BIANKA1 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To dobrze , że nie ma tragedii . Dr , Stańczyka też znam osobiście , leczył czasem moje tymczasy . Dobrze , że kobieta współpracuje . Demi , jak zwykle jestem pełna podziwu dla Ciebie :lol:. Toż to mocno nie ciekawa dzielnica :cool3:. Strach wejść do bramy , a co dopiero do mieszkania . Quote
esperanza Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapytam nieśmiało. Może ktoś, kto oferował dt dla yorkowych maluchów zechce wziąć zdrowe około 4-miesięczne suczki po matce, która waży 4kg? Wiem, że to nie to samo, ale szukamy każdej możliwości, by sunie wyszły ze schroniska. Dziewczyny są już jej wzrostu,a le więcej niż 5-6kg raczej chyba nie będą ważyły. Quote
pa-ttti Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 fajne zakończenie sprawy. dobrze że kobieta oddaje te 2 sunie, koniecznie je wysterylizujcie przed oddaniem. żeby tylko nie kupiła na ich miejsce 2 kolejnych, młodszych:) ale wygląda na to że jest ok. szkoda że rozmnaża psy w typie, z tym trzeba walczyć ale zabronić też nie można... Quote
dorcia44 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 esperanza napisał(a):Zapytam nieśmiało. Może ktoś, kto oferował dt dla yorkowych maluchów zechce wziąć zdrowe około 4-miesięczne suczki po matce, która waży 4kg? Wiem, że to nie to samo, ale szukamy każdej możliwości, by sunie wyszły ze schroniska. Dziewczyny są już jej wzrostu,a le więcej niż 5-6kg raczej chyba nie będą ważyły. jeżeli sunia (ma nużycę)która jest u mnie na tymczasie pojedzie do domku ,mogę jedną małą sunie wziaść . Są zdrowe i zaszczepione ? tylko malutką ,bo ja mam same popierdółki małe i do tego kociego karzełka ( skończone 8m i tylko 1.20 kg.),a jednak większe gabaryty nawet w zabawie mogą niechcący zrobić krzywdę. Quote
esperanza Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Szczepione :-) Jedyny problem z nimi jest taki, że dziczeją. Daj mi proszę, znać, gdy sunia od Ciebie pojedzie. Dziękuję :loveu: Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jest domek dla tej suczki - przez znajomą załatwiony. Demi, mogę prosić na PW Twój tel.? Quote
mshume Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sprawdzony?Borówka16 napisał(a):Jest domek dla tej suczki - przez znajomą załatwiony. Demi, mogę prosić na PW Twój tel.? Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mshume napisał(a):sprawdzony? Tak, z tego co wiem wszystkie domy, które są "spadkowe" i czekają na yorasy miały wizyty. Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Borówka16 napisał(a):Jest domek dla tej suczki - przez znajomą załatwiony. Demi, mogę prosić na PW Twój tel.? Bardzo dziekuję!:) Gdybyś tak zechciała pomóc nam szukac DT dla Chucherka Yorkowatego, będe wdzięczna bardzo. Dla tego:(http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Błagam-o-DT!-( Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edi100 napisał(a):Bardzo dziekuję!:) Gdybyś tak zechciała pomóc nam szukac DT dla Chucherka Yorkowatego, będe wdzięczna bardzo. Dla tego:(http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Błagam-o-DT!-( Myśle, że dla tego też się coś załatwi :) Tel. Demi przekazałam znajomej, niech one już się dogadają dokładniej, bo ja jestem tylko pośrednikiem ;) Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Borówka16 napisał(a):Myśle, że dla tego też się coś załatwi :) Tel. Demi przekazałam znajomej, niech one już się dogadają dokładniej, bo ja jestem tylko pośrednikiem ;) Dziękuje, dziękuję!:) Dredzik jest u ulvhedinn, ale Demi ma nr:) Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ok, wszystkie foty psiaków podesłałam znajomej mailem, teraz ma się skontaktować z Demi i z domkami :):):) Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Borówka16 napisał(a):Ok, wszystkie foty psiaków podesłałam znajomej mailem, teraz ma się skontaktować z Demi i z domkami :):):) To kciuki zaciskam! Dredzik był u fryzjera ale fot nie ma:( Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edi100 napisał(a):To kciuki zaciskam! Dredzik był u fryzjera ale fot nie ma:( Szkoda, bo może były by większe szanse na domek z ładnymi fotami :(:(:( Ale p.Emilka pewnie i tak coś dla niego wymyśli ! :) Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Borówka16 napisał(a):Szkoda, bo może były by większe szanse na domek z ładnymi fotami :(:(:( Ale p.Emilka pewnie i tak coś dla niego wymyśli ! :) Dziękuje, dziękuję, dziękuję! Quote
