Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edek napisał(a):
koosiek proszę o nr. konta wpłacę 30 zł.

Może wpłać od razu rodzicom Aleksandry, bo ja dałam tylko 40 zł, co nawet na weta nie starczyło...

Na razie zrobiłam tylko gumtree, jeżeli ktoś może zrobić więcej, będę bardzo wdzięczna, bo nie wiem, czy przez weekend będę miała na to czas. Tekst można ściągnąć z ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uroczy-maluch-szuka-domu-W0QQAdIdZ261509987

Posted

koosiek napisał(a):
Może wpłać od razu rodzicom Aleksandry, bo ja dałam tylko 40 zł, co nawet na weta nie starczyło...

Na razie zrobiłam tylko gumtree, jeżeli ktoś może zrobić więcej, będę bardzo wdzięczna, bo nie wiem, czy przez weekend będę miała na to czas. Tekst można ściągnąć z ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uroczy-maluch-szuka-domu-W0QQAdIdZ261509987

Aleksandro chciałam przekazać 30 zł dla pieska. Czy mogłabym prosić o nr konta ???

Posted

koosiek napisał(a):
Miało być na weta i karmę, także uznaj to za zwrot za karmę :)

Swagnieszka, bardzo dziękuję!

Wykarmienie takiego malucha praktycznie nic nie kosztuje. :)

Posted

Igiełka napisał(a):
wiesz Ciotki to taka trochę starsza młodzież :eviltong:

Nie chce być taka stara ! :D

A Mały dzisiaj prawie cały dzień śpi.. już boję się nocy .

Posted

Był jeden, chyba (chyba, bo koleś nie potrafił powiedzieć, jak pies ma na imię, ale mówił o owczarku, a to mój jedyny owczarkowaty podopieczny). Ale raczej nic z tego, bo facet nie chce kastrowanego, a kastracja (w odpowiednim wieku, ofc) jest warunkiem umowy adopcyjnej i tego nie odpuszczę.

Posted

koosiek napisał(a):
Był jeden, chyba (chyba, bo koleś nie potrafił powiedzieć, jak pies ma na imię, ale mówił o owczarku, a to mój jedyny owczarkowaty podopieczny). Ale raczej nic z tego, bo facet nie chce kastrowanego, a kastracja (w odpowiednim wieku, ofc) jest warunkiem umowy adopcyjnej i tego nie odpuszczę.

No to może jutro będzie ten telefon.;-)