*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Oj ta Magda nie ma co żałowac rzeczy które minęły :) .... wtedy sie nie spotkałysmy to spotkamy sie teraz :loveu: Noooo to teraz bede miała inna wizje tego jak napiszesz ze tylko kieliszek czegoś tam wypiłas :eviltong: No i widzisz ? nie tylko ja zapomniałam o twoich urodzinach hehe :eviltong: Ale teraz spotkałybyśmy się po raz drugi :eviltong: Ja mam w domu wszystko duże, a nie tylko kieliszki :diabloti: Siostra dostała takie zjebki, że teraz pokutuje za swoje winy :D Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Kupiłam 7 kompletów: majteczki+podkoszulka. Jak tylko się zrobi ciepło, to zaczynamy naukę :) Tylko z netu ;) Ale to tylko i wyłącznie z mojej winy :( 3 lata temu byłam w PL, a Aga była na wystawie w Opolu. Byłyśmy umówione, że się spotkamy ;) Ja byłam na wystawie w sobotę, a w niedzielę rano tak zmarzłam na spacerze z Torą, że na wystawę w południe nie dojechałam :shake: Do tej pory tego żałuję :placz: Nie żałuj, spotkacie się jeszcze jako teściowe swoich dzieci :evil_lol: A komplety na pewno się przydadzą, zanim Theoś się nauczy :) Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Ale teraz spotkałybyśmy się po raz drugi :eviltong: Ja mam w domu wszystko duże, a nie tylko kieliszki :diabloti: Siostra dostała takie zjebki, że teraz pokutuje za swoje winy :D Po raz drugi spotkamy sie kiedy indziej :eviltong: mówisz ze wszystko ? :razz: Biedna siostra :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Ale teraz spotkałybyśmy się po raz drugi :eviltong: Ja mam w domu wszystko duże, a nie tylko kieliszki :diabloti: Siostra dostała takie zjebki, że teraz pokutuje za swoje winy :D Współczuje siostrze :) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Po raz drugi spotkamy sie kiedy indziej :eviltong: mówisz ze wszystko ? :razz: Biedna siostra :eviltong: Za kolejne 3 lata :evil_lol: Wszystko :diabloti: Jak ma sklerozę w wieku 23 lat, to niech cierpi :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Za kolejne 3 lata :evil_lol: Wszystko :diabloti: Jak ma sklerozę w wieku 23 lat, to niech cierpi :diabloti: Ej ja mam od urodzenia chyba, bo nie pamiętam czy był czas żebym o czymś nie zapominała (ale to skomplikowane:)) :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Ej ja mam od urodzenia chyba, bo nie pamiętam czy był czas żebym o czymś nie zapominała (ale to skomplikowane:)) :diabloti: Bilobil Kochana trzeba kupić ;) Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Jak bym miała pewnosc ze to pomaga to sama by kupiła , nie ma dnia żebym czegoś nie zapomniała hehe Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Jak bym miała pewnosc ze to pomaga to sama by kupiła , nie ma dnia żebym czegoś nie zapomniała hehe Ja nie biorę, więc nie wiem :eviltong: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Ja nie biorę, więc nie wiem :eviltong: a może brałas go kiedyś tylko nie pamietasz :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):a może brałas go kiedyś tylko nie pamietasz :eviltong: W takim razie nie będę kupować, bo jak Magdzie nie pomaga :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 A Ty sądzisz że magdzie cokolwiek kiedykolwiek coś pomoże ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):A Ty sądzisz że magdzie cokolwiek kiedykolwiek coś pomoże ? :eviltong: Szybciej mi coś pomoże, nić Tobie :eviltong: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Szybciej mi coś pomoże, nić Tobie :eviltong: yhymm na bank ej :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 dOgLoV napisał(a):A Ty sądzisz że magdzie cokolwiek kiedykolwiek coś pomoże ? :eviltong: Hehe nie wiem, może nas zaskoczy :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Hehe nie wiem, może nas zaskoczy :diabloti: Tak, zaskoczę: mi nic nie jest potrzebne, bo ja jestem idealna :loveu: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Tak, zaskoczę: mi nic nie jest potrzebne, bo ja jestem idealna :loveu: Taaa..... I masz idealne dziecko, psa, kota, męża.... (w dobrej kolejności? :evil_lol:) :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Taaa..... I masz idealne dziecko, psa, kota, męża.... (w dobrej kolejności? :evil_lol:) :diabloti: W idealnej :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):W idealnej :evil_lol: Hmm... a zadajesz się z mało idealnymi na dogo :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Magda jest najskromniejszą osobą na dogo:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):Magda jest najskromniejszą osobą na dogo:diabloti: O tak....:lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Hmm... a zadajesz się z mało idealnymi na dogo :lol: Mało idealne, nie znaczy mało inteligentne :loveu: marta.k9080 napisał(a):Magda jest najskromniejszą osobą na dogo:diabloti: Na skromność nie umrę :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Mało idealne, nie znaczy mało inteligentne :loveu: Na skromność nie umrę :diabloti: Nie wątpię ani w jedno, ani w drugie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Na skromność nie umrę :diabloti: to Ci faktycznie nie grozi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Nie wątpię ani w jedno, ani w drugie :diabloti: :diabloti: marta.k9080 napisał(a):to Ci faktycznie nie grozi :evil_lol: I dobrze ;) Quote
Recommended Posts