NikaEla Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Borówka16 napisał(a):Szkoda, bo może były by większe szanse na domek z ładnymi fotami :(:(:( Ale p.Emilka pewnie i tak coś dla niego wymyśli ! :) Oby! Trzeba ulżyć trochę Ulv. Quote
demi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 już w koncu nie wiem czy macie mój nr czy też nie, ale podaje w razie czego raz jeszcze 726 90 55 66:) Jak ktoś mnie zna, to wie jak działam i jak pilnuje sterylek:) Ale jeśli chodzi o te yoraski, to nic tu przeze mnie nie przejdzie, moge tylko proponować tej kobiecie. Dla niej sterylizacje nie są ważne- a my to już zboczeni na tym punkcie;) dlatego bedziemy kombinować tak żeby było dobrze:) Quote
Borówka16 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 demi napisał(a):już w koncu nie wiem czy macie mój nr czy też nie, ale podaje w razie czego raz jeszcze 726 90 55 66:) Jak ktoś mnie zna, to wie jak działam i jak pilnuje sterylek:) Ale jeśli chodzi o te yoraski, to nic tu przeze mnie nie przejdzie, moge tylko proponować tej kobiecie. Dla niej sterylizacje nie są ważne- a my to już zboczeni na tym punkcie;) dlatego bedziemy kombinować tak żeby było dobrze:) Mamy Twój tel. :) No to widzę, że mamy takie samo zboczenie ;) :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 demi napisał(a):już w koncu nie wiem czy macie mój nr czy też nie, ale podaje w razie czego raz jeszcze 726 90 55 66:) Jak ktoś mnie zna, to wie jak działam i jak pilnuje sterylek:) Ale jeśli chodzi o te yoraski, to nic tu przeze mnie nie przejdzie, moge tylko proponować tej kobiecie. Dla niej sterylizacje nie są ważne- a my to już zboczeni na tym punkcie;) dlatego bedziemy kombinować tak żeby było dobrze:) To znaczy , że to właścicielka będzie je wyadoptowywac , z nie Ty ? To nie dobrze . Trzeba je było wyadoptować na nas , zrobić sterylkę i dopiero puścić dalej . Quote
dorcia44 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 esperanza napisał(a):Szczepione :-) Jedyny problem z nimi jest taki, że dziczeją. Daj mi proszę, znać, gdy sunia od Ciebie pojedzie. Dziękuję :loveu: nie ma za co dziękowac ,pies w potrzebie to pies w potrzebie ;) ja tylko nie mogę dużych . czekam na tel .od pani która miała przyjechać z Wielunia na rozmowę ,złoszczę się bo niedziela juz jutro a ja nic nie wiem.nie lubię tego .;/ Quote
demi Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 BIANKA1 napisał(a):To znaczy , że to właścicielka będzie je wyadoptowywac , z nie Ty ? To nie dobrze . Trzeba je było wyadoptować na nas , zrobić sterylkę i dopiero puścić dalej . Kobieta, chce je od razu do ludzi oddać, nie przez nas. Bo tak to bym od razu je zgarnęła. Wiec nic nie poradzę. Chyba, ze kogoś podstawimy:razz: ale kogo? JA już odpadam. A dt też zaoferować już nie mogę, mam maks w moim mieszkanku. Zboczenie na sterylki to chyba u nas wszystkich już jest:lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 demi napisał(a):Kobieta, chce je od razu do ludzi oddać, nie przez nas. Bo tak to bym od razu je zgarnęła. Wiec nic nie poradzę. Chyba, ze kogoś podstawimy:razz: ale kogo? JA już odpadam. A dt też zaoferować już nie mogę, mam maks w moim mieszkanku. Zboczenie na sterylki to chyba u nas wszystkich już jest:lol::evil_lol: Bo pewnie nie chce ich oddać za darmo , tylko sprzedać . Skoro zarabiają na szczeniakach , to niby dlaczego maja oddać za darmo " rasowe " suki . Ja już mam takie zboczenie z kastracjami i sterylkami , że znajomi boją sie mnie odwiedzać :evil_lol: Quote
demi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 BIANKA1 napisał(a):Bo pewnie nie chce ich oddać za darmo , tylko sprzedać . Skoro zarabiają na szczeniakach , to niby dlaczego maja oddać za darmo " rasowe " suki . Ja już mam takie zboczenie z kastracjami i sterylkami , że znajomi boją sie mnie odwiedzać :evil_lol: Jak sama powiedziała, szczeniaki yorka ciężko sprzedać, a dorosłe, to już w ogóle. Teraz biewery są w modzie... Podobno- ja tam na modzie się nie znam:P Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 demi napisał(a):Jak sama powiedziała, szczeniaki yorka ciężko sprzedać, a dorosłe, to już w ogóle. Teraz biewery są w modzie... Podobno- ja tam na modzie się nie znam:P Ja też nie znam sie na modzie . Ale jeśli chciała je oddać , to dlaczego nie poszła na łatwiznę , i Wam nie oddała od razu . Miała by natychmiast problem z głowy . Teraz ochłonęła po kontroli , poukładała sobie w głowie , i już pewnie tak łatwo nie będzie .Ale jeśli krzywda sie im nie dzieje , to niech kobitka robi co chce . Quote
Recommended Posts