Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Pan się jeszcze zastanawia, więc póki co nie biorę go pod uwagę.

Ponieważ od jutra malucha czeka wyprowadzka do budy, na cito szukam nowego, domowego tymczasu!

Ja go nie chce wyrzucić , że niby mi się znudził .. to nie jest tak..

Od jutra koniec ferii i mały byłyby długo sam w domu ! :( Szkoda mi go na dwór .:( innego wyjścia nie ma , niestety..:(

Posted

Rozumiem to... Szkoda tylko, że nie zostałam uprzedzona na początku, że w domu będzie tylko do końca ferii. Szukałabym mu innego tymczasu, tak, jak było ustalone na początku, gdy miał być w budzie. A tak skupiłam się tylko na szukaniu mu domu...

Posted

koosiek napisał(a):
Rozumiem to... Szkoda tylko, że nie zostałam uprzedzona na początku, że w domu będzie tylko do końca ferii. Szukałabym mu innego tymczasu, tak, jak było ustalone na początku, gdy miał być w budzie. A tak skupiłam się tylko na szukaniu mu domu...

Przepraszam , ale też myślałam , że tak będzie ..a nawet myślałam , że domek znajdzie się do końca ferii Nie ja podjęłam decyzję , a mój tata.. Postaram się , aby jednak mieszkał w domu..

Posted

Aleksandra95 , a dlaczego nie może pod Waszą nieobecność zostawać w domu, byłby z suką to nie będzie tak przeżywał, możesz zostawić jakieś gryzaki, kong itd , ewentualnie czy nie możecie go zamknąć w jakiś pomieszczeniu chociaż, spróbujcie proszę, nic nie zaszkodzi, a jak się okaże że to aniołek ...

Posted

yuki napisał(a):
Aleksandra95 , a dlaczego nie może pod Waszą nieobecność zostawać w domu, byłby z suką to nie będzie tak przeżywał, możesz zostawić jakieś gryzaki, kong itd , ewentualnie czy nie możecie go zamknąć w jakiś pomieszczeniu chociaż, spróbujcie proszę, nic nie zaszkodzi, a jak się okaże że to aniołek ...

Moja sunia mieszka na dworze. Będę namawiała rodziców ,może się uda..

On ma zrobione allegro ??

Posted

A może grzałby się przy suni ostatecznie, trzymam bardzo kciuki za to żeby jednak został w domu, może garaż , jakaś komórka ocieplana jakaś ? już nic nie przychodzi mi do głowy .

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Mama pisała z koosiek i podobno zostaje.. :)

Ja już dzisiaj tyle płakałam , że może nie wytrzymali.:D

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Sytuacja wygląda tak, że Benek zmienia sierść, a tata Aleksandry ma astmę i są problemy... Ma tydzień, potem będzie przenoszony do kojca. Także nadal szukamy innego DT, a najlepiej DS.
Postaram się o allegro...

Posted

porobię maluchowi ogłoszenia

http://aukcjezwierzat.pl/aukcja14758_sliczny-szczeniak-pilnie-szuka-domu-.html
olx.pl
http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/156764-sliczny-szczeniak-pilnie-szuka-domu-oferta/
gumtree.pl
ojej.pl
szerlok.pl
morusek.pl
kupiepsa.pl
animalia.pl
kupujsprzedaj.pl
adopcjapsa.pl
eoferty.com.pl
adopcjepsow.org
gablota.com
gielgaogloszen.pl