Atomowka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Cudownie,że maluch już bezpieczny. Ola dawaj foty tego "kaukaza" i jedziem z ogłoszeniami Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Atomowka napisał(a):Cudownie,że maluch już bezpieczny. Ola dawaj foty tego "kaukaza" i jedziem z ogłoszeniami nie mogę kabla od aparatu znaleźć.;-) Quote
Atomowka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A idź Ty młoda Ty taka a już skleroza dopadła:eviltong: Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Atomowka napisał(a):A idź Ty młoda Ty taka a już skleroza dopadła:eviltong: znalazłam ! :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na żywo jest o wiele ładniejszy. :D Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mam nowego synka ?! ;-) Uploaded with ImageShack.us Quote
edek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Fakt york to nie jest hihihi. Piękny malec ile on może mieć m-cy ?? Ta Twoja sunia jest kochana, gdyby tak każdy pieś akceptował innego :) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Igiełka napisał(a):piękne szczenię :) zgadzam się . ;-) Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 edek napisał(a):Fakt york to nie jest hihihi. Piękny malec ile on może mieć m-cy ?? Ta Twoja sunia jest kochana, gdyby tak każdy pieś akceptował innego :) Wydaję mi się , że ok. 6 tyg. :) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jutro fotki będą lepsze. ;) http://img96.imageshack.us/i/p1060012u.jpg/ Quote
Atomowka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 No dobra foty są. Fajowa klucha z niego :) Ola to chłopak tak? Jakieś imię mu nadałaś? Bo można bazarek zrobić na ten cel, zawsze może jakiś grosz wpadnie np na odrobaczenie. Jakiej on jest mniej więcej wielkości i czy potrafisz określić jaki będzie docelowo? Na moje oko to będzie taki średnio duży. Trzeba teraz psiaka odrobaczyć, szczepić i do domu wysłać Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Atomowka napisał(a):No dobra foty są. Fajowa klucha z niego :) Ola to chłopak tak? Jakieś imię mu nadałaś? Bo można bazarek zrobić na ten cel, zawsze może jakiś grosz wpadnie np na odrobaczenie. Jakiej on jest mniej więcej wielkości i czy potrafisz określić jaki będzie docelowo? Na moje oko to będzie taki średnio duży. Trzeba teraz psiaka odrobaczyć, szczepić i do domu wysłać Wydaje mi się , że to będzie kaukazowaty psiak , więc duży. Imię koosiek pisała , że robocze Benjamin . koosiek dała na szczenienie i odrobaczenie jutro z nim weta jade,ale można zrobić bazare Na tych zdjęciach on jest taki spokojny..:roll: na żywo to diabeł ! :diabloti: przed chwila miałam walkę psów . :mad::evil_lol: Quote
swagnieszka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Olu jesteś Wielka! I masz Wspaniałych Rodziców :-) Piękny ten Twój York :diabloti: żeby jak najszybciej znalazł domek. Quote
Aleksa. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 swagnieszka napisał(a):Olu jesteś Wielka! I masz Wspaniałych Rodziców :-) Piękny ten Twój York :diabloti: żeby jak najszybciej znalazł domek. Dziękuję :) Dzisiaj w nocy mnie gryzł,bo oczywiście spał w łóżku..:eviltong: jak tylko go zdjęłam ,bo już miałam dosyć to płakał..:shake::loveu: Quote
edek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Oj widzę, że ktoś tu się chyba nie wyspał hihihihhi mały cwaniak z niego wie co robić żeby było po jego myśli :) Quote
swagnieszka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mały szantażysta :loveu: dobrze, że masz ferie :evil_lol: Quote
koosiek Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Fakt, trochę mnie oszukali z tym yorkiem :) Psiak faktycznie jest kaukazowaty i kaukazowy charakterek ma. Podgryza, próbuje postawić na swoim - jak nie piskiem, to zębami. Raczej nie nadaje się dla kogoś, kto wcześniej nie miał psa, potrzebuje właściciela, który nie będzie się rozczulał nad słodkim szczeniakiem, ale będzie potrafił wskazać mu jego pozycję w stadzie - bo z tej kulki wyrośnie spory pies. Roboczo nazwałam go Benjamin - w skrócie Benek, myślę, że do takiej kulki pasuje :) A powiem Wam, że przez tą kulkę niemal zawału dostałam, gdy w którymś momencie w czasie podroży przestał się ruszać. Otwierałam mu oczy, pyszczek, ruszałam łapkami, a on nic, myślałam, że mi padł w drodze. A on po chwili ziewnął, machnął łapą i przekręcił się na drugi bok :roll: Wiem już, co znaczy powiedzenie "spać jak zabity"... Dałam mamie Aleksandry trochę pieniędzy na weta i karmę, ale nie ukrywam, że wsparcie finansowe bardzo się przyda - założyłam z pieniędzy przeznaczonych na innego psa... Jeżeli ktoś mógłby pomóc chociaż drobną kwotą, będę bardzo wdzięczna. Zaraz zrobię trochę ogłoszeń i ruszam z szukaniem domu :) Quote
Aleksa. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak dla mnie to Klusek :loveu::loveu: On jest taki tłuściutki..:eviltong: jeszcze te futerko. O 12.40 mamy autobus i jedziemy do weta..;) On to próbował już pokryć moją Dorkę .:mad: Quote
koosiek Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Jak dla mnie to Klusek :loveu::loveu: On jest taki tłuściutki..:eviltong: jeszcze te futerko. Zawsze może być pies dwóch imion ;) Ja na swojego wołam Ozzy (to znaczy teoretycznie tak wołam, bo imion na użytek domowy ma kilkanaście, od Głupka przez Kapeć do Wielkyiego Ozynskiego ;)), ale oficjalnie w dokumentach ma Rozmaryn. BTW, kobieta, u której Benio nocował, nazwała go Pączek :p Aleksandra95 napisał(a):O 12.40 mamy autobus i jedziemy do weta..;-) On to próbował już pokryć moją Dorkę .:mad: Szybko młody zaczyna :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wróciłam ! :) Mały jak nasza Pani weterynarz oceniła ma ok. 2 miesięcy. Mix kaukaza . ;-) Zbadany-zdrowy , nic się nie dzieje.:multi: Zaszczepiony- nawet nic nie poczuł :roll: Odrobaczony-skrzywił się jak miał połknąć tabletkę.:eviltong: Książeczkę ma założoną i mam pół tabletki,ktorą trzeba podac za dwa tygodnie , a i szczepienie kolejna za trzy tygodnie ! zapłaciłam -56 zł.piszę żeby wszystko było jasne. :lol: po drodze wstąpiliśmy do sklepu i kupiliśmy zabaweczkę , jadalną kość i jedzonko. ;) Quote
swagnieszka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 śliczny ten Benio vel. Klusek ;) chyba szybko znajdzie domek taki słodki Dzieciak Quote
edek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 koosiek proszę o nr. konta wpłacę 30 zł. Quote
Recommended Posts