiem czy na śpiwór czy namiot :roll: Dziękuję :) Hej Marta :) Hejka :) No ja też liczę na poprawę pogody ;) :) Nie było ze Złomkiem :shake: A Theoś i tak woli Zygzak'a, więc jemu pasuje :eviltong: Jak to za co? Za pieniądze :diabloti: Doberek :) Wiara czyni cuda :p Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem. Jakiś ich dziwny test na spostrzegawczość zdałam w 100% :grins: Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :)[/QUOTE] Super :multi: :loveu: Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Yuki_']Mów co jest grane :mad:[/QUOTE] Prawdopodobnie na dniach zaczynam nową pracę :razz: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ale nową tzn całkiem nową ? bo ja myślalam ze idziesz tam gdzie chciałaś ale jakis tam debil stwierdził że się nie sprawdziłaś czy coś :roll: Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale nową tzn całkiem nową ? bo ja myślalam ze idziesz tam gdzie chciałaś ale jakis tam debil stwierdził że się nie sprawdziłaś czy coś :roll:[/QUOTE] Całkiem nowa ;) Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Najważniejsze żeby były normalne godziny pracy i żeby Ci tam dobrze było ;) Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Yuki_']Gratki! :multi:[/QUOTE] Podziękuję dopiero jak już do niej pójdę :) [quote name='dOgLoV']Najważniejsze żeby były normalne godziny pracy i żeby Ci tam dobrze było ;)[/QUOTE] Z tego co mi dziś mówili, to powinno być dobrze ;) Wszystko jednak wyjdzie "w praniu" :) Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='marta1624']Gratuluję :multi:[/QUOTE] Podziękuję później :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Pożegna się z Wami, bo padam na twarz :roll: Do jutra :hand: Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='magdabroy']Podziękuję później :eviltong:[/QUOTE] Później to się obędzie :eviltong: Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts