Aleksa. Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Kurcze..i znowu tylko tam tydzień i gdzie indziej..:( Jutro gadam z rodzicami żeby był u nas , bo szkoda go ! Nie chce żeby tak z rąk do rąk był przekazywany.. Ja też robiłam ogloszenia , ale ie zapisałam stron..:( Quote
Atomowka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ale Ola przecież Koosiek pisała,że nie chce go ciągle przenosić w kółko więc do sylwiaso on był jechał na DT bezterminowy czyli siedziałby tam aż nie znajdzie się DS Quote
koosiek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Dokładnie, tak, jak pisze Atomowka :) W sobotę zawiozę Benka do Sylwiaso pod Łowicz i będzie tam tak długo, aż znajdzie się dom. Mogę go odebrać od Twojej mamy z pracy. Aleksandra95 napisał(a):Pisałam , ze edek wysłała na konto rodziców 30 złotych ;-) Wydałam na karmę 11 złotych zostało mu 19 , zaokrąglimy czyli ma 20 złotych ! i mam jeszcze pół tabletki , którą trzeba mu dać w piątek. Ok, wpiszę w rozliczenie. A kiedy on ma mieć powtórzone szczepienia? Quote
Aleksa. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tak tylko moja mama jutro w biurze nie będzie..:( Szczepienie kolejne w przyszły piątek Quote
kasiek. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To już postanowione ,że Benek jedzie do Łowicza na DT bezterminowo?,bo nie wiem co w wydarzeniu napisać,udało mi sie dodac link z fotkami do wydarzenia.To moze na fb pisac ,ze szuka DS,a nie DT? Quote
koosiek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Kurcze, to niedobrze... A o której najpóźniej możnaby odebrać go rano z Radzymina? Kasiek., Benek jeszcze szuka tymczasu w Warszawie, jeśli do soboty rano nic nie znajdzie, pojedzie do Łowicza i będzie szukał domu stałego. Quote
koosiek Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Equus, podeślij mi proszę jeszcze raz swój nr, bo czyściłam skrzynkę i niechcący usunęłam, a nie zdarzyłam spisać :roll: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 koosiek napisał(a):Kurcze, to niedobrze... A o której najpóźniej możnaby odebrać go rano z Radzymina? Kasiek., Benek jeszcze szuka tymczasu w Warszawie, jeśli do soboty rano nic nie znajdzie, pojedzie do Łowicza i będzie szukał domu stałego. Z domu nie ma znaczenia o której . Ja będę 15 Quote
kasiek. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Słuchajcie jest propozycja Tymczasu Miesiąc w Warszawie,ktoś z fb ,ja nie znam ,trzeba by było wszystko sprawdzić Quote
kasiek. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Koosiek włącz kompa i mi odpowiedz ,bo ja nie wiem czy Ty jesteś na FB i jak się z Tobą kontaktować Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kasia Ola na pewno ma telefon do koosiek, skontaktuj się z Aleksandrą Quote
kasiek. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dzwoniłam do koosiek w sprawie tymczasu w W-wie,napisze tu ,bo nie wiem co odpowiedzieć tej osobie w sprawie Benia.Koosiek powiedziała ,ze Benio zostaje tam gdzie jest na razie ,nie wiem jak długo a na dogo wejdzie w ciagu kilku dni i wtedy mi odpowie i opisze co z Beniem ,a ja Benia ogłosiłam i na wydarzeniu jako b.szukającego tymczasu w Warszawie i taki tymczas sie znalazł i co ...? Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No i nic. Możesz napisać,że psiak zostaje w obecnym tymczasie,że to będzie dla niego lepsze niż przenoszenie w nowe miejsce A osobie ofiarującej DT możesz zaproponować innego szczeniaka Quote
kasiek. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A astma i alergia na psią sierść ,to nie mija bez leczenia,juz nie ma tego problemu ?,bo to jest wazne Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kasiek a tego to ja nie wiem, musisz zapytac Oli jak będzie Widocznie z Koosiek znalazły jakieś dobre rozwiązanie Musimy czekać i uzbroić się w cierpliwość, ważne że psiak jest bezpieczny Quote
