Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Witaj Madziu, trzymam kciuki za poprawę pogody w końcu mamy jeszcze lato pełną parą ;)
Teoś bombowo wygląda w czapie, żadna zima mu zła nie będzie ;)

Posted

Czapka świetna :loveu: nie było ze Złomkiem? :( jestem wielką fanką złomka, mam nawet Złomkową zawieszkę w samochodzie i znam teksty Złomka :D Złomek :loveu:

Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co :lol:

Posted

Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co :lol:[/QUOTE]

ja także byłam przeciwniczką combi, mój tż kupił z myślą o pracy i szczerze jestem bardzo zadowolona, 2 psy, wielki już syn i masa tobołków bez problemów się mieści :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Cześć Madzia :) nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, ale od teraz postaram się być na bieżąco :) buziaki dla Was :buzi: [/QUOTE]

Cieszę się, że jesteś :)

[quote name='*Monia*']
Ale czapa fajna, lubię takie :loveu:
Jak śpiwór dojdzie to pokaż w całej okazałości, ciekawa jestem jak wygląda :razz:. Theoś czapkę i szalik ma, śpiwór też więc w sam raz na wyprawę pod namiot w taką pogodę :lol:

Miłego jutrzejszego dnia :)[/QUOTE]

Mi się ta czapa wybitnie podoba :loveu:
Pokażę, pokażę ;) Chyba nawet śpiwór już czeka na poczcie, bo mam awizo, ale nie wiem czy na śpiwór czy namiot :roll:

Dziękuję :)

[quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE]

Hej Marta :)

[quote name='agutka']Witaj Madziu, trzymam kciuki za poprawę pogody w końcu mamy jeszcze lato pełną parą
Teoś bombowo wygląda w czapie, żadna zima mu zła nie będzie [/QUOTE]

Hejka :)
No ja też liczę na poprawę pogody ;)
:)

[quote name='Panna Cotta']Czapka świetna :loveu: nie było ze Złomkiem? :(

Auto fajne, tez bedziemu musieli cos kupic, ale raczej cos w sedanie niz w kombi. Ciekawe tylko za co [/QUOTE]

Nie było ze Złomkiem :shake:
A Theoś i tak woli Zygzak'a, więc jemu pasuje :eviltong:

Jak to za co? Za pieniądze :diabloti:

[quote name='dOgLoV']słoneczne dzień dobry [/QUOTE]

Doberek :)

[quote name='dOgLoV'][IMG]http://z1.demoty.pl/a2983273c72bf52ad274c782551f52b3f7ebf5e3/trzymam-za-ciebie-kciuki[/IMG][/QUOTE]

Wiara czyni cuda :p
Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem.
Jakiś ich dziwny test na spostrzegawczość zdałam w 100% :grins:
Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :)

Posted

[QUOTE]Wiara czyni cuda :-P
Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;-) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem.
Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :smile:[/QUOTE]

znów coś mnie ominęło:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Cieszę się, że jesteś :)

Mi się ta czapa wybitnie podoba :loveu:
Pokażę, pokażę ;) Chyba nawet śpiwór już czeka na poczcie, bo mam awizo, ale nie wiem czy na śpiwór czy namiot :roll:

Dziękuję :)

Hej Marta :)

Hejka :)
No ja też liczę na poprawę pogody ;)
:)

Nie było ze Złomkiem :shake:
A Theoś i tak woli Zygzak'a, więc jemu pasuje :eviltong:

Jak to za co? Za pieniądze :diabloti:

Doberek :)

Wiara czyni cuda :p
Pani ze mną pogadała. Theoś w tym czasie robił wszystko żeby nam przeszkadzać :diabloti::loveu: Ale pani ponoć to nie przeszkadzało ;) Zresztą wiedziała, że przyjadę z dzieckiem.
Teraz mam tylko czekać na telefon, kiedy zaczynam i u jakiego klienta :)[/QUOTE]

Super :multi: :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale nową tzn całkiem nową ? bo ja myślalam ze idziesz tam gdzie chciałaś ale jakis tam debil stwierdził że się nie sprawdziłaś czy coś :roll:[/QUOTE]

Całkiem nowa ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Gratki! :multi:[/QUOTE]

Podziękuję dopiero jak już do niej pójdę :)

[quote name='dOgLoV']Najważniejsze żeby były normalne godziny pracy i żeby Ci tam dobrze było ;)[/QUOTE]

Z tego co mi dziś mówili, to powinno być dobrze ;)
Wszystko jednak wyjdzie "w praniu" :)