Aleksa. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 koosiek wczoraj rozmawiały z mamą przez telefon.. okazało się że ja wszystko źle zrozumiałam..:( Za co wszystkich przepraszam. Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Rozmawiałam wczoraj z mamą Aleksandry. W tej chwili sytuacja wygląda tak, że póki się nie ociepli, młody będzie w domu, potem będzie przyzwyczajany do kojca, a ostatecznie do budy trafi za 3-4 tygodnie. Szczerze, to nie podoba mi się to rozwiązanie, tak, jak nie podoba mi się ciągłe zmienianie zdania przez DT (Aleksandro, to nie do końca tak, ze źle zrozumiałaś - od Twojej mamy też miałam sprzeczne informacje). Teraz okazuje się, że astma to nie problem, bo mały jest w pokoju Aleksandry, gdy wychodzą , siedzi w holu... Benek zostanie tam tylko dlatego, że nie chcę mu już mieszać w głowie, ale bardzo proszę wszystkich o pomoc w jak najszybszym znalezieniu mu domu. Przepraszam za całe zamieszanie, jest mi strasznie głupio. Tydzień temu sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Inaczej też wyglądała dziewięć dni temu, inaczej, gdy Benek trafił na tymczas, inaczej, gdy dopiero miał tam jechać... Poprosiłam mamę Aleksandry, żeby o wszystkich zmianach informowała mnie osobiście i z jak największym wyprzedzeniem. Mam nadzieję, że Benek spokojnie doczeka tam swojego domu i oby ten dom znalazł się jak najszybciej, bo mam już dość. Benio nie jest moim jedynym podopiecznym, zresztą poza psami mam też swoje sprawy, a ostatnio wszystko kręci się wokół niego i jego tymczasu... EDIT: napisałam też na fb, jeśli jeszcze coś mam dopisać, daj proszę Kasiek. znać. Quote
kasiek. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Koosiek wstawiłam cytat z wyjaśnieniem co i jak na Fb,głupio wyszło tym bardziej ,ze małego ogłosiłam w Fundacji i teraz bedą mnie mieli za niepoważną,tu napisałam bo powiedziałaś ,ze odezwiesz sie dopiero za kilka dni ,a ja chciałam mieć klarowną sytuację .Wydarzenie na FB odwołał dziś ,skoro juz alarm odwołany ,szkoda ,ze nikt mnie nie informował na bieżąco tu na dogo ,bo wszystko by było inaczej. Powodzenia Beniu ! Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Kasiek., ale myślisz, że mi nie jest głupio? Że jestem zadowolona? Chyba wyraźnie napisałam w poprzednim poście, że tak nie jest... I wybacz, że nie weszłam od razu na dogo i nie napisałam, jak wygląda sytuacja, ale nie miałam takiej możliwości. A jeśli mówię, że nie mogę, to nie znaczy, że mi się nie chce, tylko, że naprawdę nie mogę. Czy nie można po prostu zmienić wydarzenia na szukanie domu? Tak, jak napisałam, za 3-4 tygodnie Benek ląduje w budzie. To i tak za wcześnie. Dlatego proszę, skupmy się na szukaniu mu domu, aby za ten miesiąc był już na swoim. Naprawdę nie cieszy mnie ta sytuacja, a już na pewno nie jestem zadowolona, że przez czyjeś niezdecydowanie obrywa się mnie. Zrobiłam młodemu plakat, po kliknięciu otwiera się w większym rozmiarze. Będę bardzo wdzięczna za drukowanie i rozwieszanie: Quote
Equus Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A czemu szukasz tylko domu z ogrodem? To mocno zawęża poszukiwania, ja np. nie mam co u siebie wieszać - same bloki... Quote
kasiek. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Koosiek ,pisałysmy w tym samym czasie ,dlatego tego wyjaśnienia nie czytałam .Zmieniłam tytuł wydarzenia ,mogę Cię zrobic administratorem ,bo juz chyba wiem o kogo chodzi ,to będziesz miała więcej możliwości w wydarzeniu. Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=193869060633938 Quote
koosiek Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Equus']A czemu szukasz tylko domu z ogrodem? To mocno zawęża poszukiwania, ja np. nie mam co u siebie wieszać - same bloki... Benio będzie docelowo sporym psiakiem, do tego raczej żywiołowym, więc raczej nie nadaje się do bloku. Boję się, że za kilka miesięcy miałabym zwrot, bo za duży i szaleje... [quote name='Aleksandra95']Ja mogę wydrukować i rozwiesić w Wołominie Super, dzięki! [quote name='kasiek.']Koosiek ,pisałysmy w tym samym czasie ,dlatego tego wyjaśnienia nie czytałam .Zmieniłam tytuł wydarzenia ,mogę Cię zrobic administratorem ,bo juz chyba wiem o kogo chodzi ,to będziesz miała więcej możliwości w wydarzeniu. Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=193869060633938 A na czym to polega? Ja naprawdę słabo poruszam się na fb i nie wiem, na czym takie administrowanie polega. Quote
Atomowka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Koosiek może daruj sobie te administrowanie na FB, Ty i tak masz dużo roboty Kasia jeżeli możesz zostań Ty administratorem przecież tam nie musisz zdawać aż tak super dokładnie pisac, jak ktoś będzie bardzo ciekawy co i jak to wejdzie na dogo To tylko taka moja mała sugestia Quote
kasiek. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 koosiek napisał(a): A na czym to polega? Ja naprawdę słabo poruszam się na fb i nie wiem, na czym takie administrowanie polega. OK niech zostanie jak jest. Quote
Recommended Posts